Ralliart Lancer Uygulama Paylaşımları

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Evet telefon değişikliği ve yurtdışına çıktığım için foruma biraz hasret kaldım.Arac 3000 km dir yikanmiyordu hemde sonaxi denemek için yıkadım sonax Protect Shine Hybrid NPT yapılmalı yaklaşık 3 ay oldu sonuç ilk günkü gibi Kullandığım malzemeler;Valet Pro Poseidon sampuan - Valet Pro Foamula 1 Snow foam - Auto Finesse Aqua Deluxe - Lastik parlatıcı 3D Dressing kullandım

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Evet telefon değişikliği ve yurtdışına çıktığım için foruma biraz hasret kaldım.Arac 3000 km dir yikanmiyordu hemde sonaxi denemek için yıkadım sonax Protect Shine Hybrid NPT yapılmalı yaklaşık 3 ay oldu sonuç ilk günkü gibi Kullandığım malzemeler;Valet Pro Poseidon sampuan - Valet Pro Foamula 1 Snow foam - Auto Finesse Aqua Deluxe - Lastik parlatıcı 3D Dressing kullandım

Merhabalar maşallah gene yakıyor buralari. Bu npt bin ömrü ne kadar birde bir araç için bir tüp yeterli mi yada 2 araç çıkarır mı?

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Merhabalar maşallah gene yakıyor buralari. Bu npt bin ömrü ne kadar birde bir araç için bir tüp yeterli mi yada 2 araç çıkarır mı?
Hocam kutuda 6 ay diyor ama ben sonaxta yaptırmıştım önceden tam bir yıl gitti.Polisaj üstüne yapıldığı için tahmini süre 12 ay.İnanmayacaksiniz ancak tüple 4 araba yaptım hala ceyregi duruyor

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, dikey panelde boncuklar çok güzel, bir de yatay panel boncuklarını çekseydin be hocam. Kışın bu sefer inşallah bu sefer kullanayım bunu.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bu sefer Ralliart değil ama Bavyeraliyi parlattik kullandığımız ürünler Slopes X9 Koch Chemie f6.06 Koch Chemie M3.02 Sonax Xtreme Protect Shine Hybrid NPT

Bu makine boschun hangisi yahu:D Ellerine sağlık bu arada

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Herkese merhabalar forum
Bugün 1 aydır çektiğim Fusso Coat hologram sorunundan kurtuldum.tekrar koch chemie m3.02 ince bir katman aldık pürüzsüz haresiz bir yüzeyin ardından Can hocamın tavsiyesi ile hafif nemlendirerek uygulama yaptık.Sorun kalmadı.Yamaclar detailingten Auto Finesse Lather şampuan aldım çok memnun kaldım
.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhabalar forum
Bugün 1 aydır çektiğim Fusso Coat hologram sorunundan kurtuldum.tekrar koch chemie m3.02 ince bir katman aldık pürüzsüz haresiz bir yüzeyin ardından Can hocamın tavsiyesi ile hafif nemlendirerek uygulama yaptık.Sorun kalmadı.Yamaclar detailingten Auto Finesse Lather şampuan aldım çok memnun kaldım.

Ellerine sağlı çok güzel parlamış fusso uygulama esnasında ped de yüzeyi çok hafif çizmiş olabilir.

DENİZLİ

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Herkese merhabalar forum
Bugün 1 aydır çektiğim Fusso Coat hologram sorunundan kurtuldum.tekrar koch chemie m3.02 ince bir katman aldık pürüzsüz haresiz bir yüzeyin ardından Can hocamın tavsiyesi ile hafif nemlendirerek uygulama yaptık.Sorun kalmadı.Yamaclar detailingten Auto Finesse Lather şampuan aldım çok memnun kaldım.

maşşalah aracın kodisyonu çok güzel kazansız belasız ellerinize sağlık.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@toygar68 elinize sağlık maşallah güzel parlaklık çıkmış ortaya. Rengin de etkisiyle daha bi albenili oluyor. Fusso'da bu kalıntı durumunu gözlemlemedim ama aracın beyaz olması da etkili olabilir. Nemli pedle sürmeyi ben de deneyeyim

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
@toygar68 elinize sağlık maşallah güzel parlaklık çıkmış ortaya. Rengin de etkisiyle daha bi albenili oluyor. Fusso'da bu kalıntı durumunu gözlemlemedim ama aracın beyaz olması da etkili olabilir. Nemli pedle sürmeyi ben de deneyeyim
Hocam birde daha evvelki uygulamadan daha az aldım pede nemli olmasıyla beraber homojen oldu tavsiye ederim