Sohbet- Muhabbet Faslı

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Slopes kanyon başlıklı sprey şişe. Arka tarafında ölçeği var.
Slopes yıkama eldiveni fena değil, elimde klin ve başka marka kore eldivenide var. Aradaki 2,5 kat fiyat farkına kesinlikle değmiyor pahalı eldivenler.
Abi hangi siteden aldın acaba bendede hem kırmızı başlıklı var hemde siyah work stuffın var. Work stuffın başlığını 1:2 rotonda kullanmama rağmen bir kere takılma yapmadı kırmızıyı mzr de kullandığım halde sürekli takılma yapıyor. Acaba bunlarında çakması orjinalı varmı.

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Abi hangi siteden aldın acaba bendede hem kırmızı başlıklı var hemde siyah work stuffın var. Work stuffın başlığını 1:2 rotonda kullanmama rağmen bir kere takılma yapmadı kırmızıyı mzr de kullandığım halde sürekli takılma yapıyor. Acaba bunlarında çakması orjinalı varmı.
Emirhan hocam yamaçlardetailingten aldım. İthalatçısı onlar slopesin . Hepsiburada mesela dürüst olmayan satıcılar var. Slopes resimlerini koyup farklı ürün satan satıcılar mevcut. Diğer markalarda varımdır bilmiyorum: Yamaçlara bildirmiştim durumu. Onların cevabı ise Hepsiburada ve Trendyol a biz bildirdik, resimlerimizi kullanıp sahte ürün satmalarına rağmen göz yumuyorlar demişti. Bende ürünü araştırdığımda ithalatçısının yamaçlarolduğunu öğrendim, onlardan aldım.
Sende hocam almadan önce ürünün resmi ithalatçısını araştır onlara ulaşmaya çalış oradan al.
Trendyol Hepsiburada n11, butarz siteler komisyonlarına bakıyorlar , tüketiciyi düşünmüyorlar.
Aldığın kişi bilindik firma ise sıkıntı olmayabilir.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Emirhan hocam yamaçlardetailingten aldım. İthalatçısı onlar slopesin . Hepsiburada mesela dürüst olmayan satıcılar var. Slopes resimlerini koyup farklı ürün satan satıcılar mevcut. Diğer markalarda varımdır bilmiyorum: Yamaçlara bildirmiştim durumu. Onların cevabı ise Hepsiburada ve Trendyol a biz bildirdik, resimlerimizi kullanıp sahte ürün satmalarına rağmen göz yumuyorlar demişti. Bende ürünü araştırdığımda ithalatçısının yamaçlarolduğunu öğrendim, onlardan aldım.
Sende hocam almadan önce ürünün resmi ithalatçısını araştır onlara ulaşmaya çalış oradan al.
Trendyol Hepsiburada n11, butarz siteler komisyonlarına bakıyorlar , tüketiciyi düşünmüyorlar.
Aldığın kişi bilindik firma ise sıkıntı olmayabilir.
Abi bende hepsiburadada kevser erdem diye bi satıcıdan almıştım virtues markaymış muhtemelen sahte ürün buda çünkü hiç iyi atım yapmıyor bilgilendirme için teşekkür ederim bundan sonra bi miktar daha fazla verip resmi mağazalardan alacağım.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Abi bende hepsiburadada kevser erdem diye bi satıcıdan almıştım virtues markaymış muhtemelen sahte ürün buda çünkü hiç iyi atım yapmıyor bilgilendirme için teşekkür ederim bundan sonra bi miktar daha fazla verip resmi mağazalardan alacağım.
Detaymarketim bu Spray baslik hakkinda birsey diyemem ama Detaymarketim den birsey alacaksaniz mutlaka satici ile iletisime gecin

Hepsiburada uzerinden siparis verirseniz kargonuz gec veriliyor veya verilmiyor.
Kendi sitesinden aldiginiz zaman stokta olmayan ürünü satiyor.
Geri donus yapmasi zaman aliyor.

Acikcasi net konusayim ben Detaymarketimden son zamanki yaptigim alisverisler memnun kalmadim o yuzden alternatif saticilara yöneliyorum.

