Bugün 2 aydır yıkanmamış eniştemlerin aracı yıkadık. Yine son yıkamasını da bu konuda paylaşmıştım. Araç sürekli açık otoparkta duruyor ve sağı solu inşaat dolu. Haliyle toz toprak kaplıydı üzeri. Uygulama sırasında fotoğraf çekemedim, hava sıcaktı ve malum ramazan sersemliği vardı

3 e kadar eve dönmek gerektiği için mecbur yaptık yıkamayı.
Jantlara divortex demirtozu ürünü ve cg wheel cleaner uygulayıp fırçaladık bolca(lastikleri de aynı şekilde).
Sonra ön yıkamada ceviz ve Vp sfc2 karışımı yaptım araçta koruma yok malesef. Çift kova yıkamasını soft99 şampuan ile gerçekleştirdik. Ardından flowey x50 ile kaporta ve Jantları idareten korumaya aldık (kokusu şahane bir ürün

)
Camlara S3 ve superclean cam bezi, dış kısımlarda liquid elements black hole ve spark kullandım. Spark'ı ilk kez kullandım, hani tüm aracı kurulamasa da aracın tampon, kapı kolu alt kısımları gibi yerlerde iş görür gibi. Jant ve diğer kapı aralarında da kırmızı soft99 bezini kullandım.
Lastik parlatıcı olarak ilk kez magic dressing kullandım lastik ve davlumbazlarda. Kokusu tam bir sinek ilacı kokusu

parlak bir finali var ama dayanımını gözlemleyeceğim.
İç kısımda da aşırı kirlenme yoktu. Tabana ve koltuklara süpürge tuttuk. Paspas temizliği sonrası da genel anlamda trimlere spritz ile kullandım.
Final fotoları bu şekilde, kusuruma bakmayın tekrardan süre kısıtlı olunca pek imkanım olmadı bu sefer
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi