Hızlı Soru - Cevap

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #5,161
Perwol ile yıkamak uzun süreçte daha sağlıklıdır. Granül sabun renk solması yapmaktadır.
6 aydır wizard havluyu DURU granül ile yıkıyorum. hiç kullanılmamış wizard havlu ile yan yana tuttum hiç bir farkı göremedim. tercih meselesi. ben granülden memnunum.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
arkadaşlar deri fırçası alacağım colourlock mu valet pro mu ? colourlock 42 tl valet pro 112 tl ? ne dersiniz ?

Son düzenleme:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Merhaba ;
Wash ped getirmedik, Çünkü fazla pahalı bir ürün . Bizim burda kendi imalatımızda üretebileceğimiz bir ürün olduğu için yerli olarak daha uygun fiyata üretimini yapacağız. Bizim Hali hazırda Sattığımız Mikrofiber Cila Pedlerini Kendimiz üretiyoruz , Wash Pad bunun ebatça biraz büyüğüdür. Farklı Kumaş komposizyonlarıyla çeşitli Ebatlarda Üretmeyi planlıyoruz. . Ayrıca Mikrofiber Cila Pedi ( Yuvarlak 10 - 12 cm ) üretmeye başlıyoruz.

Wash pad dışında Genel Olarak F/P oranı iyi olan ve Tamamen Güney Kore'de üretilen ürünleri getiriyoruz .

Tek kat Twisted Havlu 50x60 ve 70x90 cm
Dublex Çift Kat Twisted 45x75 cm ve 70x90 cm
Uzun Tüylü Twist Havlu 70x90 cm ( Yeni Geliştirilmiş bir Ürün - Kore Dışında ilk defa bize geliyor. )
Supreme Kurulama Havlusu 40x80 cm
Çift Kat Cila Havlusu 40x40 cm
Kalın Cila Havlusu Lazer 40x40 cm
Tek Kat Cila Havlusu Lazer 40x40 cm
Büyük Cila Havlusu Lazer 40x60 cm
Genel Temizlik Bezleri Lazer 40x40cm
Yıkama Eldiveni 20x25 cm
Çok güzel ürünler bunlar. Hem sizin için hem bizim için güzel seçenekler olmuş olacak :alkis:

BSI

Usta Detaycı
Üye
Hazır deri konuları konuşuluyorken tecrübeli arkadaşlardan benimde bir tavsiyeye ihtiyacım var.

Aracımdaki koltuk, kapı gibi bölgelerdeki, dekoratif amaçlı parça suni deriler için, yüksek maliyetli olmayan bir bakım ürünü arıyorum.

Kirli değiller. Temizliğini sağlarım. Bana özellikle parlak görünüm vermeyen koruyucu bir ürün lazım.

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Soft 99 fusso kaç araç yapar?ısuzu dmax egea yaptım 2 araçta waxın tabanı gözüktü sanırım 2 kez daha yapsam biter

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Soft 99 fusso kaç araç yapar?ısuzu dmax egea yaptım 2 araçta waxın tabanı gözüktü sanırım 2 kez daha yapsam biter
8 10 gr ile araç çok rahat biter wax sürülürken varlığı yokluğu bir olacak çok ince sürülecek bol sürünce koruma artmaz sadece israf olur

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam fusso nun sanırım sample boyu yoktu ama 200ml lik içinse söyledikleriniz. Nasıl o kadar uygulayabildiniz bilmiyorum. Normal şartlarda 10gr ve biraz altı üstü yeterli oluyor. Yani yaklaşik 20 kez uygulama yapabiliyor olmaniz gerekir. Bende Dodo juice in sample boyları var 35ml şuana kadar 2 uygulama yaptim 2 uygulama daha çıkartçak kadar ürün var.

Son düzenleme:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Deneyim ile değil okuduklarım üzerinden cevap veriyorum, bir kutu 4 sedan araç çıkartır yazıyordu bir yerde. Ama resmi bir ağız değildi bu, bulabilirsem eklerim.

Benim kendi deneyimim ile ben en fazla 30-40 gram kullanmışımdır bir araçta. Yani sizinkine yakın sayılır, 5 araç çıkartır gibi benim uygulama tarzımla.

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Hocam fusso nun sanırım sample boyu yoktu ama 200ml lik içinse söyledikleriniz. Nasıl o kadar uygulayabildiniz bilmiyorum. Normal şartlarda 10gr ve biraz altı üstü yeterli oluyor. Yani yaklaşik 10 kez uygulama yapabiliyor olmaniz gerekir. Bende Dodo juice in sample boyları var 35ml şuana kadar 2 uygulama yaptim 2 uygulama daha çıkartçak kadar ürün var.
Vala ben seramiği bile 2 kat yapıyorum,çokta sürmedim ama dediğiniz gibi 10 gr ile ısuzu d max yapacK olsam yarısu çıkmaz boş pedi sürerdim diye düşünüyorum,

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Deneyim ile değil okuduklarım üzerinden cevap veriyorum, bir kutu 4 sedan araç çıkartır yazıyordu bir yerde. Ama resmi bir ağız değildi bu, bulabilirsem eklerim.

Benim kendi deneyimim ile ben en fazla 30-40 gram kullanmışımdır bir araçta. Yani sizinkine yakın sayılır, 5 araç çıkartır gibi benim uygulama tarzımla.
Boca etmişte sayılmam yüzeyde puslu görüntü elde ettim ama dibini gördüm tabi kenarları duruyor 2 araç daha yapar.