Hızlı Soru - Cevap

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #7,441
Fatih Bey,
İlposan standart hortum ve nozzle ile sorunu çözebiliyor musunuz?
Yoksa püskürtme işlemi için özel bir nozzle mı kullanmak gerekiyor?
Standart tabancanın ucuna jet nozulu takacaksınız. N11 üzerinde bir satıcı Nozulda gönderiyor yani delik açık keçe koyup modifiye hazır hale geliyor. Ekstra birşey almanız gerekmiyor

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende şimdi İLPOSAN modifikasyonunu okuyordum. O bölümde de markayı çok övüyorlar. Modifikasyon işini kolaylıkla becerebileceğimi düşünüyorum, zaten aracımdan dolayı elim işe yatkın olmak durumunda, alet edavat bir sürü. Yapabileceğime inanıyorum. Ancak doğru malzemeleri bulup birleştirmek gerekir.
Anlayamadığım bir nokta ise, gördüğüm bir çok modifikasyonda, sibopları hep yan çeperden girecek şekilde açmış arkadaşlarımız, neden yandan da üstten açmamışlar anlayamadım.
Pompaların üst cidarlarındaki et kalınlıkları daha mı az acaba?

Selamlar
Yan çeperden açılan dedikleriniz sanırım 2 lt olanlar. Onların en üstten değilde yan çeperden açılma sebebi sibobun yaptığı çıkıntıya tutma kolu takılıp pompanın kapanmasına engel olması. 2 lt olanlarda yapılan pompayı kapatabileceğiniz noktada en üstten delmek ama eğik sibob tarzı bir ürün kullanırsanız daha üst seviyede bir yerden delebilirsiniz.

barbecue

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Yan çeperden açılan dedikleriniz sanırım 2 lt olanlar. Onların en üstten değilde yan çeperden açılma sebebi sibobun yaptığı çıkıntıya tutma kolu takılıp pompanın kapanmasına engel olması. 2 lt olanlarda yapılan pompayı kapatabileceğiniz noktada en üstten delmek ama eğik sibob tarzı bir ürün kullanırsanız daha üst seviyede bir yerden delebilirsiniz.
Haklısınız teşekkür ederim.
Nozzle konusunu çözemedim sadece. HAzır satılan nozzle lar var ama bu tür 5 lt lik pompaların ağzına uyuyor mu, uymuyor mu bilemedim.
Selamlar.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Merhabalar yaklaşık 2.5 3 yıla yakındır kullanmadığım Spritz var elimde bozulmuş olabilir mi ? yoksa kullanmam da bir sakınca yok mudur ? Fısfısın ağzı kapalı şekilde bazanın altında duruyordu fulle yakın olduğu için pek kıyamadım bir sorayım dedim
Bozulmaz bir sıkıntı olmaz kullanabilirsiniz.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
İç kısımlar için valet pro mu work stuff fırça mı almak lazım :) Birde her iki marka için en ideal numara kaçtır?:deli:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
İç kısımlar için valet pro mu work stuff fırça mı almak lazım :) Birde her iki marka için en ideal numara kaçtır?:deli:
Work stuff fırça hiç kullanmadım ama Vp fırçanın büyük boyuda küçük boyuda var bende, iç kısımda kullanmakda sıkıntı olmuyor yeterki piona black kısım varsa fırça deydirme. Forumda ki üstadlar makyaj fırçası ile piona black üstünde ki tozları almada kullanıyor.

emre-sti

Acemi Detaycı
Üye
İl
Odessa
Önerebileceğiniz Uygun fiyatlı akülü vidalama el matkabı var mı?
Einhell markasında güzel ürünler var tabi bütçe nedir bilmiyorum.
Bende
fırçasız kömüsuz darbeli vidalama
Şarjlı süpürgesi
Şarjlı hava üfleyicisi var.
Şarjlı tilki kuyruğu var ortak batarya kullanıyoor. Yakında yanına birde taşlama almayı düşünüyorum.

Kombi kitlerle birden fazla takım alınca uygun fiyata gelebiliyor.

Düşünürseniz şarjlı vidalama ve taşlama olan kombo kiti alıp bölüşebiliriz. Ben taşlama alırım siz vidalama

EİNHELL TC-TK 18 Lİ KİT AKÜLÜ COMBO SET Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Merhabalar yaklaşık 2.5 3 yıla yakındır kullanmadığım Spritz var elimde bozulmuş olabilir mi ? yoksa kullanmam da bir sakınca yok mudur ? Fısfısın ağzı kapalı şekilde bazanın altında duruyordu fulle yakın olduğu için pek kıyamadım bir sorayım dedim
Zannetmiyorum bozulacağı
Einhell markasında güzel ürünler var tabi bütçe nedir bilmiyorum.
Bende
fırçasız kömüsuz darbeli vidalama
Şarjlı süpürgesi
Şarjlı hava üfleyicisi var.
Şarjlı tilki kuyruğu var ortak batarya kullanıyoor. Yakında yanına birde taşlama almayı düşünüyorum.

Kombi kitlerle birden fazla takım alınca uygun fiyata gelebiliyor.

Düşünürseniz şarjlı vidalama ve taşlama olan kombo kiti alıp bölüşebiliriz. Ben taşlama alırım siz vidalama

EİNHELL TC-TK 18 Lİ KİT AKÜLÜ COMBO SET Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
makina güzel ve fiyatı tekli alıma göre biraz uygun ama beni aşar usta.Limit o kadar yok.Evde ufak tefek demonte ürünleri monte etmek için almayı düşünmüştüm.Teşekkür ederim.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Arkadaşlar koltukların kumaş kısımlarının temizliği için hangi ürünü önerirsiniz? Koltuklar kirli değil bir iki tane damla izi var el ile uygulama yapacağım.

murat_kurt

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Arkadaşlar koltukların kumaş kısımlarının temizliği için hangi ürünü önerirsiniz? Koltuklar kirli değil bir iki tane damla izi var el ile uygulama yapacağım.
@es026, Valet pro carpet cleaner işinizi görecektir. Koltuk ve döşemelerde ağır kir yoksa 1:40 karışım ile kullanabilirsiniz.

emre-sti

Acemi Detaycı
Üye
İl
Odessa
Zannetmiyorum bozulacağı

makina güzel ve fiyatı tekli alıma göre biraz uygun ama beni aşar usta.Limit o kadar yok.Evde ufak tefek demonte ürünleri monte etmek için almayı düşünmüştüm.Teşekkür ederim.
Lityum pilli modelleri almazsanız zamanla batarya ölmesi problemi yaşarsınız aklınızda bulunsun.