Hızlı Soru - Cevap

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Öne çıkan konu #3,641
Arkadaşlar, yıllardır Scholl Concepts kullanıyorum pasta grubu olarak. Menzerna'ya geçiş yapayım ufaktan diyorum. S3 ve S30'un muadilleri hangisi oluyor Menzerne'da? 400 ve 3000 mi?
Scholl s3 ve s30 karşılığı menzernada 400 ve 2500.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye
Stek amerikaya da yazacagim evet bu durumu.

Burda sizler de fotolari gordunuz. Kaputu kenarlardan ustlerden cizmisler.

Bugun yonlendirdikleri baska bayiye gittim. Dalga gecer gibi abi bunda bisi yok dedi. Daha ne olacakti acaba. Filmi soktu. Cizikleri gosteriyorum ne cizigi abi diyor. Gormuyor musun bu cizikleri dedim. Gormuyorum diyor :)

Gitmeden 1 gun once de arkadasa arattirmistim nasil uyguluyorsunuz diye. İce dogru kiviriyoruz dedi. Bugun de bana kaputun ust kismi ve yanlari zaten ustten kesilir kivrilmaz burda yanlislik yok diyor. İnsan yuzeyi falan bi temizler bak burda cizikler var diyorum, bana sokmem soylendi dedi o kadar.

Bugun stek turkiyeye mail attim cevap dahi vermediler.

Stek ve llumar ikilisinden uzak durun.
11:48 den başlıyarak nasıl kıvırma payları bırakıldıgnı izlesin o kalitesiz insanlar.
ürün kaliteli ama malesef kalitesiz insanlar elinde madara olmuş.
geçmişolsun tekrardan .

melo15

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba iç torpido için şuan auto finesse spritz kullanıyorum mat finishi olsun statikliği olsun ben çok memnunum ama daha iyisi var mı acaba bir tanıdığıma alacağız en büyük etmenim geç toz tutması ve parlak yağlı bir yüzeyden ziyade temiz yüzey istiyoruz. Üst seviye bu istediklerimi sağlayabilecek bir ürün var mı yoksa spritz alacağım?

esselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba iç torpido için şuan auto finesse spritz kullanıyorum mat finishi olsun statikliği olsun ben çok memnunum ama daha iyisi var mı acaba bir tanıdığıma alacağız en büyük etmenim geç toz tutması ve parlak yağlı bir yüzeyden ziyade temiz yüzey istiyoruz. Üst seviye bu istediklerimi sağlayabilecek bir ürün var mı yoksa spritz alacağım?
Gtechniq C6 Matte Dash deneyebilirsin. Tavsiye üzerine aldım ama daha denemek nasip olmadı. Bayram tatilinde denemeyi umuyorum. :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Sonax mataffect ürünlerini deniyebilirsiniz onlar daha koyu bir yüzey ve daha uzun ömür veriyorlar.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Chemical Guys Natural Shine güzel ürün

nazamarya

Çaylak Detaycı
Üye
11:48 den başlıyarak nasıl kıvırma payları bırakıldıgnı izlesin o kalitesiz insanlar.
ürün kaliteli ama malesef kalitesiz insanlar elinde madara olmuş.
geçmişolsun tekrardan .
Dün baska bayiye söktürdüm. Bugün de uygulama yapan bayiye kargoyla gönderdim, icine de banka hesap numarami ve fotolari koydum. Gerisi vicdanina kalmis.

söken diger bayiyi baska arkadasa arattirdim geri kivirarak mi ustunde keserek mi uyguluyorsunuz diye sorduk, geri kiviriyoruz dedi. sokturmeye gittigim zaman bu uygulamada bi sorun yok ben de oyle yapacaktim diyip, cizikleri gostermeme ragmen çizik de yok diyince ordan da koşarak uzaklastim :) llumar bayileri artik benim gozumde bitmistir. Bu gune kadar hep llumar uygulattik. Bundan sonra kesinlikle kullanmam ve cevremdeki kimseye de tavsiye etmem. Llumar-stek distributor firma maillere bugun de cevap vermedi.

Film kaliteli gorunuyor ama verilen 5 yillik garantiye de bu surecten sonra guvenmiyorum. 2-3 sene sonra sararmaya baslarsa, bu kez de kostikli sampuan kullanmissiniz, arac surekli gunes altinda kalmis vs derler kesin.

nazamarya

Çaylak Detaycı
Üye
Polytop Tresor ile boya koruma yaptirmistim. İlerleyen zamanlarda korumayi devam ettirmek ve arada uygulamak icin tresor aldim. 2-3 ayda bir uygulamayi dusunuyorum.

Tresor uzerine yikamalardan sonra da Gyeon Q2M Wet Coat Nano Hızlı Boya Koruma aldim.

Bu ikili birbirini tamamlar mi acaba?

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye
Dün baska bayiye söktürdüm. Bugün de uygulama yapan bayiye kargoyla gönderdim, icine de banka hesap numarami ve fotolari koydum. Gerisi vicdanina kalmis.

söken diger bayiyi baska arkadasa arattirdim geri kivirarak mi ustunde keserek mi uyguluyorsunuz diye sorduk, geri kiviriyoruz dedi. sokturmeye gittigim zaman bu uygulamada bi sorun yok ben de oyle yapacaktim diyip, cizikleri gostermeme ragmen çizik de yok diyince ordan da koşarak uzaklastim :) llumar bayileri artik benim gozumde bitmistir. Bu gune kadar hep llumar uygulattik. Bundan sonra kesinlikle kullanmam ve cevremdeki kimseye de tavsiye etmem. Llumar-stek distributor firma maillere bugun de cevap vermedi.

Film kaliteli gorunuyor ama verilen 5 yillik garantiye de bu surecten sonra guvenmiyorum. 2-3 sene sonra sararmaya baslarsa, bu kez de kostikli sampuan kullanmissiniz, arac surekli gunes altinda kalmis vs derler kesin.
burası TÜRKİYE :taraa:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Islakken sıkıyorum, tazyikli su ile bekletmeden duruluyorum. 2 litre suya 20 ml koyuyorum. 30 ml ideal ama 20 de aynı işi yapıyor.