Deturner Flou foam polonyada ki sitelerinde bakıldığında ph nötr olduğunu söylüyor.Ülkemizde Ph testi yapmama vaktim olmadı. Lakin ürün boyama yapsa bile kalıcı değil. Yeni ayakabıma damlamış ama bir nemli bezle yıkayınca leke bile kalmadı. Renk o storydekine göre x2 daha koyu ve gören soruyor. Ürün kir cıkarıcılığı Bir prewash köpük bataniyesi veya prewash ürünleri kadar olmasada oh nötr yapıda aktif köpük olması yogun kir olmayan düzenli yıkama için tatminkardı. Ben yıkama sırasında Cola kokulu shampoo da kullandım . çok az ürüne kovadaki köpürme miktarı benim için yeterli geldi 10 litreye 50 ml ürün koydum fazla bile geldi diyebilirim.
Deturner da bir çok ürünü aldım. Ama eğerki cam konusunda takıntınız varsa hydro glass Cleaner kesin alın hem iz yapmıyor kokusu müthiş petrolde br kere yıkadım başıma 3-4 kiş gelip hem ürünü hemde kokunun kaynağını sordu. Deturner premium ürün severler için eğlenceli zevkle kullanılabilcek bir marka. Hydro glass cleaner da camlara güel bir parlaklık veriyor. düzenli yıkamadada ciddi bir hidrofobik bir yüzeyiniz oluyor. başka sorular olursa severek cevaplamak isterim. bu arada test etmediğim bir tane deturner wax ı var türkiyede sanırım sadece şu anda bende polonyadan kendim getirdim antalyada denemek isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım
@Sefa46 test yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum.