@_CaN_
autobrite crystal glass cleaner bence tam tersi başarılı.
iki etkenli bir ürün.solvent bazlı olması yüksek çözücülük çok iyi temizlik yapmasına vesile oluyor.
cristal ismi ışık yansımalarını gideren bir katman içermesi ve güzel bir parlaklık bırakması. ayrıca iç kullanımda şahane bugu önleyiciligi mevcut.
yani dehidrasyonda da çok başarılı.
kullanım hatasından geride bir katman bıraktıgı dogru.
ama üretici sitesinde de belirtti gibi ürün sık sil degil. sık sil ikinci bir bezle parlat.
bu parlat kısmı işte önemli . ilk tepkime çözücülük gerçekleştikten sonra başka bir ajan devreye girip çözülme sonunda o katmanı oluşturuyor.
ürünü sık sil yapınca ilk adım solvent molaküler çözücülügü ve temizligi gerçekleştirip uçuşuyor ama gerisinde bir başka kimyasal kalıyor. o kimyasal tek yönlü silme yöntemiyle yani ( 1 . bez için çek bırak tekrar aynı yere bezi sürme) 2 . bez çok güzel bir parlaklık ve temizlik bırakıyor.
aslında aynı hataya ilk denememde bende düştüm sonra ilk bez vuruşunda bir terslik oldugunu anlayıp ürün üreticisinin sitesini inceledim ve bammmm.
sorun çözüldü .
benim instagram da ürürün videosu var temizleme gücü çok iyi . kuurutma ve susuzlaştırma da başarılı.bu özellik yagmur bariyeri bile ekledi .
kirli camın tamamına ürünü sıktım ve 2 dk bekledim araca bindim ve silecekleri çalıştırdım. hopp tertemiz.

kışın çok büyük kolaylık.
bir iç bugu resmide mevcut. gayet başarılı böyle bir iddaası olmamasına karşın .
adres msj altında var zaten .
firma açıklamasınıda ekliyorum.
Crystal Superior Glass Cleaner | Autobrite Direct Ltd
''how to use'' açıklama karşınızda.