Ralliart Lancer Uygulama Paylaşımları

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Eline sağlık, çok güzel yapmışsın. Ama sonunu beğenmedim açıkcası, buna bir carnauba wax gidersi final olarak, yanardı bak...
Onur hocam sizle konuşmuştuk aslında dediğiniz gibi carnuaba almak istedimde bir anda 3 seçenek arasında kaldim.Zymöl Titanium,Sonax, Fusso elimde sonax zaten vardı.Zymol Türkiye'de bulamadım.Elimdeki ile yapalım dedim.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Elinize sağlık hocam, makina ne acaba? Çizik alıyor mu sadece cila ve hare için mi? Tavsiye edermisin?
Teşekkür ederim Mac Allister P1010 8 kademeli ciddi anlamda alıyor çizikleri hepimizin bildiği polisaj makinası gibi fiyat performans ürünü tavsiye ederim.

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Eline sağlık hocam, kırmızı ateş ediyor. @onurçiko üstada katılıyorum bir carnabua Wax can yakardı kesinlikle..
Aslında düşündük yapalım diye ancak Fusso zaten kullandım su iticiliği den bir süre sonra memnun kalmadım Ama şöyle has bir carnuaba aradım Zymöl Titanium buldum.bayagi met ettiler.Ama Türkiye'de maalesef yok bende sonax uygulayayim dedim.

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Merhabalar detailforum aracımın bagajında ipa şişesi açılmış kurulama bezimin üstüne dökülmüş bune neyle yikasak çıkar.Yoksa bez copmu oldu

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık. Renk şahane olunca yapılan işi de gösteriyor. :alkis:

Ben de oyumu waxtan yana kullanıyorum :utandim:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhabalar detailforum aracımın bagajında ipa şişesi açılmış kurulama bezimin üstüne dökülmüş bune neyle yikasak çıkar.Yoksa bez copmu oldu

Saf ipa miydi? Saf haliyse beze fiziksel olarak bir zarar verir mi bilemedim ama yikanmasina dahi gerek yok zaten alkol ucucudur. Havadar bir yerde 2 gun beklesin eser kalmaz. Ipa ile silme yaptigim bezleri normal yikama yontemiyle yikiyorum sorun olmuyor. Ama hep bire bir sulandirilmis hali

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaan67

Acemi Detaycı
Üye

Geçende benim ki dökülmüştü bezlerin üzerine hafif nemli idi sorna kuruyup gitti.temiz bez ise birşey yapmaya gerek yok bence yine de yıkamak isterseniz daha önceden yikadiginiz gibi yıkayın

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Saf ipa miydi? Saf haliyse beze fiziksel olarak bir zarar verir mi bilemedim ama yikanmasina dahi gerek yok zaten alkol ucucudur. Havadar bir yerde 2 gun beklesin eser kalmaz. Ipa ile silme yaptigim bezleri normal yikama yontemiyle yikiyorum sorun olmuyor. Ama hep bire bir sulandirilmis hali

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok az vardı sulandırıp kullanmıştım

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Ellerine sağlık. Renk şahane olunca yapılan işi de gösteriyor. :alkis:

Ben de oyumu waxtan yana kullanıyorum :utandim:
Teşekkür ederim ama Zymöl Titanium bulana kadar inatlik yapicam galiba

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Geçende benim ki dökülmüştü bezlerin üzerine hafif nemli idi sorna kuruyup gitti.temiz bez ise birşey yapmaya gerek yok bence yine de yıkamak isterseniz daha önceden yikadiginiz gibi yıkayın

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim yorumunuz için yıkadım da içinde bir kuşku kalmıştı