Hızlı Soru - Cevap

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #8,341
Arkadaşlar, bu işler ile ilgili eğitim, seminer türü etkinlikler düzenleniyor mu, Ankara' da böyle bir etkinlik olsa ne güzel olurdu.... Rötuş, pasta ve cila yapacağım ama tırsıyorum....

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Benim kafamı deluxe çok karıştırdı sabah alacağım mark3 dü 21mark2deluxe görmesem 15 mark3tek makinayı çoktan almıştım. Fiyat borsadan beter euroya bağlı inip çıkıyor sürekli, bilmiyorum ilerde euro düşerse düşermi pek sanmıyorum tabi. Artık orbital pad felan bakayım ben en iyisi:)
Başkan sen düşünme hiç. Mark3 al geç. Sonra keşke dersin emin ol. Net.

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
@ege üstad sağolsun o kadar güzel bir video çekmiştiki. Kaç oldu bilmiyorum ama her aklıma geldiğinde paylaşıyorum. Teşekkürler tekrar üstad.

Buyrunuz efenim..
Valla @ege üstadın ellerine sağlık.teşekkür ederim @KaiZeN .demekki eli ısıtmaya falan gerek yok parmağa daldır sür gitsin :)

Seastar76

Acemi Detaycı
Üye
İl
Antalya
hangisini seçmeliyim : valet pro classic all purpose cleaner veya auto finesse spritz hizli ic yuzey temizleyici mi? teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Bana kalırsa evde ki detarjan, cif gibi kimyasala dayanıklı şişeleri atmayın düzgünce temizleyin. Sonra canyon kırmızı başlık alın tanesi 17 18 tlydi, canyon daki güzellik parasına göre diğer spreylerde yok. Ancak şişeli alırım derseniz yanlış hatırlamıyorsam 3lüsü 55 tlye vardı, forumda alanlar oldu bir yorum yapsınlar. Şişe seçerken ya 500ml yada 700ml olmasına önem gösterin 1000ml aşırı hantal kalıyor sonuçta 1 litrelik bir ürünü tek seferde bitiremiyorsunuz her türlü o şişe eve çıkmak zorunda, eğer 70üml alırsanız ve biterse tekrar doldurursunuz hammallık yapmazsınız. :)
Atmıyorum onları da başlıkları çok iyi olmuyor. Koch chemie pw uygularken başlığı iyi olan ürün bakıyorum. Acelesi yok ama biraz yoruyor o tarz şeyler uygularken. :) Yorumlarınızı dikkate alacağım . Teşekkürler

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Arkadaşlar bugün aracı temizlerken kaputu açayım dedim. Motor bölümü epey tüy olmuştu. Geçen hafta kaputta felan kedi görmüştüm. Görünce şaşırmıştım. Sonuç belli oldu.
İzolasyon parçaları, akü kılıfı , bazı parçaların üstü epey olmuş. Kolay şekilde nasıl temizlenir?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@ege üstad sağolsun o kadar güzel bir video çekmiştiki. Kaç oldu bilmiyorum ama her aklıma geldiğinde paylaşıyorum. Teşekkürler tekrar üstad.

Buyrunuz efenim..

Rica ederim. Begenmeniz çok mutlu ediyor beni. Küçükte olsa bir fikir versin kafi.

İyi detaylar.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ama wheel woolies alırken dikkat et, a kit b kit oluyor. A kit de küçük orta büyük ölçüleri var, B kitde küçük 2 tane büyük var. Bana kalırsa senin jantlara orta fırça daha iyi olur ondan dolayı A kit alman daha güzel. :)
Wheel woolies de bulunmuyor olan yerlerde baya pahalı gerçi genel olarak pahalı bu alet ama bakalım bı kaç fikir var aklımda onlar olmazsa mecbur alacaz:D
Sabiha Gökçen havalimanına çok yakın oturuyorum yakın iseniz gelin Hocam bende boya ölçer mevcut

Eski Kaptan, Eski Detaycı
Üstadım çok teşekkür ederim baya uzak bana Avrupa yakasında oturuyorum ama müsait bir anınızda sizi rahatsız edebilirim belki haberlesiriz çok çok teşekkür ederim. :tesekkurr:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Wheel woolies de bulunmuyor olan yerlerde baya pahalı gerçi genel olarak pahalı bu alet ama bakalım bı kaç fikir var aklımda onlar olmazsa mecbur alacaz:D

Üstadım çok teşekkür ederim baya uzak bana Avrupa yakasında oturuyorum ama müsait bir anınızda sizi rahatsız edebilirim belki haberlesiriz çok çok teşekkür ederim. :tesekkurr:
Sorma baya pahalı aslında hak ediyorda A kit 250-300 TL civarın da.:)