Hızlı Soru - Cevap

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Öne çıkan konu #3,881
Fiyat güzel, almayı düşünüyorum hocam, içine ceviz koyupta araca uygulanmazmı?
Bu ürünü sadece ceviz için alacaksan 5 litrelik yada 2 litrelik secho pompa alın daha mantıklı olur şahsi düşüncem.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhaba,

Biliyorum ki CG Bare Bones Undercarriage işinin hakkını veren bir ürün (kullanmadım, sizlerden takip ediyorum). Yine aynı tarz, kirlenmeyi geciktirecek ve koruyacak benzer bir ürün var mıdır davlumbazlar için? Magic dressing buna oranla ne seviyededir? Fiyatı 473 ml 94 tl gibi bir şey CG'nin.

Daha ucuza benzer işi yapan bir ürün arıyorum, yardım edebilecek olan var mı?

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,

Biliyorum ki CG Bare Bones Undercarriage işinin hakkını veren bir ürün (kullanmadım, sizlerden takip ediyorum). Yine aynı tarz, kirlenmeyi geciktirecek ve koruyacak benzer bir ürün var mıdır davlumbazlar için? Magic dressing buna oranla ne seviyededir? Fiyatı 473 ml 94 tl gibi bir şey CG'nin.

CG Bare Bones kullanmadığım için kıyaslama yapamam fakat 1:1 Meguiars Hyper Dressing veya 3D Magic Dressing memnun ediyor beni. Islak bir görüntü bırakıyor ikisi de. 3D Ultra Protectant ise çok fazla parlaklık katmadan orijinal görüntü bırakıyor.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
CG Bare Bones kullanmadığım için kıyaslama yapamam fakat 1:1 Meguiars Hyper Dressing veya 3D Magic Dressing memnun ediyor beni. Islak bir görüntü bırakıyor ikisi de. 3D Ultra Protectant ise çok fazla parlaklık katmadan orijinal görüntü bırakıyor.
Tesekkur ederim cevap icin, kirlenmeyi geciktirici etkisi var mi acaba herhangi birisinin?

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Merhaba,

94 lira etmez, su gelince cg barboneste gidiyor, magic dresingte, ucuz yollu lastik parlatıcılar kullanın davlumbazlar için gerek yok o parayı vermeye. Çok uzun ömürlüde değil.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
94 lira etmez, su gelince cg barboneste gidiyor, magic dresingte, ucuz yollu lastik parlatıcılar kullanın davlumbazlar için gerek yok o parayı vermeye. Çok uzun ömürlüde değil.
Bekledigim cevap üstad :) birinin bana engel olmasi gerekiyordu, kasintim baslamisti cunku.

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tesekkur ederim cevap icin, kirlenmeyi geciktirici etkisi var mi acaba herhangi birisinin?

@Emre Mert, @Ozgur_gs_91 bende davlumbazlarım için koch chemie pss kullanıyorm ama çokta memnun değilim açıkçası, bir iki yıkamada tekrar eski mat kirli görüntü geliyor.
Suya karşı dirençleri zayıf. Çamurlu suya hiçbir plastik bakım ürününün dayanacağını sanmıyorum. Davlumbazlar en çabuk kirlenen bölgeler. Bu yüzden ucuz yollu pratik ürünler kullanmak yeterli. 3D Magic Dressing f/p olarak güzel.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
@Emre Mert, @Ozgur_gs_91 bende davlumbazlarım için koch chemie pss kullanıyorm ama çokta memnun değilim açıkçası, bir iki yıkamada tekrar eski mat kirli görüntü geliyor.
Ben de keza aynı üründen ümitliydim ama bir haftalık canı varmış.

Bimde, bauhausta vs bulunan ucuz yollu lastik parlatıcıları kullanıyorum, en azından yıkarken kolaylık sağlıyorlar.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Bekledigim cevap üstad :) birinin bana engel olmasi gerekiyordu, kasintim baslamisti cunku.

Ben lastikleri söktüğümde seramik kaplar daha sonra üzerine koch chemie nanomagicplast kulanırım. Pss aynı işi gören ürün, ama onlarda çamura karşı etkileri kısıtlı, sürekli fiziksel olarak su, çamur vb ürünler geldiğinden ömürleri kısa oluyor, pahalı ürüne o yüzden gerek olmuyor. Ucuz ürünlerde aynı işi görüyor bu yüzden, 5 lt si 40-50 liralık hatta daha uygun fiyatlı ürünler bile davlumbazda iş görür. Fazla para verilebilicek bir yer değil bana göre. Ve bu arada su gelmese bile zaten toz yapışıyor buraya.
Bu resimde koch üzerine barbones hali. Ama ömrü 1 hafta anca oldu.
7C98E70B-72B9-4BBC-8A1D-9E88A9A412B6.jpeg

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Slopes pastalarını deneyen var mı ? Menzerna 400-3800 ile ne kadar verim alınabilir 2500 olmadan sebebi 3 aşama yapacak ortamım yok.
Koch u tavsiye ederim. Çok beklentisi olmayan beyaz arabada tek h8 bile yetenilir maksat çizik gitsin diyene. Üstüne f5 2500 yerine. Ha ben gidip 3800 ayarındaki m2 de attım ama farkı göz nekadar gördü orası ayrı mevzu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi