Hızlı Soru - Cevap

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Öne çıkan konu #3,281
Arkadaşlar boya korumalı aracı fırçayla yıkayınca koruma zarar görür mü?
Arkadaşım uzun yolda benzinlikte yıkatınca fırça sürmüş adam

kaangiu

Çaylak Detaycı
Üye
Tekrardan merhaba diyerek fikrinizi almak isterim benim küçükoğlanımı bir iki defa boya temizliği yapıldı ama hep sanayi tükür vur geç işioldu hoş fazlasında kaldırmazdı,ama son zamandaki hali hiç hoşuma gitmiyor...ayrıca bir leonum var ve son zamanki koşuşturmadan arabayı unuttuk sokakta bana bunları toplama hakkında kim yardımcı olur???çekiciyi olmasa bile leon u ne yaparız???derlenip toplandıktan sonra leonu kapalı otoparka koymayı düşünüyorum ...bunları yapabilecek yönlendireceğiniz bir yer varmı ist.anadolu da
Leon icin uygulamalari sizde yapabilirsiniz.
Uygulama konularini incelerseniz daha iyi fikir edinirsiniz

kaangiu

Çaylak Detaycı
Üye
Berner ve loctite kullandim hepsi ayni bir fark goremedim fiyat olarak hangisi uygunsa onu alin bence.

kaangiu

Çaylak Detaycı
Üye
Benimde başıma gelen taş izlerine amatörce yaptığım dolgu uygulamam. Ustalarım daha net bilgi vereceklerdir. İşlemlerin öncesi fotolarını malesef bulamadım:utan:
Her gün ince bir kat dolgu yaptıktan sonra oluşan tepecikler
Ekli dosyayı görüntüle 11473
Ekli dosyayı görüntüle 11474
Ekli dosyayı görüntüle 11475 Ekli dosyayı görüntüle 11476 Zımpara sonrası ( biraz daha zımpara yapmalıydım ama ilk tecrübe=korku )
Ekli dosyayı görüntüle 11477
Ekli dosyayı görüntüle 11478
Ekli dosyayı görüntüle 11479
Polisaj sonrası ( dediğim gibi biraz daha zımpara ile çalışmalıydım )
Ekli dosyayı görüntüle 11480
Yakından bakınca taş izleri belli oluyordu ama ilk dolgu zımpara uygulamam beni tatmin etti. Allah korusun ama bir daha taş izlerine mudahele etmek zorunda kalırsam daha iyi sonuç alacağıma eminim:super:
Biraz daha zimpara ister
Ama elinize saglik yinede iyi olmus

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Araç çiziliyor başka ne gibi olumsuzluk oluyor hocam? Çizilmesi başlı başlısına sorun zaten :)
Çizilmesini de boşver bir insan aracını sevmez mi ya. Sonuçta milli bir servet. Günümüz koşulları da malum.

Çizilmeye bağlı matlaşma meydana gelir. Plastikler (trimler, farlar vs..) daha çabuk solar ve sararır. Krom parçalar varsa kötü bir görüntü oluşur vs. vs.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Çizilmesini de boşver bir insan aracını sevmez mi ya. Sonuçta milli bir servet. Günümüz koşulları da malum.

Çizilmeye bağlı matlaşma meydana gelir. Plastikler (trimler, farlar vs..) daha çabuk solar ve sararır. Krom parçalar varsa kötü bir görüntü oluşur vs. vs.
1 hafta girmedim foruma komünizm gelmiş zaar :D. Bizim araçlar biraz bakım görünce milli servet oluyorsa dayıyorum fırçayı :D.