Onur hocam sizle konuşmuştuk aslında dediğiniz gibi carnuaba almak istedimde bir anda 3 seçenek arasında kaldim.Zymöl Titanium,Sonax, Fusso elimde sonax zaten vardı.Zymol Türkiye'de bulamadım.Elimdeki ile yapalım dedim.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Mac Allister P1010 8 kademeli ciddi anlamda alıyor çizikleri hepimizin bildiği polisaj makinası gibi fiyat performans ürünü tavsiye ederim.
Aslında düşündük yapalım diye ancak Fusso zaten kullandım su iticiliği den bir süre sonra memnun kalmadım Ama şöyle has bir carnuaba aradım Zymöl Titanium buldum.bayagi met ettiler.Ama Türkiye'de maalesef yok bende sonax uygulayayim dedim.
Saf ipa miydi? Saf haliyse beze fiziksel olarak bir zarar verir mi bilemedim ama yikanmasina dahi gerek yok zaten alkol ucucudur. Havadar bir yerde 2 gun beklesin eser kalmaz. Ipa ile silme yaptigim bezleri normal yikama yontemiyle yikiyorum sorun olmuyor. Ama hep bire bir sulandirilmis hali
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçende benim ki dökülmüştü bezlerin üzerine hafif nemli idi sorna kuruyup gitti.temiz bez ise birşey yapmaya gerek yok bence yine de yıkamak isterseniz daha önceden yikadiginiz gibi yıkayın
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saf ipa miydi? Saf haliyse beze fiziksel olarak bir zarar verir mi bilemedim ama yikanmasina dahi gerek yok zaten alkol ucucudur. Havadar bir yerde 2 gun beklesin eser kalmaz. Ipa ile silme yaptigim bezleri normal yikama yontemiyle yikiyorum sorun olmuyor. Ama hep bire bir sulandirilmis hali
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçende benim ki dökülmüştü bezlerin üzerine hafif nemli idi sorna kuruyup gitti.temiz bez ise birşey yapmaya gerek yok bence yine de yıkamak isterseniz daha önceden yikadiginiz gibi yıkayın
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi