Kullanılabilecek Alternatif Ürünler

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar çalışırken herkese lazım yoksa eller törpü gibi oluyor:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağdaki kalın olandan almıştım, çok memnunum. Evde sağda solda yağlı, paslı kirli şeylerle falan bişeyler yaparken de kullanıyorum, keşke daha önce alsaymışım dedim :) kalın olduğu için yırtılması da beyaz olanlara göre daha zor.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Ben de jantlarda traş iç kısımda da makyaj fırçası kullanıyorum
Özellikle traş fırçası büyük boy detay fırçasına göre bayaa düşük maliyetli
Geçen gün iç detayda pudra fìrçası iş görür dedim gratiste indirim vardı almıştım. Dış detaya ise dediğiniz gibi traş fırçaşı düşündüm ancak sapı kısa olduğu için vazgeçtim. Forumu biraz kurcaladım kimse boya fırçalarından bahsetmiyor neden? Mesela balkon demirlerini boyadığım fırça detay fırçası olamaz mı? Tanesi 3-5 tl

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Geçen gün iç detayda pudra fìrçası iş görür dedim gratiste indirim vardı almıştım. Dış detaya ise dediğiniz gibi traş fırçaşı düşündüm ancak sapı kısa olduğu için vazgeçtim. Forumu biraz kurcaladım kimse boya fırçalarından bahsetmiyor neden? Mesela balkon demirlerini boyadığım fırça detay fırçası olamaz mı? Tanesi 3-5 tl
Boya fırçası değil de dekor markasının vernik fırçaları ve yağlı boya fırçaları iş görür. Özellikle vernik fırçası yumuşacık.
Stargil yuvarlak ressam fırçaları da nazik olmayan yerlerde çok iyi iş yapıyor

Buyurun belki fikir verir
Detay ürünlerini kendin yap

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ben en küçük olanlardan bir tane aldım uçlarını kestim kısa bıraktım hocam aralara girilmesi gereken yerlerde onu kullanıyorum. Orta yumuşaklıkta ve aralara giren bir fırça oldu, mesela Vag grubu vites çerçevesi ile körük arası.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Senden referans alip da almistim ben de zaten :) hayir ben de memnunum ama 60 tl yerine 15 tl ye de ayni isi yapan urun var demek istedim :) hatta bazen 15e ikili set oluyor icindeki urunler de kaliteli

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TarıkZS

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Sanmıyorum İbrahim hocam ama fiyatı uygun bir denemeye değer:)

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Detay Fırçası

Siz de sanırsam benim kafadasınız. Bence bu konu başlığı forumun en faydalı başlıklarından olacak. Anlatmaya çalıştığım tam olarak buydu. gidip markalara 60-70 bayılmak istemiyorum. 5-10 liraya al geç işin görülsün. ki boya fırçası kimyasala dayanmayacaksa hangisi dayanacak.

TarıkZS

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Siz de sanırsam benim kafadasınız. Bence bu konu başlığı forumun en faydalı başlıklarından olacak. Anlatmaya çalıştığım tam olarak buydu. gidip markalara 60-70 bayılmak istemiyorum. 5-10 liraya al geç işin görülsün. ki boya fırçası kimyasala dayanmayacaksa hangisi dayanacak.
Hocam günümüzdeki genel pahalılık belli.Detaycılar olarak bizler de sürekli birşeyler alma ihtiyacı hissediyoruz hal böyle olunca da ciddi bütçeler ayırıyoruz. zaten bu başlığı açmamdaki amaç düşük maliyetlere ne gibi ürünlerden faydalanabiliriz bu işi en kolay hale nasıl getirebiliriz bu düşünceyle hareket ediyoruz :D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Hocam günümüzdeki genel pahalılık belli.Detaycılar olarak bizler de sürekli birşeyler alma ihtiyacı hissediyoruz hal böyle olunca da ciddi bütçeler ayırıyoruz. zaten bu başlığı açmamdaki amaç düşük maliyetlere ne gibi ürünlerden faydalanabiliriz bu işi en kolay hale nasıl getirebiliriz bu düşünceyle hareket ediyoruz :D

Kafamda deli projeler var. Annemin müsait bir zamanını kolluyorum. Wash mitt ve wash ped ördürecem :fisilti: ondan sonra kuzu postuymuş, yün eldivenmiş, gyeonmuş onlar az ötede oynasınlar :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Yanlışsa düzeltsin ama hatırladığım @Mentalfeed kullanıyordu bu fırçalardan? Hatta @onurçiko Abi de almıştı galiba.

Düzeltiyorum @technologyst kullanıyormuş. @Mentalfeed de kullanıyor olabilir tabi :)

Favori Ürünler Listesi
Evet bir ara baya uyguna denk geliyordu ve çok kişi faydalandı satın aldık.
Çok hoş bir fırça dış aksamda ve sert plastiklerde şahane çalışıyor.
Ekranlara, piyanolara, maunlara dikkat ederek çalışıyorum inanılmaz memnunum.
Hem ucuz hem kaliteli. Kıl dökme, yamulma ezilme yok

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Evet bir ara baya uyguna denk geliyordu ve çok kişi faydalandı satın aldık.
Çok hoş bir fırça dış aksamda ve sert plastiklerde şahane çalışıyor.
Ekranlara, piyanolara, maunlara dikkat ederek çalışıyorum inanılmaz memnunum.
Hem ucuz hem kaliteli. Kıl dökme, yamulma ezilme yok
@Respect3578 ile bölüşmüştük o zmanlar biz hala deforme olmadı.
Ben kılları tutan metal kısmına tüysüz kumaş bant çektim daha güzel oldu.
@TarıkZS 20 numara baya büyük. Lastik fırçası niyetine kullanırsın:D ben öyle yapıyorum
Alıcaksanız 8-10-14-16 numaralar ideal