Uzun zamandır paylaşım yapma fırsatı bulamadım

Bayram öncesi yaptım uygulamayı. Varolan Waxın(Jayswax show Wax) ömrünün dolmasını beklemeden yeni aldığım ürünü(Chemical guys white Wax) denemek istedim.
Havaların sıcak ve güneşli olması nedeniyle yine gece uygulaması yaptım. Gece olunca foto imkanım da az oluyor
Foto az olunca anlatımı da uzun tutmak istemiyorum açıkçası
Kir durumu şu şekilde, pek yoğun kir yoktu açıkçası. Ön yıkama sonrası bile çoğu akıp gitmişti.
Jantlara Koch fb ve flowey r1 kullandım, davlumbazlarda ve lastiklere b33+ceviz kullandım
Vakit kısıtlı olunca kil yapamadım. Demirtozu olarak kaportada fb kullandım.
Ön yıkama olarak 1.10 b33 yaptım. Kovada da flowey 2.5 kullandım
Bunlardan sonra bile show Waxta şöyle bir boncuklanma görünce baya şaşırdım açıkçası. Dayanım Wax ı olmamasına rağmen yine de böyle boncuk yapabilecek seviyede kalması ilginç geldi
M700 ile müdahale ettim artık en son. Daha sonrasında da chemical guys white Wax ı uyguladım. Kıvamı sıvımsı, sürmesi kolay ama silmesi baya baya zor geldi

ufak Bi su itiş denemesi yapayım dedim. Demez olaydım

su itişi namına resmen bişi yoktu

kayganlık desem o da yok

neyse beyaza bir derinlik katsa yeter diyerek almıştım

o derinliği de güneş altında buldum, beklediğim gibi güzel bir parlalıklık verdi.
En son da camlara flowey S3, lastiklere sonax jel, plastik aksamlara polytop trim&tyre dressing kullandım.
Final fotosu şu şekilde var. Aydınlık yok malesef ertesi gün yola gidince toz toprak oldu foto çekmeye de fırsat olmadı temizken
Ek olarak da GTI topuzu takmıştım ama yüksekte kalmıştı. Onu da vites demirini kısaltarak orjinal yüksekliğe indirdim. Baya bi süredir yüksekte kullanıyordum, özlemişim bu seviyede kullanmayı