Bende çok başarılı buldum bunu sprey wax ile desteklenirse rahat 12-15 yıkama görür ki haftalık düzenli yıkama yaptığımızı var sayarsak min 3-4 ay dayanım çok başarılı olur
Eskisi kadar alan yok hocam artik tercih edilmiyor fiyatlari pahali ozellikle NXT yi gectik Ultimate Wax a 375 Tl verip te kimse almaz piyasa da alternatif urun cogaldi
Eskisi kadar alan yok hocam artik tercih edilmiyor fiyatlari pahali ozellikle NXT yi gectik Ultimate Wax a 375 Tl verip te kimse almaz piyasa da alternatif urun cogaldi
Sayende son anda detailer sınıfındakileri iyi fiyata aldım Zaten o ürünler bana epey yeter.
375 TL'ye de cila almam yahu, çok para
Daha geçen gün 4,5-5 sene önce aldığım hiç açılmamış BSD'yi Subaru ve Volvo'ya uyguladım. Döne döne sıktım sildim. Şişenin yarısına kadar bile gelemedim.
Elinize sağlık güzel inceleme. Youtube da testlerine baktım da chemical guys hydroslick ile karşılaştırmışlar. Chemical guys ürünü daha uzun süre gidiyordu.
Arkadaslar Merhaba konumuza bir guncel cekelim 3 Hafta sonra ki boncuklanmalar Arac 3 hafta boyunca 8 kez yikanmistir Ceramic Wax uzerine herhangi bir koruma vs yapilmadi @technologyst@Mentalfeed@SubaruOutback
Bu arada Lastiklerde Endurance jel var uygulamadan 9 gun sonra yapildi 1 aydir arac uzerinde hala ben burdayim diyor ek bilgi
Ultimate Wax in En buyuk Ozelligi Her araca uyumlu parlakliginin cok iyi olmasi su tutusu ve boncuklanmasi iyidir ancak en fazla 2 Yikamada kendini birakiyor Parlaklik Konusunda hemen hemen birbirine yakindir su asagiya biraktigim linkte Ultimate Wax in uygulamasini yaptim parlakligi inceleyebilirsiniz.