Evden çıkamayınca birde alf alınca eve sardım ne temizlerim derken evdeki Fırını buldum hanımada söyleyip giriştim
ilk olarak ne kullandım onları da yazayım ve fırınında ilk halini atayım resimli şekilde.
Pis hallerimiz bu şekilde makinanın içine temizlik ürünü konuluyormuş içindede hediye veriyorlarmış zamanında gelmeyince bizde kendi ilacımızı kendimiz koyarız.
50 Ml Autoglym Multiwash Tfr koydum ilaç koyma yerine.
50 Ml Gs 400 Ml su karıştırdım......
1:4 de Ceviz karışımı yaptım.
Kullandığım uç
yalnız bu tek başına yeterli olmadı bunun altına aşağıdaki resimdekini ağız kısmına koyarak temzilemeye devam ettim.
ilk olarak Green Star ı bolca sıktım. Sonra arkasında buharla yumuşattık.
Bu şekilde içini kova ve sünger yardımıyla çok defa yaptım ama Green Star ın 50 ml 400 ml su karısımı az geldi galiba arkasından cevizle devam ettim. Bu arada çıkan pisliği ve kovayı çekmeyi unuttum ama simsiyah bir pislik çıktı içinden. bir ara bezi çekmişim onuda paylaşayım. Resime dikkat ederseniz sol alt yere baya pisliği aktı.
içindeki metal kısıma ve dış yüzeye ufak bir parlatma yaptık. Menzerna ile
Artık bir kaç resimle sona gelelim. Sonuç bence Alf hem ev hem arabanız için kullanabileceğiniz güzel bir ürün tavsiye ederim.
Birde Alf nin küçük bir videosunu paylaşıyorum.
okuyan ve beğenen herkese teşekkürler.
ilk olarak ne kullandım onları da yazayım ve fırınında ilk halini atayım resimli şekilde.

Pis hallerimiz bu şekilde makinanın içine temizlik ürünü konuluyormuş içindede hediye veriyorlarmış zamanında gelmeyince bizde kendi ilacımızı kendimiz koyarız.
50 Ml Autoglym Multiwash Tfr koydum ilaç koyma yerine.

50 Ml Gs 400 Ml su karıştırdım......

1:4 de Ceviz karışımı yaptım.

Kullandığım uç

yalnız bu tek başına yeterli olmadı bunun altına aşağıdaki resimdekini ağız kısmına koyarak temzilemeye devam ettim.

ilk olarak Green Star ı bolca sıktım. Sonra arkasında buharla yumuşattık.

Bu şekilde içini kova ve sünger yardımıyla çok defa yaptım ama Green Star ın 50 ml 400 ml su karısımı az geldi galiba arkasından cevizle devam ettim. Bu arada çıkan pisliği ve kovayı çekmeyi unuttum ama simsiyah bir pislik çıktı içinden. bir ara bezi çekmişim onuda paylaşayım. Resime dikkat ederseniz sol alt yere baya pisliği aktı.

içindeki metal kısıma ve dış yüzeye ufak bir parlatma yaptık. Menzerna ile

Artık bir kaç resimle sona gelelim. Sonuç bence Alf hem ev hem arabanız için kullanabileceğiniz güzel bir ürün tavsiye ederim.

Birde Alf nin küçük bir videosunu paylaşıyorum.
okuyan ve beğenen herkese teşekkürler.

Selam olsun hunililer