Hızlı Soru - Cevap

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Yok saklama koşulu için demiştim :mutlu: Polytop bitince FB alacağım :)
Yanlış anlaşmışız :yazik: onlarıda almalısınız,ürünlerin bekleme durumlarına göre su şişesi zayıf kalıyor çok elzem durum olmadıkça farklı,güçlü şişelere almayı ihmal etmeyin siz genel olarak :)

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Bunu alırsam, hangi setleri almam lazım vidalama ve delme için? Bu sanırım sadece cihazı içeriyor.

Bir de 2in1 bir ürün yerine 2 ürün almayı seçersem, darbeli matkap olarak https://www.hepsiburada.com/bosch-g...i-matkap-p-HRENSBOSCHGSB13R?magaza=Hırdavat24 tavsiye eder misiniz? Tabii bunun yanına vidalama için hangi ürünü almam gerekir onu da bilmiyorum. :)

Bosch matkap için için almam gereken set ile Stanley için gerekli olan setler aynı mı?

MuratSarıakçalı

Çaylak Detaycı
Üye
Herkese selamlar,Satacak olan arkadaşlar varsa zymöl titanyum ve zymöl şampuan buna ek olarak ceviz arıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese selamlar seramik sonrasi aracimi kendim yikamaya karar verdim ve gerekli malzemeleri toplamaya basladim. Sizden kullanip memnun kaldiginiz yikama eldiveni tavsiyesi istiyorum. kurulama havlusu icin purestar dublex ve wizard arasinda kaldim ikisini kullanlar secim konusunda yardim edebilirmi
Çift kova yıkamada en güvenli ve araç üzerinde kullanım olarak çok başarılı bulduğum biraz bakım isteyen ve bazen nazik olabilen favori yıkama eldivenim. Tek taraflı orjinal koyun yünü eldiven tavsiye ederim.

TRY 63.96 10% Off | Lucullan Super Soft Breathability Mesh Paws 100% Sheepskin Car Washing Cleaning Polishing Gloves Luxury Lamb Wool Mitt
US $9.2 8% OFF|Lucullan Süper Yumuşak Nefes Alabilirlik Örgü Paws 100% Koyun Derisi Araba Yıkama Temizleme Parlatma Eldivenleri Lüks Kuzu Yün Eldiven|Süngerler, Bezler ve Fırçalar|Otomobiller ve Motosikletler - AliExpress

TRY 40.37 22% Off | Car Cleaning Cloth Wool Glove Super Long Hair Mesh Sheepskin Car Luxury Lambswool Washing Cleaning Polishing Gloves
US $5.68 22% OFF|Araba temizlik bezi yün eldiven süper uzun saç örgü koyun derisi araba lüks Lambswool yıkama temizleme parlatma eldiven|Süngerler, Bezler ve Fırçalar|Otomobiller ve Motosikletler - AliExpress

DENİZLİ

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
@Saint_33, Gönderdiğin 2 resim birbirine çok benziyor ama ikisinde kimyasala dayanıklı .
Cam şişe de dayanıklı. Ben cam da kullanıyorum .
Üstad üstte ki şeffaf değilde altta ki şişe biraz şeffaf olunca ondan sordum.
Cam şişede güzelde biraz dikkat gerekiyor ne olur olmaz düşer felan Allah korusun.birazda pahalı cam şişe.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Saint_33, fotoğraf çekim tekniğinden , ışıklandırmadan dolayı farklı gözüküyor Gibi geldi bana . İkisi aynı gibi .

Gidip Cam şişe alınca pahalı olabilir tabi. Ama içinde birşey ile alınca. Ucuz. . Ama tabi dikkatli olmak lazım kırılma riskli .

Benim kendi düşüncem. Bu başlığı olmayan şişe için para vereceğime. Daha ucuza çamaşır suyu alır içini kullanır şişesini değerlendiririm .

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Matkap konusunu biraz araştırdım.
Normalde fiyat limitim yoktu ama biraz araştırınca, senede 1 kez kullandığım için uç setiyle birlikte 1000tl vermek bile çok fazla gibi geldi.
Koçtaş'ta MAC marka kalmamış, tüm ürünler tükenmiş. Onun gibi f/p ürünü tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim.
Hem duvar delebileceğim, hem vidalama yapabileceğim bir ürün bakıyorum.
@omrslhmms hocam Stanley STDC18LHBK 18V/2.0Ah Li-Ion Şarjlı Darbeli Matkap tavsiye Etmişti ama kullanım oranı düşünülünce biraz fazla kaldı.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Matkap konusunu biraz araştırdım.
Normalde fiyat limitim yoktu ama biraz araştırınca, senede 1 kez kullandığım için uç setiyle birlikte 1000tl vermek bile çok fazla gibi geldi.
Koçtaş'ta MAC marka kalmamış, tüm ürünler tükenmiş. Onun gibi f/p ürünü tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim.
Hem duvar delebileceğim, hem vidalama yapabileceğim bir ürün bakıyorum.
@omrslhmms hocam Stanley STDC18LHBK 18V/2.0Ah Li-Ion Şarjlı Darbeli Matkap tavsiye Etmişti ama kullanım oranı düşünülünce biraz fazla kaldı.
Ben neredeyse haftada 2 kere kullanıyorum çeşitli saçma gerekli veya gereksiz aktiviteler için :)

Amatör için fazla, ama yılda 1 kullanacak kişiler için çok fazla bir ürün. Ek olarak bende neredeyse her boy uç olduğu için masraf da etmemiştim.

Size tavsiyem daha ekonomik set bakabilirsiniz, kullanmadım ama her türlü iş görür duruyor;

Attlas Eco Set 2 Darbeli Matkap + 4.8 Akülü Vidalama 24 Parça Set | Trendyol

https://www.hepsiburada.com/attlas-...29u3xlDEUi1qw5rmBiQDvoRGkcrFhAm8aAtRsEALw_wcB

İhtiyaca göre dekupaj testereli modeli de var;

Attlas Eco Trio Set – (matkap + Akülü + Dekupaj) 0750 | Trendyol

bu ve bunun tarzı kombin ürünlere yönelebilirsiniz. Hem de fiyatı uygun.

Duvar delmek için kaliteli bir kaç uç alın yeter. Makinenin yanında uç da önemli duvar için.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Çok teşekkür ederim. Fiyat olarak 500tl'yi kendime hedef koydum. Ortalama seviye bir ürün alayım, markada sıkıntı yaşamayayım diye.
Matkap olarak https://www.hepsiburada.com/hyundai...kap-pls-canta-16-parca-uc-set-p-HBV00000FGZ40 ürününü alayım mı ne dersiniz? Kendi uçları da var.
Abi wattı iyi geldi bana markası da güzel. Bence alabilirsin ama vida sıkarken hızlı ve kuvvetli döneceği için elinden kaçabilir veya vida yalama yapabilir. Yanına da 150-200 tl arası vidalamak ve arabanın taban paspasını fırçalamak için şarjlı alabilirsiniz.

Çaylak16

Çaylak Detaycı
Üye
Çok teşekkür ederim. Fiyat olarak 500tl'yi kendime hedef koydum. Ortalama seviye bir ürün alayım, markada sıkıntı yaşamayayım diye.
Matkap olarak https://www.hepsiburada.com/hyundai...kap-pls-canta-16-parca-uc-set-p-HBV00000FGZ40 ürününü alayım mı ne dersiniz? Kendi uçları da var.
ufak tefek işlerde iş yapar.vida sıkmak için hız ayarı var onu sona kadar düşürürsünüz biraz daha işinizi kolaylaştırır.açıkcası vida sıkmak biraz zor oluyor.tek elle matkabı tutmak bir elle vidayı vs biraz yorabilir.ama olmayacak iş değil.birçok işimi yıllarca bu tip matkaplarla yaptım.vida için en güzeli şarzlı matkap almak.ama ayda yılda bir kullanılcaksa gereksiz yatırım olabilir.uç seti iyisi olmayabilir duruma göre nalburlardan alırsnız.