Opel Corsa detailing

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
ağzım açık okudum arabanın içini görünce şaka olmalı falan dedim kendi kendime :saskinn::saskinn: eline sağlık abi maşallahın var yine döktürmüşsün. Hurda dan araba getirsek sana onu da diriltirsin sen :boxing::taraa:

frkozdmr

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Elinize kolunuza sağlık. Yine güzel ve foruma yararlı bir uygulama olmuş. Güzel parlamış ki etraftan geçenler bile gözlerini alamamış.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık master. Çok güzel uygulama olmuş renk koyu olunca yapılan işin ne kadar değerli olduğu daha net belli olmuş. Flowey pastayı benimde deneme durumum olacak ama hemen senden taze bir cut max kıyaslaması alayım.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Oo sayın master yine gündüzü geceye sonra bidaha gündüze bağlamış :hava:
Yine geniş ürün yelpazesi,keyifli finaller gördük :boxing:hakkından gelmişsin abi emeğine sağlık adminiminde söylediği gibi arkadaşların çok şanslı gerçekten,cut pastaları hologramı fazla mı bırakıyor abi yoksa boyadan,videodan kaynaklı öyle görünmüşte olabilir yada ben öyle gördüm bilemiyorum :of: bir de abi gaz yağı plastiklerde davlumbazda vs sorun yaratıyor mu hiç tecrübe ettin mi bu durumu?
Eline,emeğine sağlık abi bileğine kuvvet :dangeer::nazar:
Teşekkür ederim kardeşim, cut pastaların hare bırakması normal bir durum, aslında ben bu kadarda hare bırakarak çalışmam ama boya da kötü.
Gaz yağının aracın hiçbir yerine bir zararı yok, plastik, boyalı yüzey gibi yerlerde rahatlıkla kullanabilirsin.
gözlerim bakmaya utandı sözlerim anlatmaya zorlandı ne söylesem az ne yazsam nafile ...
konuşmuşlar - anlaşmışlar sanki bu gün parlamazsanız - bu gün yamazsanız ...
utanın.. utanın bundan sonra renk olmazsanız demişler.
övülen gocunmamış övülmeyen niye gocunur ki , bir renk .. bir renk olalı bukadar övünmemişki
@onurçiko üstad ellerin kıskandırmıyormu söylenenin tam ( övülmeyen ) tersini yaptırmaya utanmıyormusun. !
leziz görünüyor canımızı detay çektiriyorsun üstad. ellerin dert görmesin.
Üstadım çok teşekkür ediyorum, inanin şu güzel övgünüze mazhar olmak alıyor bütün yorgunluğumu.
Üstadım canınız çeksinde sizin güzel inceleme, uygulama konularıda gelsin. Özledik vesselam.
Eline sağlık abi. Yine tesbih tanesi gibi döktürmüşsün. Maşallah.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim kardeşim. Daha nice tesbih tanelerine..
Abi ellerine sağlık müthiş bir uygulama yine. Aracın içinin durumu da fenaymış. Boyanın matlığı, %50 fotoğrafta çok açık belli oluyor :alkis:
Teşekkür ederim Can, kostikli şampuanla araç yıkamanın sonucunu gösteren iyi bir örnek.
Uygulama sağlam Eline sağlık.

Sağlam demir tozu çıkmış l. Bir de flowey pastalarından ziyade daha farklı pastalar bekliyorum :)
Teşekkür ederim, konunun içinde Sonax cutmax kullandım daha ne kullanayım:) Açacağım yeni konuda meg. D300 kullandım.. Artık daha farklılarını senden bekliyoruz.
Abi ellerine sağlık yine efsane bir uygulama olmuş , aracın koltukları görünce benim koltuklar fabrika çıkışı gibi geldi gözüme :D . Senin konuları görünce gaza geliyorum ama aynı işi yapmam 1 haftadan az sürmez heralde :D:D
Teşekkür ederim kardeşim, bizim araçlar ile bu araçları karşılaşyırmak abesle istigal Valla. Bu konular aslında bu yüzden güzel oluyor, yani aracınıza bakmazsanız olacağı budur.
Abi eline saglik yine bir olu diriltme operasyonu yapmissin... Her sey iyi guzel fakat spot altinda aracin gorunumunu cok begendim renkten midir cam gibi yuzeyden midir ama cok hosuma gitti. Kullanilan urunlerin farkliligiyla hep bizlere on ayak oluyorsun abi onun icin de ayrica tesekkurler. Zift konusuna cidden diyecek soz yok, ya tum yeni asfalt atilan yollar ozenle secilmis ya da yol bakim onarim tarzinda bir sektor gibi geldi ilk kez bu kadar zifti tek aracta goruyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim kardeşim, renk çok iyi aslında ama bakımsızlıktan kendini gösterememiş. Üstündeki ölü deriyi alınca güzellikte meydana çıktı. Spot aldındaki görüntü beni de etkiledi resimledim hemen.
Sanırım önceden şirket aracıymış bu. O yüzden bu kadar taş izi ve zift var.
Elinize sağlık gardaş. Gerçekten büyük emek var.

