Öne çıkan konu
#2,961
Anlattıklarınıza bakarak aracın en az 5 sene temizlenmediğini düşünüyorum beni yanlış anlamayın. Temizlemiyor dediğiniz 1:5 verso ile ben pedalları temizliyorum tertemiz oluyor, İlgili konum da var isterseniz link atabilirim. Siz nasıl bir kir temizlemeye çalışıyorsunuz ve çıkmıyor onu gözümde canlandıramıyorum.
Güneş, su,kimyasallar ve ucuz torpido parlatıcıları plastiklere ciddi zarar verir. 1:30 oranında koch gs zarar verdiğine göre epey yıpranmış plastikleriniz. Bunun bir çözümü olacağını zannetmiyorum, Geçmiş olsun.
Güneş, su,kimyasallar ve ucuz torpido parlatıcıları plastiklere ciddi zarar verir. 1:30 oranında koch gs zarar verdiğine göre epey yıpranmış plastikleriniz. Bunun bir çözümü olacağını zannetmiyorum, Geçmiş olsun.
iç akşamda apc kullanılmaz. zarar verir söylemini yaşamışsınız. dış aksam plastik temizligi köpük siyahlanması zaten herşeyi gözler önüne seriyor. 2011 model araç ya hiç koruma görmemiş yada yetersiz kalmış ve plastik aksamlar güneş hava su kimyasal yıpranmaya maruz kalmış artık parçalanma moleküler olarak gerçekleşmiş apc kullanımı o artık son direnişi kırmış ve gerçekler gün yüzüne çıkmış . tamamen araçsal bir sorun genellemek anlamsız. ürün boşuna heba olmuş. iyi detaylar .