Koruma sonrası boncuklar...

Mörv5n

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
CarPro ECH2O + Fireball Grace karıştırıp uyguladığım,
2 gün üst üste de yağmur yiyen ppf kaplı aracımın 1 hafta sonraki boncuklanma durumu.
İki ürün de hızlı cila olarak gayet başarılı olsalar da , ppf kaplı araçlarda toz çekme açısından sınıfta kalıyorlar.

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
CarPro ECH2O + Fireball Grace karıştırıp uyguladığım,
2 gün üst üste de yağmur yiyen ppf kaplı aracımın 1 hafta sonraki boncuklanma durumu.
İki ürün de hızlı cila olarak gayet başarılı olsalar da , ppf kaplı araçlarda toz çekme açısından sınıfta kalıyorlar.

Hocam pirouette uygulamıştım bende geçen hafta. Araç siyah hiç toz çekmedi. Ppf çok etkili bu konuda sanırım.

Mörv5n

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
Hocam pirouette uygulamıştım bende geçen hafta. Araç siyah hiç toz çekmedi. Ppf çok etkili bu konuda sanırım.

Tpu yaptırmadığım için pişmanım,
tph ile pek farkı yok demişlerdi lakin hikayeymiş. Uygulanan zeminde kaplamanın kalitesine göre bile kullanılan ürünün performansı değişiyor :( Aşırı toz çekme hadisesini hala halledebilmiş değilim. Sağolsun forumdan arkadaşların deneyimleri doğrultusunda bende chemical Guys speed wipe sipariş ettim. Heyecanla bekliyorum :)
Graphene gri de siyahtan aşağı kalmıyor kir belli etme konusunda :(
Pirouette stoğumda var lakin grace olanından sonra nasılsa aynı markalar , aralarında bariz fark yoktur diyip açmadan kenarda bekletiyordum. Siz memnun kaldığınızı söyleyince açasım geldi :)

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
tph ile pek farkı yok demişlerdi lakin hikayeymiş. Uygulanan zeminde kaplamanın kalitesine göre bile kullanılan ürünün performansı değişiyor :( Aşırı toz çekme hadisesini hala halledebilmiş değilim. Sağolsun forumdan arkadaşların deneyimleri doğrultusunda bende chemical Guys speed wipe sipariş ettim. Heyecanla bekliyorum :)
Pirouette stoğumda var lakin grace olanından sonra nasılsa aynı markalar , aralarında bariz fark yoktur diyip açmadan kenarda bekletiyordum. Siz memnun kaldığınızı söyleyince açasım geldi :)
Tabi kaplamalı araçta nasıl etki eder bilemedim. Sadece kullandığım diğer hızlı cilalara göre bariz çok az toz çekti. Altında fireball butterly seramik var onun etkiside olmuş olabilir. Cg speed wipe gelsin hemen bir deneyin hocam bende merak ettim sonucu

Mörv5n

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
Tabi kaplamalı araçta nasıl etki eder bilemedim. Sadece kullandığım diğer hızlı cilalara göre bariz çok az toz çekti. Altında fireball butterly seramik var onun etkiside olmuş olabilir. Cg speed wipe gelsin hemen bir deneyin hocam bende merak ettim sonucu
Seramiği bu şekilde desteklemiş olmanız çok iyi. Toz çekme konusunda emin değilim lakin gözleri üstüne çekeceği kesin :) Şunu da söylemesem olmaz.
Piroutte ve seramik bir yana, Güzel eşinizin de ellerinin değmiş olması , sonucu haliyle kusursuza daha da yakın kılmış :) Ellerinize, emeklerinize sağlık.
Cg Sonucunu da mutlaka yazacağım :)

Son düzenleme:

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Speed eipe bu işi çözer ,cumartesi akşamı istanbuldan yola çıktım antalya kemere geldim.2 gündür de araba park halinde az önce baktım .camlar hariç toz minimum seviyede.ben daha önce bu derece az toz çeken bir ürüne denk gelmedim .denediğimizde göreceksiniz.ürünü sürerken car pro parmak eldivenle sürdüm boşluk kalmayacak şekilde sonrada düzgünce sildim .sizde uygularken yavaşça boşluk bırakmadan uygulamaya çalışın