Purestar İndirimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
@SuperClean Hem indirim, hem de hediye için buradan da teşekkür etmek istedim :)
P.S:Ben gidip dükkandan aldim, diğer ürünleri de minciklama şansım da oldu :):D
Memnun oldum Hakan hocam. Yakinmişsinizda her zaman bekleriz.

Ürünler içinde Biz teşekkur ederiz . Güle Güle kullanin.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bgn ürün almak istedim Şubat'ın sonuna kadar kampanya devam ediyor demiştiniz fakat indirim uygulamadi. Kuponun süresi doldu dedi . @SuperClean

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@SuperClean forum kampanyasının ‰10 bir ay daha ( mart sonuna kadar ) devam etmesini talep ediyoruz sizden. Kart kesimleri anca bir ay sonra döndü. Ödemeler yapıldı ve yeni alım için yer açılabildi.
Şahsım adına konuşmak gerekirse ilk alım sonrası memnuniyetim dogrultusunda ikinci alıma bıraktıklarım için bu talepte bulunmaktayım. Gerçekleşmesi umuduyla. Olumsuz sonuçlanırsa da lütfen istegimi mazur görün.
İyi çalışmalar.

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Bazı arkadaslar set yapmamizi rica etmisti. En cok kullanilan urunlerden set yaptik. O seti %5 indirimli hale getirdik. Forum uyeleri ekstradan %10 indirim de alinca Set %15 indirimli hale geliyor. Faydalanmak isteyen arkadaslara duyurulur.
Selamlar...

PURESTAR İNDİRİMLİ LUX SET | SuperClean Mikrofiber

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Siparis vermek istegimde tc numarasi dogrulanmadi yaziyor hep
Bu sorun sık olmaya başladi , Daha önce kayit olmussaniz veya tc numarasini boş vs gectiyseniz onaylamiyor. Artik e-ticaret siteleri isimle TC numarasini karşılaştiriyor. Boş gecmenize veya baskasinin tc sini girmenize vs. izin vermiyor. Sorun devam ederse bize mail atin isminizi fln yazın biz duzeltmek için mudahele edelim.

Araf

Çaylak Detaycı
Üye
@SuperClean merhaba tek sefer silmelik sıkmadan arabamı kurulayabileceğim beziniz var mı indirim fırsatınız var mı foruma özel ?

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@SuperClean merhaba tek sefer silmelik sıkmadan arabamı kurulayabileceğim beziniz var mı indirim fırsatınız var mı foruma özel ?
Duplex olanı gönül rahatlığıyla alip kullanabilirsiniz. Twisted pile gayet başarılı bir kurulama havlusudur. Yaklasık 1 senedir kullanıyorum. İkinci kez aracı geçmeye gerek kalmıyor. At çek olarak baskı uygulamadan çok kolay kurulayabilirsiniz.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Araf

Çaylak Detaycı
Üye
@SuperClean hocam izninizle @Araf hocama farklı bir alternatif sunacağım. @MoonDance emre hocam da farklı bir markanın aynı yapıdaki havlusu için yanında farklı bir ürün almak kaydıyla 90tl olarak kampanyası var onu da değerlendirebilir siniz.

Bu konudaki kampanyayı bir inceleyin derim.

https://detailforum.com/konu/kampanya-90-tl-wizard-havlu-autobrite-prima-amigo-glaze.2062/
fazla profesyonel degilim acikcasi bu iste kendi capimda yapiyorum 170 ₺ beze vermek bayagi agir gelir :)
tesekkurler :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
fazla profesyonel degilim acikcasi bu iste kendi capimda yapiyorum 170 ₺ beze vermek bayagi agir gelir :)
tesekkurler :)
Bez konusunda şahsi görüşümü belirtmek isterim :) ben de benzer bir fiyata bez aldım, almadan önce çok düşündüm çok caydım ne gerek var, çok para, o paraya başka şeyler alınır az para değil vs diye. Daha sonrasında düşündüm baktım, kurularken yoruluyorum, su oluyor sık et iz kaldı Bi daha sil, terledin terin soğudu etti vs falan baya eziyet ve hastalanma riski en çok silerken oluyor dedim. Yapıyoruz bu hobiyi madem, bu kadar yorulacağıma 2 sene kullanırım en azından dedim, aylık 5-10 lira yapar dedim ve aldım. Gerçekten bambaşka bir dünya bu fark :) maddi durum el veriyorsa bence ilk başta alınması gereken şeylerden birisi iyi bir kurulama havlusu. Önce superclean ultrawooly kullandım, o da fena değildi ama almışken biraz daha verip bir kere alsaydım diye düşündüm sonradan...

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
misal bu :
n11.com'dan MİKROFİBER KURULAMA BEZİ PURESTAR TWIST TOWEL ( 50X60 CM) seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Mikrofiber Kurulama Bezi Purestar Twıst Towel ( 50x60 Cm) - n11.com

tek sefer de sıkmadan kurular mi @SuperClean
Araciniz hatcback ise kurularsiniz ama sedan araca kücük gelebilir.
Alternatif olarak o fiyatlarda Uber Blue kullanabilirsiniz ebati 60x90 cm 'dir.
Urun alisverislerindede kuponunuz vs yok ise n11 den degil bizim sitemizden alisveris yapmaniz daha ekonomik olacaktir.
Detailforum koduyla %10 indirimli alisveris yapabilirsiniz.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bez konusunda şahsi görüşümü belirtmek isterim :) ben de benzer bir fiyata bez aldım, almadan önce çok düşündüm çok caydım ne gerek var, çok para, o paraya başka şeyler alınır az para değil vs diye. Daha sonrasında düşündüm baktım, kurularken yoruluyorum, su oluyor sık et iz kaldı Bi daha sil, terledin terin soğudu etti vs falan baya eziyet ve hastalanma riski en çok silerken oluyor dedim. Yapıyoruz bu hobiyi madem, bu kadar yorulacağıma 2 sene kullanırım en azından dedim, aylık 5-10 lira yapar dedim ve aldım. Gerçekten bambaşka bir dünya bu fark :) maddi durum el veriyorsa bence ilk başta alınması gereken şeylerden birisi iyi bir kurulama havlusu. Önce superclean ultrawooly kullandım, o da fena değildi ama almışken biraz daha verip bir kere alsaydım diye düşündüm sonradan...
Instagram post by koray özcan • Feb 24, 2020 at 12:57pm UTC

Aynı sekilde arkadaşım çok güzel açıklamış Instagram adresimde.dublexin testini yaptım izleyebilirsiniz.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul

Araf

Çaylak Detaycı
Üye
Araciniz hatcback ise kurularsiniz ama sedan araca kücük gelebilir.
Alternatif olarak o fiyatlarda Uber Blue kullanabilirsiniz ebati 60x90 cm 'dir.
Urun alisverislerindede kuponunuz vs yok ise n11 den degil bizim sitemizden alisveris yapmaniz daha ekonomik olacaktir.
Detailforum koduyla %10 indirimli alisveris yapabilirsiniz.
uber blue nasil peki tek seferde kurulama saglar mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...