Sohbet- Muhabbet Faslı

emredrmz

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin - Şanlıurfa
Değerli arkadaşlar,serviste komple boyanan sedefli beyaz aracımın üzerinde reçine benzeri lekeler vardı . izopropil alkol ile seyreltme yapmadan mikrofiber bezle biraz bastırınca uygulama yaptığım alanda normal boyasına göre beyazlama yaptı. Polisaj işlemi ile durumu düzeltmek mümkün müdür.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Bu ürün, internette evcil hayvan kurutmak için satılan cihazlardan mıdır? İlk deneyiminiz nasıl? Debi yeterli mi?
Ben bu ürünü 5 yıldan fazladır kullanıyorum.Türkiyede satışta yokiken ben aliexpressden almıştım. Sadece detailing için üretilen ürünlere o kadar para vermeye gerek yok. Ürün üflemesi çok kuvvetli. Zaten üfleme hızını ayarlayabiliyorsunuz ve aynı zamanda sıcak hava üfleme özelliği de var ve sıcak hava üflemeside çok başarılı. Eğer alacak arkadaşlar varsa düşünebilirsiniz. Şiddetle tavsiye ederim.

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ygT-

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben bu ürünü 5 yıldan fazladır kullanıyorum.Türkiyede satışta yokiken ben aliexpressden almıştım. Sadece detailing için üretilen ürünlere o kadar para vermeye gerek yok. Ürün üflemesi çok kuvvetli. Zaten üfleme hızını ayarlayabiliyorsunuz ve aynı zamanda sıcak hava üfleme özelliği de var ve sıcak hava üflemeside çok başarılı. Eğer alacak arkadaşlar varsa düşünebilirsiniz. Şiddetle tavsiye ederim.

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ürünün markası nedir

06UZ

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar keyifli forumlar.
Bir arkadaşım haftaya italyaya gidecek. Arkadaşımın valizinde gelirken aracıma 2. El bir direksiyon getirtmek istiyorum. Yasal mevzuatı bilen var mı? Ürün 100€ civarında sizce valizine koyup getirmeye çalıştığında sorun yaşarmıyız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Bir arkadaşım haftaya italyaya gidecek. Arkadaşımın valizinde gelirken aracıma 2. El bir direksiyon getirtmek istiyorum. Yasal mevzuatı bilen var mı? Ürün 100€ civarında sizce valizine koyup getirmeye çalıştığında sorun yaşarmıyız?

2. el yedek parça ithalatı yasak, beyan edip vergi ödeseniz de getirtemiyorsanız komple yasak.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
2. el yedek parça ithalatı yasak, beyan edip vergi ödeseniz de getirtemiyorsanız komple yasak.
Kıbrıs' tan dönüşte 15 litre içecek sokmuştum, sağa sola çok bakmadan ümreden gelenlerin arasında geçip gitmiştim :deli: Belki buna benzer şekilde geçilir :D
@Murat abi görmesin ama

mert_34

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Merhabalar,
Başka bir araba forumunda Cupra Formentor araca ait direksiyonu Almanya üzerinden e getirildiğini okumuştum. Hatta konu kısmında Ebay üzerinden 2. el alındığını hatırlıyorum ama tam emin değilim. Sanırım airbagsiz olması gerekiyor güvenlik için.

Konu sahibi ayrıca forumumuza üyeydı. Burada da konusunu açmıştı. Konu linkinden bakabilirsiz. İsterseniz kendisine sorun, nokta atış olacağını düşünüyorum :) İyi forumlar.

'23 Formentor Desire Kırmızı
@Driver_can

06UZ

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar,
Başka bir araba forumunda Cupra Formentor araca ait direksiyonu Almanya üzerinden e getirildiğini okumuştum. Hatta konu kısmında Ebay üzerinden 2. el alındığını hatırlıyorum ama tam emin değilim. Sanırım airbagsiz olması gerekiyor güvenlik için.

Konu sahibi ayrıca forumumuza üyeydı. Burada da konusunu açmıştı. Konu linkinden bakabilirsiz. İsterseniz kendisine sorun, nokta atış olacağını düşünüyorum :) İyi forumlar.

'23 Formentor Desire Kırmızı
@Driver_can
Çok teşekkür ederim hocam.

detayseverr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Antalya
Fırçalarım çok sertleşmişti ve lastik fırçasını ne yaparsam yapayım tamamen temizleyemiyordum. Apc li suda yarım saat tüm fırçaları beklettim çamur gibi su çıktı ve lastik fırçası tertemiz oldu. Uzun zamanda zararı olur mu bilmiyorum ama fırçalar çok güzel temizlendi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Benim için detay işleri yavaş yavaş bitmeye başladı. Yaklaşık 5-6 ay once 140 tlye satın aldığım hızlı cilam bugun 600 tl olmuş. Dün carpro dark side alıcaktım 430 tlye işlerim vardı alamadım bugun alayım dedim 560 tl olmuş. Artık herşeye inanılmaz şekilde zam gelmeye başladı. Bu zamlar zannedersem keyfi oluyor cunku bu aralar dolar 1-2 lirada olsa düştü. Kova ve grit guard bakayım diyorum 600 tl den satılıyor . K2 Akra 100 tlye satılıyordu 180 TL olmuş. Benim anlamadığım daha 1 ay olmamıştır belkide 5 litresi 350 tl civarında satılıyordu şimdi litresi 180 tl olmuş. Gerçekten herşeye keyfi zam gelmeye başladı. En çok moralimin bozulduğu kısımsa Carpro Darkside ı alamadan zam gelmesi :)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
car pictures hd

Kampanya için Tesekkurler @MTS KİMYA Paketleme çok güzel olmuş.:alkıssx:
Ürün gönderimi ve paketlemede senin eline kimse su dökemez hocam.. @Her Şey Garajda dan da ürün alıp kargo da sorun yaşadığımda en azından firma durumu telafı etmek için ellerinden geleni yaptılar, keza @DetayDeposu da hiç aklımda soru işareti kalmadan sipariş veririm ancak @MTS KİMYA dan İK foam Pro 2 aldım, almaz olaydım. İlk ve son alışverişim olacak bu firmadan.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ürün gönderimi ve paketlemede senin eline kimse su dökemez hocam.. @Her Şey Garajda dan da ürün alıp kargo da sorun yaşadığımda en azından firma durumu telafı etmek için ellerinden geleni yaptılar, keza @DetayDeposu da hiç aklımda soru işareti kalmadan sipariş veririm ancak @MTS KİMYA dan İK foam Pro 2 aldım, almaz olaydım. İlk ve son alışverişim olacak bu firmadan.
Hocam guzel dileklerin icin tesekkurler saol

@Her Şey Garajda @DetayDeposu Zaten yillardir üyelerimiz taniriz severiz.

Mts kimya dan 3 kez alişveris yaptim bir sorun yaşamadim ama sizin adiniza üzüldüm gercekten. İk Foam arizali veya kargoda kirik felan mi geldi.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Hocam guzel dileklerin icin tesekkurler saol

@Her Şey Garajda @DetayDeposu Zaten yillardir üyelerimiz taniriz severiz.

Mts kimya dan 3 kez alişveris yaptim bir sorun yaşamadim ama sizin adiniza üzüldüm gercekten. İk Foam arizali veya kargoda kirik felan mi geldi.
@Sefa46 hocam, bunca zamandır bende bir çok yerden alışveriş yapmışımdır ama detay ürünleri satan yerler genelde yapıcı yaklaşır, hata varsa kendilerinden bile kaynaklı olmasa da olumsuz durumu telafi etmek ister, bu firmadan hepsiburada nın geçenlerde yaptığı indirim kampanyasından ik foam pro 2 yi satın aldım, gelen kargo da kutu delinmiş, pompanın püskürtme başlığı kendi kutusunda dışarı çıkmış, kendi kutusu üzerine bir de bant yapıştırmışlar kutu da etrafı soyulmuş falan, neyse dedim ürünü çıkardım, ürün de siyah olan yerler hep çizik içinde, bunu birine hediye almış olsanız kesinlikle kendi kullanmışta sonra bana veriyor diye düşünürsünüz, büyük ihtimal iade edilen bir üründü..
Durumu firmaya ilettim, cevap olarak da ürünlerin kolisi hiç açılmadan size gönderilir dediler.. Kargodan kaynaklı olmuştur dediler, sonra paketleme esnasındaki kamera görüntülerine bakmışlar, koli bantının yapıştırıldığı kısımlar hatalı olmuş dediler, bende ürünün yenisi ile değiştirilmesini istedim, iade ettim.
Bugün ürünün yenisi geldi..
Ürün kutusu pat pata sarılmış, hatta kutuyu açıp ürüne baktığınız da ürün bile pat pata sarılmış ve püskürtme başlığı da çıkartılmış halde gönderilmişti, yine kutuyu delmesin diye sanırım öyle çözüm bulmuşlar..
İyi güzel derken, ürünün üst taraftaki siyah yerlerinde yine çizikler var, pompalama kısmını çekip kutudan çıkartıp bırakınca birden püskürtme yerinden köpükler gelmeye başladı, ürünün beyaz bidon kısmı yani ürün doldurulan kısmın dışında lekeler var, kapağı açıp içine baktım, içinde deterjan var, içerisi ıslak, sonra yanında gelen iç tarafa takılan 3 tane renkli olan ve farklı yoğunlukta köpük atan nozul sanırım, onlardan 2 tanesi var, 1 tane eksik..
Firmaya yine bu durumu ilettim, bu seferde bu ürünler de test işlemi sonrası köpük ve su kalıntıları bulunabilmektedir denildi. Daha önce sorduğumda ürün kapalı kutu açılmadan gönderiliyordu şimdi de direk kullanılıp gönderilmiş.. Ürünün kendisi orjinal kutusuna koymadan önce patpata sararken bile pompanın içinde sıvı olduğu belli ve dışında deterjan lekeleri varken bir bezle bile silmeyi çok görüp direk pat pata sarmışlar..
İlk üründe çizikler var, kutusu delinmiş diye iade ettim ama bu sefer sözde yenisi gönderilen ürün de bildiğiniz kullanılmış teşhir ürünü çıktı.
Ben böyle lakayit bir firma görmedim.. İlk ve son alışverişimdir.. Kimseye de tavsiye etmem.
Kusura bakmayın uzun oldu ama tüm detayı anlatmak istedim, firmaya çamur mu atılıyor, abartılıyor mu gibi düşünce olmasın.. Kızdığım başka konuda hepsiburadan %20 indirim hakkımda bu üründe kullandığım için o da yandı..