Hızlı Soru - Cevap

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Öne çıkan konu #6,181
Arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım öncelikle aracımı petrolde yıkayacam.araç korumasız ve suv.Yıkamacılar 50 tl istiyor bizim burada.Ayda 2 kez araba yıkatıyorum.
—Ön yıkama ile yıkamak istiyorum.daha sonra çift kova yapmayı düşünüyorum.İlerde belki çift kova zor gelirse köpük yöntemine geçebilirim.
**İlaç pompası alıp modifiye mi etsem?—Bu arada 5lt-10 lt olandan mı alayım?Maliyeti—100 TL
**Kwazar 6 lt köpük yapan pompasını mı alsam?maliyeti—330 TL
Öneriniz nedir?
—Bu arada araç korumasız ön Yikama için **Vp-citrus pre wash mı?
**Vp-advanced mı?
**Yada önereceğiniz başka bir marka?
Ön yıkama için size çok sağlam bir ürün tavsiye edeğim bizim foruma özel Ceviz pre wash tekrar temini için girişimlerimiz başladı.

Yakın zamanda daha konsantre formül ile tekrar alım işlemi yapılacak.

Takipte kalın

DENİZLİ

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İlk uygulamada valet pro detay fırçası kullanmıştım. Baya bi kendine gelmişti. Sonra biraz daha araştırıp sonax deri fırçası aldım ve yaklaşık 1 ay sonra deri fırçası kullandım. Fabrika çıkış haline geldi diyebilirim son uygulamamda.
bilmediğim için soruyorum hocam, direksiyon m sport deri direksiyon, temizlemek için leather cleaner yerine ne kullanmam gerekirdi acaba? Araç 3 yaşında 35binde. Youtube kanallarında bu işlem hep leather cleanerlarla yapıldığından dolayı bu ürünü uygulamıştım.
Bu arada nemli bez konusunda çok haklısınız çünkü durularken kuru bezle canına okudum diyebilirim. Muhtemelen o noktada problem yaşadım
Ben leather cleaner tercihiniz yanlis gibi bir sey soylemedim yanlis anlasildim sanirim.
Dogru urunu dogru ekipmanla uygulamissiniz aslinda urun kisminda ve uygulanmasinda bir sorun yok ama sizin e dediginiz gibi mikrofiber ile artanlari alirken zarar vermis olabilirsiniz, ya da bir ihtimal sonax firca ile fazla bastirarak temizlemeye calistiniz.

Ama ben bunlardan kaynakli oldugunu sanmiyorum. Dedigim gibi direksiyonun yiparanmisligindan kaynakli deformasyonlar temizlikle gun isigina cikmistir diye dusunuyorum. Bende e var benzer deformasyonlar araban daha 26binde. Yuzuk, tirnak vs bu sorunlara yol acabiliyor. Temizlemeseniz gormezdiniz :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İlk uygulamada valet pro detay fırçası kullanmıştım. Baya bi kendine gelmişti. Sonra biraz daha araştırıp sonax deri fırçası aldım ve yaklaşık 1 ay sonra deri fırçası kullandım. Fabrika çıkış haline geldi diyebilirim son uygulamamda.
bilmediğim için soruyorum hocam, direksiyon m sport deri direksiyon, temizlemek için leather cleaner yerine ne kullanmam gerekirdi acaba? Araç 3 yaşında 35binde. Youtube kanallarında bu işlem hep leather cleanerlarla yapıldığından dolayı bu ürünü uygulamıştım.
Bu arada nemli bez konusunda çok haklısınız çünkü durularken kuru bezle canına okudum diyebilirim. Muhtemelen o noktada problem yaşadım
Ben leather cleaner o alanlarda kullabilmaz derken torpido gogus vs anlaminda soylemistim. Direksiyon icin dogru urundur. Onu oyle yazinca siz yanlis anlamissiniz haliyle.

Ilk mesajınızda torpido kapi falan oralara da surdum demissiniz a. Oralarda kullanilmaz ama oldu ki kullandiniz nemli bir bezle mutlaka silin demek istedim. Bu direksiyonda da gecerli. Daha iyi sonuc alirsiniz.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Ön yıkama için size çok sağlam bir ürün tavsiye edeğim bizim foruma özel Ceviz pre wash tekrar temini için girişimlerimiz başladı.

