Hocam guzel dileklerin icin tesekkurler saol
@Her Şey Garajda @DetayDeposu Zaten yillardir üyelerimiz taniriz severiz.
Mts kimya dan 3 kez alişveris yaptim bir sorun yaşamadim ama sizin adiniza üzüldüm gercekten. İk Foam arizali veya kargoda kirik felan mi geldi.
@Sefa46 hocam, bunca zamandır bende bir çok yerden alışveriş yapmışımdır ama detay ürünleri satan yerler genelde yapıcı yaklaşır, hata varsa kendilerinden bile kaynaklı olmasa da olumsuz durumu telafi etmek ister, bu firmadan hepsiburada nın geçenlerde yaptığı indirim kampanyasından ik foam pro 2 yi satın aldım, gelen kargo da kutu delinmiş, pompanın püskürtme başlığı kendi kutusunda dışarı çıkmış, kendi kutusu üzerine bir de bant yapıştırmışlar kutu da etrafı soyulmuş falan, neyse dedim ürünü çıkardım, ürün de siyah olan yerler hep çizik içinde, bunu birine hediye almış olsanız kesinlikle kendi kullanmışta sonra bana veriyor diye düşünürsünüz, büyük ihtimal iade edilen bir üründü..
Durumu firmaya ilettim, cevap olarak da ürünlerin kolisi hiç açılmadan size gönderilir dediler.. Kargodan kaynaklı olmuştur dediler, sonra paketleme esnasındaki kamera görüntülerine bakmışlar, koli bantının yapıştırıldığı kısımlar hatalı olmuş dediler, bende ürünün yenisi ile değiştirilmesini istedim, iade ettim.
Bugün ürünün yenisi geldi..
Ürün kutusu pat pata sarılmış, hatta kutuyu açıp ürüne baktığınız da ürün bile pat pata sarılmış ve püskürtme başlığı da çıkartılmış halde gönderilmişti, yine kutuyu delmesin diye sanırım öyle çözüm bulmuşlar..
İyi güzel derken, ürünün üst taraftaki siyah yerlerinde yine çizikler var, pompalama kısmını çekip kutudan çıkartıp bırakınca birden püskürtme yerinden köpükler gelmeye başladı, ürünün beyaz bidon kısmı yani ürün doldurulan kısmın dışında lekeler var, kapağı açıp içine baktım, içinde deterjan var, içerisi ıslak, sonra yanında gelen iç tarafa takılan 3 tane renkli olan ve farklı yoğunlukta köpük atan nozul sanırım, onlardan 2 tanesi var, 1 tane eksik..
Firmaya yine bu durumu ilettim, bu seferde bu ürünler de test işlemi sonrası köpük ve su kalıntıları bulunabilmektedir denildi. Daha önce sorduğumda ürün kapalı kutu açılmadan gönderiliyordu şimdi de direk kullanılıp gönderilmiş.. Ürünün kendisi orjinal kutusuna koymadan önce patpata sararken bile pompanın içinde sıvı olduğu belli ve dışında deterjan lekeleri varken bir bezle bile silmeyi çok görüp direk pat pata sarmışlar..
İlk üründe çizikler var, kutusu delinmiş diye iade ettim ama bu sefer sözde yenisi gönderilen ürün de bildiğiniz kullanılmış teşhir ürünü çıktı.
Ben böyle lakayit bir firma görmedim.. İlk ve son alışverişimdir.. Kimseye de tavsiye etmem.
Kusura bakmayın uzun oldu ama tüm detayı anlatmak istedim, firmaya çamur mu atılıyor, abartılıyor mu gibi düşünce olmasın.. Kızdığım başka konuda hepsiburadan %20 indirim hakkımda bu üründe kullandığım için o da yandı..