Flowey mat efekt ile sonax mat efekti benzer ürünler diye düşünmüştüm. ama sanırım floweyde koruma özelliği yok onun için mi üstüne sonax tercih ettin. Görüntüde fark oluştu mu sonax sonrası. Birde koch chemie refresh cockpit kullandıysan kıyas yaparsan sevinirim. Benim araçta direksiyon göbeğinde solgun bir görüntü var kc sanki refresh özelliği ile daha çok ihtiyacım olan ürün gibi düşünüyorum sonax mat ile arasında kaldım.
Teşekkür ederim, flowey temizlik amaçlı bir ürün, o yüzden üstüne koruma amaçlı Sonax kullandım. Görüntü çok farketmiyor mat finiş bıraktığı için. Kc kullanmadım o yüzden yorum yapamam ama sonaxtan çok memnunum.
Maşallah :nazar:
Seviye yine tırmanışta abi ellerine sağlık şu emeğe kıyıp nasıl bakımsız bırakırlar bilemedim:kizgin:

İnşallah olmaz düzgün bakıp kıymet bilirler diyeyim
Teşekkür ederim, kıymet bileceğini zannetmiyorum, eski yıkama tarzına devam eder.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
ağzım açık okudum arabanın içini görünce şaka olmalı falan dedim kendi kendime :saskinn::saskinn: eline sağlık abi maşallahın var yine döktürmüşsün. Hurda dan araba getirsek sana onu da diriltirsin sen :boxing::taraa:
Çok teşekkür ederim nazik yorumun için, daha kötülerini de görmüştüm, ne ilm ne son olacak heralde.
Elinize kolunuza sağlık. Yine güzel ve foruma yararlı bir uygulama olmuş. Güzel parlamış ki etraftan geçenler bile gözlerini alamamış.
Teşekkür ederim, güzel parladı gerçekten.
Ellerine sağlık arkadaşım
Maaşallah yine döktürmüşsün
Antalya’da olmak varmış :aglaa:
Teşekkür ederim hacı, sana bir Antalya kadar yakınım:)
Ellerine sağlık master. Çok güzel uygulama olmuş renk koyu olunca yapılan işin ne kadar değerli olduğu daha net belli olmuş. Flowey pastayı benimde deneme durumum olacak ama hemen senden taze bir cut max kıyaslaması alayım.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkür ederim sensei, pastalatı beğeneceğini sanıyorum. İşimi yapıyor güzel. Sonax cutmax ayrı bir dünya.
Elinize sağlık mükemmel olmuş
Teşekkür ederim.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Yardırmışın yine abi. O değilde nedir bu senin pompalardan çektiğin. O nasıl bir şanssızlık. Kwazarla kıyaslaya kıyaslaya nazar mı değdirdik acep ?

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bir günden fazla süren bu uygulama için azmini ve özverini takdir ediyorum abi müthişsin

Kwazara çok giydirdin bu ara ben bile soğumuştum yazılanları görünce acaba kwazarın ahı mı çıkıyor

Davlumbazlara asfalt mı döşemişler anlamadım o ne hal öyle.

Benim arabanın da davlumbazlarında biraz zift kalıntısı var( sorularla karşılaşmayayım diye fotosunu çekmedim hiç konularımda hep gizledim:p) bugün çıkartamadım onları elimde zift özel bir ürün yok. Senin ad just tonic bu işin pirimidir yoksa zift için alternatiflerimiz neler abi?

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bir günden fazla süren bu uygulama için azmini ve özverini takdir ediyorum abi müthişsin

Kwazara çok giydirdin bu ara ben bile soğumuştum yazılanları görünce acaba kwazarın ahı mı çıkıyor

Davlumbazlara asfalt mı döşemişler anlamadım o ne hal öyle.

Benim arabanın da davlumbazlarında biraz zift kalıntısı var( sorularla karşılaşmayayım diye fotosunu çekmedim hiç konularımda hep gizledim:p) bugün çıkartamadım onları elimde zift özel bir ürün yok. Senin ad just tonic bu işin pirimidir yoksa zift için alternatiflerimiz neler abi?
Teşekkür ederim kardeşim, kwazarın ahı mı, nazar mı anlamadım. Hayırlısı bakalım, aklım hep Alta foamer de kalmıştı. Bahane olacak heralde.
Evet just the tonic şi diye kadar kulla dıklarımın içinde en başarılısından. Bu ğrğn şu anda Tr. De satışı yok. Sen al bir kaç lt gazyağı, mis gibi kullan. Bir de just rhe tonic gibi ürğnler hafif beyazlama yapabikir plastikte, gazyapı daha güvenli. Yani davlumbaz için gazyağı ı kullan.
Bir de gizlediğin başka şeyler varsa söyle bak, biz yabancı değiliz:kop::kop:

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Onur abi eline sağlık opel çok güzel görünüyor bende de aynı araç var bir Antalyalı hemşerin olarak bana da yardımcı olursan tecrübelerinden istifade etmek isterim :)

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Teşekkür ederim kardeşim, kwazarın ahı mı, nazar mı anlamadım. Hayırlısı bakalım, aklım hep Alta foamer de kalmıştı. Bahane olacak heralde.
Evet just the tonic şi diye kadar kulla dıklarımın içinde en başarılısından. Bu ğrğn şu anda Tr. De satışı yok. Sen al bir kaç lt gazyağı, mis gibi kullan. Bir de just rhe tonic gibi ürğnler hafif beyazlama yapabikir plastikte, gazyapı daha güvenli. Yani davlumbaz için gazyağı ı kullan.
Bu arada gaz yağı internette satılıyor abi bilgin olsun karaborsa demişin de:)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hızlı yazayım derken Türkçeyi katletmişim özür dilerim:utandim:

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Tabiiki yardımcı olmaya çalışırım. Haberleşiriz.
Tamam abi beni de kardeşim alıştırdı forma yeniyim ve öğrenecek çok şeyim varmış hatta araba yıkamayı bilmediğimi anladım detaycıları görünce :):D bir ara müsait olunca buluşmak bilgi almak istiyorum abi çok teşekkür ederim şimdiden