Zorlu kış şartlarında ve corona sebebiyle kafama yatan yıkamaları gerçekleştiremedim uzun süre. Havalar düzelince de zaman sıkıntısı olunca bulduğum ilk fırsatta wax yenilemek için koyuldum işe. Yasak saatine kadar çok kısıtlı vaktim vardı.
Araçta bütün kışın kiri vardı. Kapalı garaj şansım sayesinde kirler bi nebze olsun daha azdı. Bu sebeple uzun zamandır kafamda olan sağlam bi b33 ile önyıkaması ile işe başladım

Hem vaktimin kısıtlı olması hem de 2-3 gün sonra yine havaların yağışlı olması sebebiyle jant-lastik-davlumbaz üçlüsüne istediğim kadar vakit ayıramadım. İlk b33 ön yıkaması sonrası içime sinmedi ve aracı durulayıp tekrar b33 sıktım. Bu sırada hızlıca jant-lastik-davlumbazı fırçaladım(en azından ön yüzler temizlensin diye)
Zaman kısıtlı olunca pek foto çekemedim
Kışın yüzey korumasız kalmasın diye Tw Dry&Shine sıkmıştım. Daha öncesinde de yine b33 görmüştü. Bu sefer de 2 kez b33 gördü ve yüzey şu haldeydi
Daha sonra çift kovaya geçtim. Kovada dirt trap kullandım ilk kez. Ciddi anlamda kiri dipte hapsediyor, keşke daha önce kullanmaya başlasaymışım dedim. Şampuan olarak Flowey 2.5 tercih ettim.
LE Black Hole XL ile kuruladım
picture picture picture
Daha sonra yüzeyi m700 ile geçtim ve wax tercihimi CG White Wax'tan yana yaptım.
Kaportaya sürdüğüm gibi piano black yerlere de sürdüm ve tüm bu aksamları beyaza boyadı bu white wax, dikkat etmek lazım bu renkli waxların boyamasına
Şaka şaka, Piano black aksamda CG White Wax durumu aşağıda
Saatin ilerlemesi sebebiyle hava serinledi ve aracın birçok noktasında sürdüğüm wax dondu

her zamanki gibi az sürmeme rağmen baya baya dondu

Klimayı açıp bi süre bekleyince anca kendine geldi

Waxı sildikten sonra davlumbazlara selsil, dış plastik aksamlara pss, camlara flowey s3 sıkıp sildim. Jantlara da kapakları takıp lastikleri Sonax Gel ile parlatıp noktaladım. Sonrasında sildiğimdeki finaller şöyle oldu: