Sohbet- Muhabbet Faslı

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Öne çıkan konu #3,101

Daha önce böyle bir satış stratejisi ve açıklamayla karşılaşmamıştım .Yıllardır detailing ürünleri alışverişi yapar ve nerdeyse bu işle uğraşan tüm esnafı bilirim veya alışveriş yapmışlığım mevcuttur.Firmanın adını açıklamak istemiyorum fakat ticari olarak bana etik gelmemiştir, bu önüme çıkan okuduğum soru ve açıklama beni o firmadan alışveriş yapmaktan soğutmuş ve vazgeçirmiştir. Herşeyin fiyatı malum ortada enflasyon vs fakat günlük çıtır çıtır çaktırmadan zam yapılması kabul edilemez.Hiçmi stoğun yok günlükmü mal alıyorsun demezlermi adama ? Geçenlerde de bir olay yaşadım fakat firma ismini açıklayacağım hepsiburada da Kevser Erdem isimli satıcı ( yani detay marketim) Slopesin yıkama eldivenini baya indirimli bir rakama kampanyayla yakaladım. Ama sağolsun 2 hafta kargoya vermediler ve sorulara cevap bile vermediler.Hepsiburada telafi etmek için ürünü aradaki farkı (150 TL )kendileri ödeyeceklerini beyan ederek. Boyamarketim satıcısında bulunduğunu söyledi. Bakın burası çok komik bu satıcıda detaymarketim in ta kendisi ama burdaki fiyat digerinin 2 katı.Ne mi yaptı peki? Hemen kargoladı eldiveni birden ürün ortaya çıkıverdi bizde yedik tabi :sırıtan1: Gelen üründe faturada yok fatura istedik sağolsun bir makbuza birşeyler yazıp göndermişler.

Yaşanılan durum hiç hoş değil. Hiç alışveriş yapmamıştım ve yapılmaması gereken firmalar arasında yer almış bu hareketle.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Piyasadaki satıcılar arasındaki farklar nasıl oluyor.. A satıcısının( soldaki) sattığı ürün ve B satıcısının ( sağdaki) sattığı ürün.. B satıcısı işini severek, özenerek ve hakkıyla yapmaya çalışmış sanırım..Özellikle de artık ekonomik durumlar insanları zorlayıp daha seçici olmamız gereken bir dönemdeyken A satıcısı gibi esnaflardan uzak durmak lazım.. Karar sizin..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Malesef hocam, benim araç kapalı garajda olduğu için ortalama ayda bir yıkıyorum. Her hafta yıkamaya gitsem herhalde başka bir çözüm yolunu zorlardım.
Bizim burada benzin istasyonlari jetona yeni geçti. 20 lira jeton. Ben önceden 5 liraya su tutardım araca. Bende her hafta yıkıyorum. Bu aralar vakit olmuyor. Şimdi apartmanda arkadaş ile apartmanın su kartlı şebeke suyu var. Oraya su doldurup apartmanın önünde yikayacagjm. Nasılsa sokak çıkmaz sokak. :)

soner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
Merhabalar. Ankara da double ekran satan ve montajını yapan bir yer tavsiye eder misiniz. teşekkürler

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Suv araçları yıkamak ve koruma uygulaması yapmak bana her zaman zahmetli gelmiştir :D yaparken keyif alsam da b suv bile olsa ister istemez uzun sürebiliyor.

Bir suv sahibi olsam polar seal, wet coat tarzı ürünler kullanırdım. Veya fusso gibi epey uzun ömürlü bir wax :D Suv sahibi üyelerimizin fikirlerini merak etmekteyim, iyi forumlar :)

Eaglemre

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Suv araçları yıkamak ve koruma uygulaması yapmak bana her zaman zahmetli gelmiştir :D yaparken keyif alsam da b suv bile olsa ister istemez uzun sürebiliyor.

Bir suv sahibi olsam polar seal, wet coat tarzı ürünler kullanırdım. Veya fusso gibi epey uzun ömürlü bir wax :D Suv sahibi üyelerimizin fikirlerini merak etmekteyim, iyi forumlar :)
Zor hocam zor :) yıkamacılarda hep suvlar neden birz daha pahalı ne alaka filan diyordum, bnce haklılar :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Evet uzun sürebiliyor kurulaması cilası waxı plastik koruyucu lastik parlatıcısı derken petrolden 3-4 saatte cıkıyorum :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi. Çarşamba dan itibaren hafta sonuna kadar İstanbul'da olacağım. Haramidere, Beylikdüzü tarafında olacağım. Detay ürünlerin satıldığı mağaza var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar detail forum ailesi. Çarşamba dan itibaren hafta sonuna kadar İstanbul'da olacağım. Haramidere, Beylikdüzü tarafında olacağım. Detay ürünlerin satıldığı mağaza var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Sefaköy sanayi sitesinde yamaçlar detailing var.Beylikdüzüne 22-23 km mesafede bulunuyor.Kasım ayına özel %10 indirimde var şuan ,birçok bilindik markanın distribütörüdür güvenle alışveriş yapabilirsiniz.