Hızlı Soru - Cevap

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar arabanın dış plastik kauçuk ve motor plastiklerinde kullanabileceğim toz toplamayan eski siyahlığını kavuşturacak bir ürün var mıdır? Herşey olsun istiyorum gibi oldu ama bi ürün alıp hepsinde kullanmak benim için daha mantıklı olacak
Ben ayrı ayrı almak taraftarıyım motor için motorplast, dış plastikler için de pss gibi ayrı ürün almanızı tavsiye ederim. Motorplast çok bir para değil ve baya başarılı bir ürün.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Divortex'in fırçasız şampuanlarını kullanan oldu mu? Köpük yapan pompa ile kullanıma hangileri uygun, hangileri cila ile dost bilen varsa yazabilir mi?

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Divortex'in fırçasız şampuanlarını kullanan oldu mu? Köpük yapan pompa ile kullanıma hangileri uygun, hangileri cila ile dost bilen varsa yazabilir mi?
Alpha foam almıştım zamanında. Köpürmesi ve temizliği tatmin etmemişti. Fiyatı sebebiyle denenebilir ama pek performans beklentisi olmamalı

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hakan abi aman parana yazık etme millete dağıttım ben temizlik sıfır köpük kabiliyeti sıfır sadece güzel kokuyor başka bişeye yaramıyor

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar trim (plastik)boyamak için astar boya vernik olarak ne önerirsiniz kaliteli bişey uzun ömürlü olsun istiyorum bilgisi olan arkadaşların tavsiye lerini bekliyorum?!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracı secho ve EV13 ile ön yıkama yapıp. Tek kova 7 eldiven ile yıkıyorum. İlk sefer zymöl auto was kullanıyordum. En son EV12 kullandım. Eldivenlerim hayli kirli oluyor. Aynı şekilde kapı altları ve ve marşpiyeller sonrası bu alt kısımlar için kullandığım dandik bezler de epeyce kirlenmiş oluyor. Bişeyleri yanlış mı yapıyorum yoksa mevsimden dolayı normal mi ?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan abi aman parana yazık etme millete dağıttım ben temizlik sıfır köpük kabiliyeti sıfır sadece güzel kokuyor başka bişeye yaramıyor
Bende wash bery var su daha iyi temizler
Ben zaten kendim için değil de arkadaşım için düşünüyordum. Yakıt istasyonlarındaki köpük ve suyu kullanacağına köpük yapan pompa ve fırçasız şampuan aldırsam diye düşünüyordum, vazgeçirdiniz :)

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Demir tozu temizliği değil de rutin yıkamalarda kullanmak amacıyla jant temizleyici arıyorum. En son VP Bilberry kullanmıştım epey oluyor biteli. Kendisi biliyorsunuz jant temizlemekten ziyade wax sökmekte iş görüyor. :D Tavsiyelere açığım.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Enx

Çaylak Detaycı
Üye
merhaba elimde bir ürün var ürünü yanlış mı kullanıyorum etkılı bır urun değil de sonuç mu alamıyorum içinden cıkamadım tabı sonuç alamadığım ıcınde ölece bı kenarda duruyor ürün Chemical Guys Heavy Duty Water Spot Remover su ve kıreç lekesı çıkartıcı ürün. bagaj kapağı uzerınde su lekesı oluşmuştu bu urunu uyguladım ama hıcbır sonuc alamadım el ıle uygulama yaptım hem mıcrofıber hemde sunger ped uygulaması yaptım sonuc hep aynı. Farkına varmadan lekenın uzerıne koruyucu bı tabaka oluşturduğum ıcın mı cıkmıyor dıye dusundum bır ay kadar hıcbır uygulama yapmadım araca tekrardan bu urunu uyguladım sonuc yıne aynı ıdı uygulyan kullanan arkadas var ıse nasıl kullanmam gerektığını konusunda yardımcı olurlarsa sevıneceğım tesekkurler.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@KaiZeN, teşekkür ederim. Sulandırıldığını da göz önüne alırsak fiyatı da uygun gibi.

@Fatihkandemir de ilgileniyor. Beni de eklersek bir kişi daha gerekli.
Bence o kadar kalabalığa gerek yok gibi :) çünkü fiyatı makul bir ürün. Madem ortak alıma sayımız yetiyor, koch chemie fb alalım. Tabi ürünü karşılaştırmak önemli

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Bence o kadar kalabalığa gerek yok gibi :) çünkü fiyatı makul bir ürün. Madem ortak alıma sayımız yetiyor, koch chemie fb alalım. Tabi ürünü karşılaştırmak önemli
Jantlarda sürekli fb kullanmak sıkıntı çıkarabilir ama haberin olsun abi. İmza serisi jant temizleyiciyi bir kere denedim gayet güzel iş yapıyor sevdim bu hafta bir daha kullanacağım sonucu paylaşırım.