Hızlı Soru - Cevap

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Ama tabancadaki mermi artıklarını temizlemede çok iyiler :)
Şimdi bende de tabanca var. Hiç bununla temizlemedim. Fişek alacağım zaman Konya yoluna gidip stres atıyorum ama ekstrem temizliğe ihtiyaç duymadım. Nasıl bir şey vaadediyor bu?

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Demir tozu temizleyici kullanıpta disk göbeği(merkezi mi tam adını bilmiyorum)nin paslı durmasından rahatsız olan var mı?

Hayatımda bir kere demirtozu temizliği yaptım taa 2 ay önce ondan sonra disklerin bağlı olduğu orta kısım paslı durmakta ve öyle de kaldı sokaktaki diğer araçlara bakıyorum öyle bir olay yok. Demirtozu temizliğinden gerçekten soğudum ben bir daha hayatta jantlara demirtozu yapmam.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Şimdi bende de tabanca var. Hiç bununla temizlemedim. Fişek alacağım zaman Konya yoluna gidip stres atıyorum ama ekstrem temizliğe ihtiyaç duymadım. Nasıl bir şey vaadediyor bu?
Sadece ağır kiri akıtır. Ön yıkama gibi düşün.

Ekstrem temizlik için bakır, karbon temizleyici üstüne yağ atmalısın. Tabi uzun süreli kullanmayacaksan ağır, devamlı taşıyorsan hafif yağ olmalı. Bir de yağlamadan önce temizlik sonrası sprey solvent ile temizlik testi de yapabilirsin.

Browning’in bir seti vardı. Şimdi Türkiye’de var mı bilmiyorum. O sette bunların hepsi mevcuttu.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Sadece ağır kiri akıtır. Ön yıkama gibi düşün.

Ekstrem temizlik için bakır, karbon temizleyici üstüne yağ atmalısın. Tabi uzun süreli kullanmayacaksan ağır, devamlı taşıyorsan hafif yağ olmalı. Bir de yağlamadan önce temizlik sonrası sprey solvent ile temizlik testi de yapabilirsin.

Browning’in bir seti vardı. Şimdi Türkiye’de var mı bilmiyorum. O sette bunların hepsi mevcuttu.
hocam araç anahtarlarının sustalı kısmı yani anahtarı ne ile temizlenir? Balata temizleyici iş görür mü

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Herkese selam. Bu aliexpress amcada gm200 diye boya ölçer cihaz var kullanan oldu mu?
Doğru kalibrasyonla tutarlı ölçümler yapabiliyormuş diye duydum ama 60tl lik aletten böyle bir performans beklenir mi?

Kullanım amacım polisajdan önce genel bir bilgi almak olacak.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Zaten sürmeyeceğim bundan sonra da o görüntüden rahatsız olan var mı merak ettim ve herkeste oluyor sanırım bu kötü görüntü ama yapılmaya devam ediliyor.
Malesef uzun bi süredir bende de aynı görüntü var.vp dragon sonrası olmuştu,hep maskeler boyarım dedim ama bitürlü el gitmiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi