Şirket Spec Sümbül

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık detaylı temizlik olmuş yeni araç hayırlı olsun

DENİZLİ

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Atocan, bey hayırlı olsun yeni araç. allah içinize sindirsin. agız tadıyla binin inşallah. konu çok güzel

iyi detaylar.

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun @Atocan hocam. Uygulama da harika olmuş ellerinize sağlık. Yeni plan programınız da inşallah hayırlara vesiledir leon dan daha iyilerine kapı aralar diyelim

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Abi planların doğrultusunda attığın adımlar ve aracın hayırlı olsun öncelikle. Uygulamaya gelecek olursak mükemmel iş çıkartmışsın :alkis:

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun @Atocan hocam. Uygulama da harika olmuş ellerinize sağlık. Yeni plan programınız da inşallah hayırlara vesiledir leon dan daha iyilerine kapı aralar diyelim
Çok teşekkür ederim hocam beğenmenize sevindim hayırlısı diyerek girdik yola inş umduğumuz gibi olursa şayet o projeyide paylaşırım konu içerisinde :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Hayırlı olsun kardeşim
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
Bu vesileyle bol ayrıntılı full detay uygulamalarını sık sık göreceğimizi umuyorum

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi planların doğrultusunda attığın adımlar ve aracın hayırlı olsun öncelikle. Uygulamaya gelecek olursak mükemmel iş çıkartmışsın :alkis:
Sağolasın kardeşimmm beğenmenize çok sevindim bu ince düşünceli insanlar aşırı motive ediyor :) dur hele daha çok işi var çok dün içimden geçmedi değil keşke antalyada olaydım şimdiye çoktan temizleyip atardık dedim :)

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun kardeşim
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
Bu vesileyle bol ayrıntılı full detay uygulamalarını sık sık göreceğimizi umuyorum
Abii unutulanlar listesine seni de yazacaktım az kala nerelerdesin mavi boncukta yok ortalarda :)
Çok teşekkür ederim abi inş vakit ve güç verirse Rabbim elimden geldiğince güzelleştirmek istiyorum

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Yeni aracınız hayırlı olsun. Güzel temizlik olmuş. Araç ne olursa olsun işin içine el emeği girince herşey bir başka oluyor. Takipteyim ;)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin inşallah. Yanlış görmediysem 1.5 Dci araç, az yakar çok kaça cinsten :) Hatta öyle ki benim ilk radar cezası yediğim araç da kendileri oluyor :D
İç uygulama ile ölü kabuğu atmış bence Symbol, hele hele Carpex'in tavandaki performansı beni baya baya etkiledi. Bundan sonrakli uygulamaları da merakla bekliyoruz, kolay gelsin şimdiden :)

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin inşallah. Yanlış görmediysem 1.5 Dci araç, az yakar çok kaça cinsten :) Hatta öyle ki benim ilk radar cezası yediğim araç da kendileri oluyor :D
İç uygulama ile ölü kabuğu atmış bence Symbol, hele hele Carpex'in tavandaki performansı beni baya baya etkiledi. Bundan sonrakli uygulamaları da merakla bekliyoruz, kolay gelsin şimdiden :)
Teşekkür ederim carpex benide çok şaşkına uğrattı parasına göre güzel temizlik yaptı .
Araçtan genel anlamda memnunum sadece bir tık kaliteli olsa tam f/p aracı olur.
Beklemede kalın şuan polisaja başladım güzel sonuçlar çıkıyor yarın akşam konuya tekrar güncel çekecem :)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Teşekkür ederim carpex benide çok şaşkına uğrattı parasına göre güzel temizlik yaptı .
Araçtan genel anlamda memnunum sadece bir tık kaliteli olsa tam f/p aracı olur.
Beklemede kalın şuan polisaja başladım güzel sonuçlar çıkıyor yarın akşam konuya tekrar güncel çekecem :)
Yarın akşama buralar alev alev olur, yerimizi alalım o halde :D