Hızlı Soru - Cevap

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

adıgüzel

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ürün de sıçratma çok oluyor diye yorumlar yapılmış.Ürünü alacak arkadaşlar bunu dikkate alsın.
Bu tip fırçalarda direk hızlıca çekerseniz hepsi sıçratma yapar çevirerek yavaşça çekerseniz ve kendi konumunuzun tam tersine çekerseniz hiçbir sıkıntı olmaz

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam evet 110 volt cihaz . 1000 watt için dönüştürucu öneriniz var mı sanırım watta göre değişiyor epey pahalıya çıkıyor

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Shine Master'ı forumda kullananlar vardı. Onlara sorarsan daha net cevaplar vereceklerdir. Bana kalırsa ek olarak çevirici ye vereceğin para ile 220V versiyonunu normal kanallardan da temin edebilirsin.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
6 aydır kullanıyorum. hızlı hareket edince çok sıçratıyor. balata tozları kıyafetlerden de çıkmıyor. ama müthiş bir ürün
Dün akşam bir sweat shirt giydim, kolunda bir leke vardı, sonrasında Tchibo fırça ile ilgili konuyu gördüm gülümsedim :)

Yıkarken giymiştim o sweati. Ama bu tipteki fırçalardan sıçratmayan yoktur diye düşünüyorum. Belki ez detailingin ufak boyu sıçratma yapmayabilir.

Sıçratma nedeni geniş olması diye düşünüyorum.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Dün akşam bir sweat shirt giydim, kolunda bir leke vardı, sonrasında Tchibo fırça ile ilgili konuyu gördüm gülümsedim :)

Yıkarken giymiştim o sweati. Ama bu tipteki fırçalardan sıçratmayan yoktur diye düşünüyorum. Belki ez detailingin ufak boyu sıçratma yapmayabilir.

Sıçratma nedeni geniş olması diye düşünüyorum.
Kılları hafif ve çok oynuyor.

Denver

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
selamlar
araç içi kokusu uzun süre dayanımlı ne önerirsiniz
birde meg 3 in 1 wax önerirmisiniz
saygılar

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Forumdaki çoğu arkadaşın önerisine istinaden 1-2 güne Koch-Chemie Protector Wax (PW) 1lt | Boyakoruma.com şuru ürünün siparişini vereceğim. Araç ıslakken kullanılacak şekilde kaça-kaç sulandırmak gerekiyor ? Amatör bir kullanıcının anlayacağı şekilde anlatabilirseniz çok sevinirim.
Normal 500ml sprey şişeye 15ml kadar gayet yeterli oluyor. Islak araca bu malzemeyi fısladıktan sonra eldivenle yayıp bir perde daha su tutuyoruz maksimum faydayı sağlıyoruz ve aracımız kurulamaya hazır :)

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Normal 500ml sprey şişeye 15ml kadar gayet yeterli oluyor. Islak araca bu malzemeyi fısladıktan sonra eldivenle yayıp bir perde daha su tutuyoruz maksimum faydayı sağlıyoruz ve aracımız kurulamaya hazır :)
Çok teşekkür ediyorum. Tek sorunumuz 15 ml i hesaplamak :) Ürünün kapağı ortalama 15ml varmıdır ?