hocam peki hangi oranda sulandırınca güzel çalışıyor secho da?bir de modifiye edilmiş secho için mi dedin modifiyesiz mi?ya da şöyle sorayım modifiyenin ön yıkamaya etkisi ne kadar oluyor?
Modifiye amacı zaten ürünü köpük formda atmak, köpük formda atmanın amacı ürünün yüzeyde daha uzun süre kalarak daha iyi çalışması ve kir kaldırması, yumuşatması.
Modifiyesiz sechoda ansf kullanmıştım, çok kirli olmayan araba için iş görüyor. Köpük halinde secho modifiyeli pompayı kullanmadım açıkçası ama alta foam kullanıyorum, gayet iyi iş yapıyor. Bir foam lance performansı göstermiyorlar tabi. Bazen foam lance ile tozu, kiri indirip durulamak yeterken bu tarz pompalarla bu biraz zor. Çok yüksek beklentiniz olmasın.
Özellikle köpüksüz çalışması köpük formunda çalışmasından daha iyi olan bir ön yıkama ürünü var mıdır bilemiyorum, hepsinin köpük formu daha iyi çalışır gibi geliyor bana.
Orana gelecek olursak, secho özelinde oran tam veremiyorum, tahminim kire de bağlı olarak 50 ml ürün yetecektir.
Köpük yapanlarda ise 20-30 ml arası ürün yeterlidir. Bunu aslında kendiniz deneyerek tatmin olduğunuz seviyeyi belirlemelisiniz.
Şu an
@MoonDance Emre hocamda magifoam kalmadı sanıyorum, superfoam alabilirsiniz. Ya da flowey ev13. Eğer korumasız bir araç yıkıyorsanız B33 çok iyi kir söker.