Waxlı araç için yikama önerisi
Şuradaki sorunuza doğru başlık olan bu konudan cevap vereyim, oradaki konu sahibinin de konusunu baltalamayalım...
@barbecue
"
Yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Öncelik ne yap ne et, mutlaka aracı sıcağı sıcağına kaba çamurdan arındır diyorsunuz. Bu kabul, bende bunu böyle yapma istiyorum ama dönüş saatlerinde açık yer bulmak sıkıntı oluyor. Buna ait çözüm benim sorunum, açık yer bulmam lazım.
Bir diğer sorum, "foamlance" i nasıl adapte ederim. Yıkamacının sistemine bütün bu aparatlar uyar mı? Sonuçta benim kendime ait baınçlı bir yıkama sistemim yok. Bir yere gidip, arabamı yıkatmaya gayret ediyorum. Bunu nasıl uygularım. Burada önereceğiniz pratik uygulamalar bana ışık tutacaktır.
Şimdiden teşekkür ederim.
"
Benzinlik ya da yıkamacılardaki tabancalara uygun bir foam lance bulmanız çok, hatta imkansız, ben hiç görmedim ama olur ya özel bir istasyon vardır, belli bir model foam lance ile çalışır bu nedenle kesin konuşmayayım, ama siz yok diye bilin.
Yıkama istasyonlarının çoğu (self-servisler) geceleri de açık. Yani dönüş saati sizin için bir sorun olmamalı.
Biz benzinlik tayfa olarak köpük olayına kendi çözümlerimizi bulmaya çalışıyoruz, kısaca köpük yapan pompa, ya da normal bir basınçlı pompa ile ön yıkama yapıyoruz. Bununla ilgili de detaylı anlatım ve konular mevcut. İnceledikten sonra aklınıza takılan konuları tekrar sorabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırız.
Benim kendi ön yıkama tercihim alttaki linktedir.
Alta Foam 2000 Modifiye - Xiaomi Mijia Taşınabilir Hava Pompası