Hızlı Soru - Cevap

Muhammed06

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kirler ağırlaşmadan temizlik yapıp koruma uygularsanız ileride çok rahat edersiniz. Herhangi bir apc ve detay fırçası yardımıyla temizleyip nemli bezle silin. Kabloların falan olduğu yerlere doğrudan fıslamayın, fırçaya fıslayın. Koruma olarak kesinlikle koch chemie motorplast öneririm. Temizlikmadenini telefonla ararsanız yarim litre bölünmüş olarak yardımcı olurlar. Biraz geç kuruyan yapısı var ama hem toz tutması hem de dayanıklılığı çok başarılı.
Motorplast ürününü nasıl uyguladınız acaba, bende bu hafta uygulamayı düşünüyorum.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Motorplast ürününü nasıl uyguladınız acaba, bende bu hafta uygulamayı düşünüyorum.

Temiz kuru ve soğuk motora 15-20 cm mesafeden tozlama şeklinde sıkıyorsunuz, homojen yayılması önemli. Her yere temas etsin kablolar metaller plastikler fark etmez. Sonra temiz bir bezle üstten kabasını alıp kurumaya bırakıyorsunuz. İlkten parlak olur kuruyunca matlaşıyor. 1 güne yakın sürer kuruması.

Muhammed06

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Temiz kuru ve soğuk motora 15-20 cm mesafeden tozlama şeklinde sıkıyorsunuz, homojen yayılması önemli. Her yere temas etsin kablolar metaller plastikler fark etmez. Sonra temiz bir bezle üstten kabasını alıp kurumaya bırakıyorsunuz. İlkten parlak olur kuruyunca matlaşıyor. 1 güne yakın sürer kuruması.
Çok teşekkür ederim söylediğiniz şekilde uygulamasını yapacağım :)

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün arabadan inerken ayakkabımın plastik/kauçuk tabanı kapı bakalitine çarptı. Şöyle bir leke oluştu. Nanolex interior ile denedim leke geçmedi.

Nasıl bir yol izlemeliyim acaba?

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün arabadan inerken ayakkabımın plastik/kauçuk tabanı kapı bakalitine çarptı. Şöyle bir leke oluştu. Nanolex interior ile denedim leke geçmedi.

Sihirli sünger ve apc ile yıpratmadan ufak ufak bi dene arda çıkar inş nasıl bi hışımla indin arabadan yav

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Merhaba arkadaşlar
Valet pro dragons ph nötr ama yinede sormak istiyorum, kaportaya uygulanmasında bir sakınca var mıdır? Ortalama kaç dakika beklemek gerekir? Dikkat edilmesi gereken bir husus var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim:)

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar
Valet pro dragons ph nötr ama yinede sormak istiyorum, kaportaya uygulanmasında bir sakınca var mıdır? Ortalama kaç dakika beklemek gerekir? Dikkat edilmesi gereken bir husus var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim:)
Kaporta üzerinde kurutmayın araç nemli olsun sarfiyat az olur israf olmaz işini yapmaya başlayınca yani ufak morarmalar başlayınca eldivenle yayın daha etkili olur bu arada dragons çok yoğun kıvamlı bir ürün basınçlı suyla iyice durulayın kalıntı bırakmasın kaportada

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Merhaba arkadaşlar
Kullanabileceğin en güvenli ve etkili demirtozu sökücü ürünüdür dragons.

Araç hafif ıslakken uygula ve yüzeyde kurumamasına dikkat et. Bir de mikrofiber eldiven ile yüzeyde ürünü yaydır ki hem daha etkili olsun hem de sarfiyat azalsın Mustafa. :)

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
@_CaN_ ya hocam acaba motorplast silikon içeriyo mu? Çünkü benzer bir ürünü var bu markanın, model isminde silikonsuz yazıyor

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Ben küçük cadımdan dolayı koltuk arkasında çok yaşıyorum bu durumu Koch pss ile geçiyor. Ama bana bıraktığı finiş parlak geliyor sonrasında nanolex interior ile temizliyorum iz kalmamış oluyor. Daha sonra spritz ile geçip istediğim sonucu alıyorum sihirli süngerden önce denemeni tavsiye ederim.

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar kumaş koltuklar ve zemin için temizleme ürünü öneriniz nedir?
Zeminde 4,5 d paspas var koltuklarda kılıf yok.