Sohbet- Muhabbet Faslı

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #3,081
@Sefa46 hocam, bunca zamandır bende bir çok yerden alışveriş yapmışımdır ama detay ürünleri satan yerler genelde yapıcı yaklaşır, hata varsa kendilerinden bile kaynaklı olmasa da olumsuz durumu telafi etmek ister, bu firmadan hepsiburada nın geçenlerde yaptığı indirim kampanyasından ik foam pro 2 yi satın aldım, gelen kargo da kutu delinmiş, pompanın püskürtme başlığı kendi kutusunda dışarı çıkmış, kendi kutusu üzerine bir de bant yapıştırmışlar kutu da etrafı soyulmuş falan, neyse dedim ürünü çıkardım, ürün de siyah olan yerler hep çizik içinde, bunu birine hediye almış olsanız kesinlikle kendi kullanmışta sonra bana veriyor diye düşünürsünüz, büyük ihtimal iade edilen bir üründü..
Durumu firmaya ilettim, cevap olarak da ürünlerin kolisi hiç açılmadan size gönderilir dediler.. Kargodan kaynaklı olmuştur dediler, sonra paketleme esnasındaki kamera görüntülerine bakmışlar, koli bantının yapıştırıldığı kısımlar hatalı olmuş dediler, bende ürünün yenisi ile değiştirilmesini istedim, iade ettim.
Bugün ürünün yenisi geldi..
Ürün kutusu pat pata sarılmış, hatta kutuyu açıp ürüne baktığınız da ürün bile pat pata sarılmış ve püskürtme başlığı da çıkartılmış halde gönderilmişti, yine kutuyu delmesin diye sanırım öyle çözüm bulmuşlar..
İyi güzel derken, ürünün üst taraftaki siyah yerlerinde yine çizikler var, pompalama kısmını çekip kutudan çıkartıp bırakınca birden püskürtme yerinden köpükler gelmeye başladı, ürünün beyaz bidon kısmı yani ürün doldurulan kısmın dışında lekeler var, kapağı açıp içine baktım, içinde deterjan var, içerisi ıslak, sonra yanında gelen iç tarafa takılan 3 tane renkli olan ve farklı yoğunlukta köpük atan nozul sanırım, onlardan 2 tanesi var, 1 tane eksik..
Firmaya yine bu durumu ilettim, bu seferde bu ürünler de test işlemi sonrası köpük ve su kalıntıları bulunabilmektedir denildi. Daha önce sorduğumda ürün kapalı kutu açılmadan gönderiliyordu şimdi de direk kullanılıp gönderilmiş.. Ürünün kendisi orjinal kutusuna koymadan önce patpata sararken bile pompanın içinde sıvı olduğu belli ve dışında deterjan lekeleri varken bir bezle bile silmeyi çok görüp direk pat pata sarmışlar..
İlk üründe çizikler var, kutusu delinmiş diye iade ettim ama bu sefer sözde yenisi gönderilen ürün de bildiğiniz kullanılmış teşhir ürünü çıktı.
Ben böyle lakayit bir firma görmedim.. İlk ve son alışverişimdir.. Kimseye de tavsiye etmem.
Kusura bakmayın uzun oldu ama tüm detayı anlatmak istedim, firmaya çamur mu atılıyor, abartılıyor mu gibi düşünce olmasın.. Kızdığım başka konuda hepsiburadan %20 indirim hakkımda bu üründe kullandığım için o da yandı..
Hayirlisi olsun hocam.

MTS KİMYA

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İZMİR
Ürün gönderimi ve paketlemede senin eline kimse su dökemez hocam.. @Her Şey Garajda dan da ürün alıp kargo da sorun yaşadığımda en azından firma durumu telafı etmek için ellerinden geleni yaptılar, keza @DetayDeposu da hiç aklımda soru işareti kalmadan sipariş veririm ancak @MTS KİMYA dan İK foam Pro 2 aldım, almaz olaydım. İlk ve son alışverişim olacak bu firmadan.
Merhaba, yaşadığınız kötü deneyim için çok üzgünüz. İlgili arkadaşlardan durumu öğrendim. Konuyu bizim açımızdan çok kısa açıklamak gerekirse; kutulu ürünleri kargoda üzerine ağır eşya konmasın diye sadece patpatlıyoruz. Fakat, arkadaşlarımın yanlış bantlaması ve kutunun kötü taşınmasından dolayı kutu zarar görmüş. Ürün üzerindeki çizikler tamamen üretim ile ilgili. İkinci sevkiyatta ürünün içerisinden sıvı çıkması ile bizim kontrol mekanizmamız ile ilgili. Biz köpük yapıcı ve sıvı atım spreylerde seçmece yaparak bazı partileri deniyoruz. İçerisine ürün olarak Innovacar S2 Foamy ve su koyuyoruz. Bana temizlenip gönderildiği bilgisi geldi ama demekki hortumda, mekanizmada vs kaldıysa size kullanılmış izlemi uyandırmasında haklısınız. Elimizdeki son 1 adet kalan üründe değişimde size giden ürün. Arkadaşlarım ürün kolide hasar görmeden gitsin diye nozulunu sökmüş ama 1 parçayı da eksik koymuş. Bu tamamen bizim hatamız.

MTS Kimya olarak hem toptan hem perakende günde litrelerce ürün ve aksesuar sevkiyatı gerçekleştiriyoruz. Taşıma konusu bizim için çok hassas. Mağaza yorumlarımıza da bakarsanız bize adet maliyeti 15-20 TL yi bulan havalı balonlar ile ürün gönderimi sağlıyoruz. Fakat, yaşadığınız problem bizim açımızdan kabul edilebilir değil. Bu konuda gerekli aksiyonları alacağız. Tekrardan yaşadığınız kötü deneyim için üzgün olduğumu belirtmek istiyorum.

Ürün şu anda stoklarımızda maalesef tükenmiş durumda. Ekim ayı içerisinde gelmesini bekliyoruz. Bana özelden iletişim bilgilerinizi gönderebilirseniz size kendi sitemiz üzerinden özel bir indirim kuponu tanımlayalım ve ürün geldiğinde zararınızı/kuponlarınızı karşılayarak mağduriyetinizi giderelim.

Soru ve sorunlarınız için bana her zaman ulaşabilirsiniz. Sevgiler.

Berk Akgünlü
MTS Kimya - Satış ve Pazarlama Müdürü
0535 463 94 54

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Merhaba, yaşadığınız kötü deneyim için çok üzgünüz. İlgili arkadaşlardan durumu öğrendim. Konuyu bizim açımızdan çok kısa açıklamak gerekirse; kutulu ürünleri kargoda üzerine ağır eşya konmasın diye sadece patpatlıyoruz. Fakat, arkadaşlarımın yanlış bantlaması ve kutunun kötü taşınmasından dolayı kutu zarar görmüş. Ürün üzerindeki çizikler tamamen üretim ile ilgili. İkinci sevkiyatta ürünün içerisinden sıvı çıkması ile bizim kontrol mekanizmamız ile ilgili. Biz köpük yapıcı ve sıvı atım spreylerde seçmece yaparak bazı partileri deniyoruz. İçerisine ürün olarak Innovacar S2 Foamy ve su koyuyoruz. Bana temizlenip gönderildiği bilgisi geldi ama demekki hortumda, mekanizmada vs kaldıysa size kullanılmış izlemi uyandırmasında haklısınız. Elimizdeki son 1 adet kalan üründe değişimde size giden ürün. Arkadaşlarım ürün kolide hasar görmeden gitsin diye nozulunu sökmüş ama 1 parçayı da eksik koymuş. Bu tamamen bizim hatamız.

MTS Kimya olarak hem toptan hem perakende günde litrelerce ürün ve aksesuar sevkiyatı gerçekleştiriyoruz. Taşıma konusu bizim için çok hassas. Mağaza yorumlarımıza da bakarsanız bize adet maliyeti 15-20 TL yi bulan havalı balonlar ile ürün gönderimi sağlıyoruz. Fakat, yaşadığınız problem bizim açımızdan kabul edilebilir değil. Bu konuda gerekli aksiyonları alacağız. Tekrardan yaşadığınız kötü deneyim için üzgün olduğumu belirtmek istiyorum.

Ürün şu anda stoklarımızda maalesef tükenmiş durumda. Ekim ayı içerisinde gelmesini bekliyoruz. Bana özelden iletişim bilgilerinizi gönderebilirseniz size kendi sitemiz üzerinden özel bir indirim kuponu tanımlayalım ve ürün geldiğinde zararınızı/kuponlarınızı karşılayarak mağduriyetinizi giderelim.

Soru ve sorunlarınız için bana her zaman ulaşabilirsiniz. Sevgiler.

Berk Akgünlü
MTS Kimya - Satış ve Pazarlama Müdürü
0535 463 94 54

Genel itibari ile bakıldığında firmanızdan kaynaklı yaşanan durumun olmaması gerekiyordu, siz de zaten hem buradan hem de hepsiburada üzerinden yazışmalar da bundan bahsediyorsunuz ama yapılan şikayetin ve eleştirinin dikkate alındığında olumlu yönde gelişme sağlanması ve başkalarının da başına gelmemesi için değerlendirmeniz gerektiğini düşünüyorum, böyle bir tepki verilmesi de yine karşınızda muhatap bulamamanız ve alışveriş barışına zarar verecek türden cevaplar verilmesi nedeniyle yaşanmış olup bunca yazılardan da sonra da sisteminizde kayıtlı adres ve iletişim bilgilerimden ulaşılabileceğim halde size ulaşılmasını istemeniz de bence gereksiz olmuş, ayrıca yaşanan durum nedeniyle firmanızdan kupon vb. bir hediye talebim olmadı, olmazda. Ben sadece bir tüketici olarak verdiğim ücretin karşılığı olan hizmeti almak isterim. İyi çalışmalar dilerim.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Herkese iyi günler. Aklımızda Renault Escape marka araçlar var genel olarak nasıl araçtır bu arabadan almayı düşünüyoruz iyi veya kötü yönleri nelerdir gözünüze çarpan olumsuz kötü birşey varmıdır yardımcı olursanız sevinirim. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...012-kasa-7-kisilik-son-fiyat-1120949094/detay ( Alıp İç Dış Detay Wax Cila Yaptırıp Rotuşluk yerleri halledip satıcaz. Al sat için bakıyoruz. )

Son düzenleme:

ygT-

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese iyi günler. Aklımızda Renault Escape marka araçlar var genel olarak nasıl araçtır bu arabadan almayı düşünüyoruz iyi veya kötü yönleri nelerdir gözünüze çarpan olumsuz kötü birşey varmıdır yardımcı olursanız sevinirim. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...012-kasa-7-kisilik-son-fiyat-1120949094/detay ( Alıp İç Dış Detay Wax Cila Yaptırıp Rotuşluk yerleri halledip satıcaz. Al sat için bakıyoruz. )
Son cümleye kadar alınabilir diyecektim. Son cümleyi okuyunca yorumum değişti. Al sat için çok uygun bi araç değildir bilginiz olsun. Piyasası çok yavaş bu aracın. Yani şöyle bi düşüncede yok "escape yerine xx alırım" gibi bi düşünce yok, çünkü insanların aklına bu araç hiç gelmiyor, bilinmiyor. Alıp binmek için bu fiyata ideal ama satarken karın ağrısı yapabilir :)

Son düzenleme:

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Daha önce böyle bir satış stratejisi ve açıklamayla karşılaşmamıştım .Yıllardır detailing ürünleri alışverişi yapar ve nerdeyse bu işle uğraşan tüm esnafı bilirim veya alışveriş yapmışlığım mevcuttur.Firmanın adını açıklamak istemiyorum fakat ticari olarak bana etik gelmemiştir, bu önüme çıkan okuduğum soru ve açıklama beni o firmadan alışveriş yapmaktan soğutmuş ve vazgeçirmiştir. Herşeyin fiyatı malum ortada enflasyon vs fakat günlük çıtır çıtır çaktırmadan zam yapılması kabul edilemez.Hiçmi stoğun yok günlükmü mal alıyorsun demezlermi adama ? Geçenlerde de bir olay yaşadım fakat firma ismini açıklayacağım hepsiburada da Kevser Erdem isimli satıcı ( yani detay marketim) Slopesin yıkama eldivenini baya indirimli bir rakama kampanyayla yakaladım. Ama sağolsun 2 hafta kargoya vermediler ve sorulara cevap bile vermediler.Hepsiburada telafi etmek için ürünü aradaki farkı (150 TL )kendileri ödeyeceklerini beyan ederek. Boyamarketim satıcısında bulunduğunu söyledi. Bakın burası çok komik bu satıcıda detaymarketim in ta kendisi ama burdaki fiyat digerinin 2 katı.Ne mi yaptı peki? Hemen kargoladı eldiveni birden ürün ortaya çıkıverdi bizde yedik tabi :sırıtan1: Gelen üründe faturada yok fatura istedik sağolsun bir makbuza birşeyler yazıp göndermişler.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Daha önce böyle bir satış stratejisi ve açıklamayla karşılaşmamıştım .Yıllardır detailing ürünleri alışverişi yapar ve nerdeyse bu işle uğraşan tüm esnafı bilirim veya alışveriş yapmışlığım mevcuttur.Firmanın adını açıklamak istemiyorum fakat ticari olarak bana etik gelmemiştir, bu önüme çıkan okuduğum soru ve açıklama beni o firmadan alışveriş yapmaktan soğutmuş ve vazgeçirmiştir. Herşeyin fiyatı malum ortada enflasyon vs fakat günlük çıtır çıtır çaktırmadan zam yapılması kabul edilemez.Hiçmi stoğun yok günlükmü mal alıyorsun demezlermi adama ? Geçenlerde de bir olay yaşadım fakat firma ismini açıklayacağım hepsiburada da Kevser Erdem isimli satıcı ( yani detay marketim) Slopesin yıkama eldivenini baya indirimli bir rakama kampanyayla yakaladım. Ama sağolsun 2 hafta kargoya vermediler ve sorulara cevap bile vermediler.Hepsiburada telafi etmek için ürünü aradaki farkı (150 TL )kendileri ödeyeceklerini beyan ederek. Boyamarketim satıcısında bulunduğunu söyledi. Bakın burası çok komik bu satıcıda detaymarketim in ta kendisi ama burdaki fiyat digerinin 2 katı.Ne mi yaptı peki? Hemen kargoladı eldiveni birden ürün ortaya çıkıverdi bizde yedik tabi :sırıtan1: Gelen üründe faturada yok fatura istedik sağolsun bir makbuza birşeyler yazıp göndermişler.

Hergün fiyatlara zam yapan tek firma parlatan adamlar sanırım. Bende başka firmada görmedim parlatan adamlar sürekli 1-2 tl zam yapıyor ürünlerine

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana

Merhaba. Hocam firma ismi açıklayın da bizde bilelim bizde tavrımızi koyalım alışveriş yapmayalım. Firma ismi gizli kalması bence doğru değil. Teşekkürler.

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Detaymarketimden alisverisi kestim ben HB nin %20 indirimi vardi Bez ve eldiven aldim satici onayliyor sonra aradan 3/4 gün geçti saticiya yazdim haftaya gelecek stoklara dedi sonrada elimizde yok dedi çok ilginç ama boya marketim de stok var orasida kendilerin zaten.

Zam ve kur olayina gelirsek Parlatanadamlar doviz endeksli sistem kurmuslar Döviz arttigi an fiyatlarda artiyor.İyi veya Kötü bilemem sonucta Eski ürün güncel kurla anlik ürün alinip siteye konulmuyor.

Ben 14 ncü seneye girecegim kendi tecrübeme istinaden alisveris yapacagim ve hala da yaptigim siteler asagidaki gibidir.

www.mtskimya.com
www.detailbox.com
www.detaydeposu.com
www.mikrofibermarket.com
www.detailersshop.com
www.shopderiklinik.com

Hicbir sorun yasamadim ürün konusunda sagolsunlar gerekli indirimlerde yapiyorlar söylediğimiz zaman
Kargo sikintilari illaki oluyor oda birsekilde çözülüyor.

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Detaymarketimden alisverisi kestim ben HB nin %20 indirimi vardi Bez ve eldiven aldim satici onayliyor sonra aradan 3/4 gün geçti saticiya yazdim haftaya gelecek stoklara dedi sonrada elimizde yok dedi çok ilginç ama boya marketim de stok var orasida kendilerin zaten.

Zam ve kur olayina gelirsek Parlatanadamlar doviz endeksli sistem kurmuslar Döviz arttigi an fiyatlarda artiyor.İyi veya Kötü bilemem sonucta Eski ürün güncel kurla anlik ürün alinip siteye konulmuyor.

Ben 14 ncü seneye girecegim kendi tecrübeme istinaden alisveris yapacagim ve hala da yaptigim siteler asagidaki gibidir.

www.mtskimya.com
www.detailbox.com
www.detaydeposu.com
www.mikrofibermarket.com
www.detailersshop.com
www.shopderiklinik.com

Hicbir sorun yasamadim ürün konusunda sagolsunlar gerekli indirimlerde yapiyorlar söylediğimiz zaman
Kargo sikintilari illaki oluyor oda birsekilde çözülüyor.
Haklısınız bende aynı şekilde alışverişi kesmiş bulunmuyorum detaymarketimden.Parlatan adamlar konusuna gelincede ürünler borsa gibi işlem görmesi anlık olarak ürün alınıyor gibi fiyatlandırılması bence ilginç.Benim alışveriş standartlarıma uymuyor zaten o yüzden isim paylaşmadan genel olarak detay ürünleri satıcıları konusunda olan sitemimi dile getirmek istedim.Madem öyle Chemical guys signature scents resmi sitesinde 11 $ parlatanadamlarda 19 $ nedendir bilinmez.Carpro ürünleri mesela expire etiketleri sökülüyor gönderilirken.Bana gönderilen 2021 expire tarihli üründe mevcut elimde sonradan farkettim uğraşmadım.Sistem eğerki böyle işlevsel ise taze ürün almak hakkımız diye düşünüyorum malesef bir hobimiz var ugrastığımız meşkaleler ortada ne yazıkki :gulumsemex: İnşallah firmalar bu konularda biraz empati yapabilirler kendilerince herkese hayırlı akşamlar :gulumsemex: