Öncelikle geçmiş olsun hocam, 2 yıl önce aracımın taban halısına toplasanız 200 ml kadar süt dökülmüştü. Olayın sıcaklığıyla arabadaki normal mikrofiber bez ile sildim geçtim. Aradan 2-3 gün geçtikten sonra aracın içi o kadar pis kokmaya başladı ki size bunu tarif edemem. Tekrar bezi ıslatıp silme gafletinde bulundum. (tabi o zamanlar carpet falan bilmiyorum, etraftan da bişeyler duyuyoruz

) Kış ayında komple camlar açık kullandım toplamda 5 gün geçince, işin içinden de çıkamayınca yıkamacıya verdim. Komple koltukları, taban halısını kaldırdılar bir ne göreyim, ben ıslak bez ile silince daha da yayılmış ve arabanın en altındaki o yalıtım malzemelerine kadar ıslanıp bakteri üretmiş. Neyse temizlettim ama koku gitmiyor, 1-2 yerle daha görüştüm hepsindeki cevap şuydu; şuan kokuyu sindirseniz bile havalar ısınınca bu koku tekrar çıkar... İnanın arabayı satmayı düşündüm, tarif edemeyeceğim kadar kötüydü

En son nette araştırırken biri Dr. Mat isminde süt kokusu engelleyici önermiş onları buldum aradım, 4-5 şişe kullanmam gerektiğini söylediler, son çarem diyerek aldım. Çok şükür o ürün bütün o pis kokuyu giderdi, şuan aracıma hayatta süt sokmuyorum.
Tabi buradaki tecrübeli detaycıların muhakkak çözümleri vardır, ben o zaman kendi imkanlarımla bu şekilde çözmüştüm. Sürecinizi yakından takip edicem, tekrardan geçmiş olsun.