Takipte kalın

DENİZLİ
Cokk guzel haber. Bekliyoruz :)

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Takipte kalın

DENİZLİ
Abi bu cok guzel haber, zamanindan hayatindan feragat edip bu gorusmeleri yapanlardan Allah razi olsun. Pesine kosturanlar zahmete girenler haklarini helal etsin.

Ancak yeniden uretilmesinden ziyade kalici olmasi konusunda da bir calisma olabilir mi? Markalassin ve surekli uretilip satilsin. Ya da bilelim yilda en az 1 ton uretim olacak gibi.

Benim gibi forumda cok da eski olmayan arkadaslar ceviz ile buyudu ama tadi nasil bilmeyiz :) yine aynisi olmasin, konusulanlarin uzerine urun almak isteyen alabilsin.

Bu cok mu fazla sey istemektir bilemiyorum ama boylesi daha da makbul olur gibime geldi.

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye

Takipte kalın

DENİZLİ
Emekleriniz için teşekkür ederiz. Bir önceki alımda listede adım ve istediğim miktar vardı ama gözden kaçtı sanırım dahil olamadım, sınırlı üretim olursa değerlendirmenizi istiyorum bu durumu.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Abi bu cok guzel haber, zamanindan hayatindan feragat edip bu gorusmeleri yapanlardan Allah razi olsun. Pesine kosturanlar zahmete girenler haklarini helal etsin.

Ancak yeniden uretilmesinden ziyade kalici olmasi konusunda da bir calisma olabilir mi? Markalassin ve surekli uretilip satilsin. Ya da bilelim yilda en az 1 ton uretim olacak gibi.

Benim gibi forumda cok da eski olmayan arkadaslar ceviz ile buyudu ama tadi nasil bilmeyiz :) yine aynisi olmasin, konusulanlarin uzerine urun almak isteyen alabilsin.

Bu cok mu fazla sey istemektir bilemiyorum ama boylesi daha da makbul olur gibime geldi.

Hocam detaylı bir şekilde açıkladığınız için gerçekten çok teşekkür ederim.
tesadüfen denk geldiğim şu forumdaki yardımlaşma gerçekten takdire şayan.
cümleten iyi forumlar

Arda48

Çaylak Detaycı
Üye

Takipte kalın

DENİZLİ
Güzel haber, merakla bekliyoruz, takipteyiz☺️

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Takipte kalın

DENİZLİ
Abi ne güzel haberler bunlar, ağzından bal damlıyor :)
Şimdiden emekleriniz için teşekkürler.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Soft99 Instagram adresi yaklaşık 1 hafta 10 gündür seramik kaplamanın tanıtımını yapıyorlar. Tr ye ne zaman gelir bakalım bunarada kimyasal adamlar anlaşma yapmislardi Mart ayında satışa sunucaz demişlerdi. Merakla bekliyoruz.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Takipte kalın

DENİZLİ
Süleyman hocam gerçekten çok güzel haber. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Merhabalar arkadaşlar
İlk defa uygualama yapacağım, sıralama şu şekilde;
1) araca su tutup alta foamla ile köpük basma ve durulama
2) çift kovaya geçiş yapıyorum ve durulama
3) ardından demir tozu temizliği için bütün kaportaya ve jantlara sıkıp bir süre bekleyip durulama
4) kil uygulaması yapıp tekrar su tutup durulama
5) son aşama kurulama

sıralamada bir problem var mı acaba?

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Merhabalar arkadaşlar
3) ardından demir tozu temizliği için bütün kaportaya ve jantlara sıkıp bir süre bekleyip durulama
5) son aşama kurulama

Hocam filmin en heyecanlı yerinde reklama girmişsin
6. aşama?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Merhabalar arkadaşlar
5) son aşama kurulama

Bir numaradaki uygulamayı kuru araca köpük basıp basınçlı su geçerseniz daha iyi olur.

DENİZLİ