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Kwazar kimyasal dayanımlı spreyim vardı 2 tane. 2 Side durduk yere bozuldu. İyide para vermiştim, bazen markalarda kalitesiz ürün çıkarabiliyor. Sonra Tayvan üretimi kanyon buldum bir yerden 2 tane aldım. O baya sağlam çıktı. 3 yıldır kullanıyorum. Satıcısı şu an yok.
Birisinin içinde r1 var.
Diğerinin içersinde etil alkol var. Etil alkol olan arabada, malum bazen OKB tuttuğu zaman kullanıyorum. Halen çalışıyor o başlık.
Geçende Slopes aldım atımı biraz dar, mikronize atıyor ürünü ama arada su damlacıklarıda fırlatıyor. Virtues ve Slopes başlıkları üzerinde taiwan üretimi yazmıyor. Zaten bu iki marka bizim yerli marka. Kendi isimlerinde bastırıyorlar ürünü.

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Detaymarketim bu Spray baslik hakkinda birsey diyemem ama Detaymarketim den birsey alacaksaniz mutlaka satici ile iletisime gecin

Hepsiburada uzerinden siparis verirseniz kargonuz gec veriliyor veya verilmiyor.

Acikcasi net konusayim ben Detaymarketimden son zamanki yaptigim alisverisler memnun kalmadim o yuzden alternatif saticilara yöneliyorum.
Detaymarketim alakasız üründe gönderiyor hocam. O da yanıltıyor. Bana başka ürün göndermişliği var.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Teşekkür ederim abi bilgilenmiş oldum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Detaymarketim alakasız üründe gönderiyor hocam. O da yanıltıyor. Bana başka ürün göndermişliği var.
Elinde olmayan ürünü satistan cekmeyi unutuyor o yuzden veya alternatif ürün yolluyor,müsteriye sormadan böyle birşey yok stok ta yoksa satisi iptal edersin olur biter.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Elinde olmayan ürünü satistan cekmeyi unutuyor o yuzden veya alternatif ürün yolluyor,müsteriye sormadan böyle birşey yok stok ta yoksa satisi iptal edersin olur biter.
Aynısını RM. Polish mağazası yaptı abi AB Jelly bean ile AF Lavish almıştım AB yi göndermeyip AF Lavishten iki tane göndermişler. Bir tanesi boş duruyor evde kullanmadım iade içinde vaktim yoktu kaldı elimde öyle.

Blow

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende burdan belirteyim en son toplu birşeyler aldım içinde Nasiol Glasshield vardı kış başı uygulama öncesi sprey başlığı takıp uygulamak istedim sprey mandalı kırıldı muhtemelen açılmış, denenmiş bir ürün geldi. Genelde aldığımız ürünleri hemen kullanmıyoruz artık kontrol etmeden ürünleri bir kenara atmak yok

Eaglemre

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar detail forum ailesi. Bugün araç için garaj yaptık. Demir borular 32 lik diye geçiyor. Sera yapımında kullanılan malzemeden. Branda en uygun olanından aldım. Demir boruların bükülmesi, yerinde kaynak, ustanın el emeği ve en uygun branda derken 20 bin'i buldu sayılır. Artık buz çözücü almama gerek kalmadı :) . Neyse ki ödemesi taksitle olacak
Hocam hayırlı olsun, aracınıza portatif bir garaj yapmışsınız . Anladigim kadari ile yasadiginiz bolgede herkes bu sekilde aracini koruyor, cok guzel bir sey. Bizim buralarda boyle seyler yapsak gelir baskasi ceker birde onla ugrasiriz :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Hocam hayırlı olsun, aracınıza portatif bir garaj yapmışsınız . Anladigim kadari ile yasadiginiz bolgede herkes bu sekilde aracini koruyor, cok guzel bir sey. Bizim buralarda boyle seyler yapsak gelir baskasi ceker birde onla ugrasiriz :)
Teşekkür ederim, sokak çıkmaz sokak ve diğer garajlar sitedeki emekli büyüklerimizin garajları. Bende araya dahil oldum. Arazi sahibi de komşumuz, sorun olmaz deyince iş ekonomiye kalmıştı. Onuda bir şekilde çözünce, oldu. :)

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ankarada 2 güne çadırı çalarlar :D
Bu arada hayırlı olsun @Erkan KOCAKAYA hocam güzel olmus

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Ankarada 2 güne çadırı çalarlar :D
Burada ,borcu bitinceye kadar çalmasalar iyi olur. Sitenin kamerası var, aracın kamerası var. Birde onu söküp alıncaya kadar komşunun iri siyah köpeği var. Ayrıca gece mahalleye çakallar ( gerçek anlamında) iniyor. Garipler yiyecek aramaya geliyorlar :) . Zemine kaynak ile tutturduk, demir çakıp boruları demire geçirdik. Aralara akıllı vjda attık. Daha ne yapalım :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Burada ,borcu bitinceye kadar çalmasalar iyi olur. Sitenin kamerası var, aracın kamerası var. Birde onu söküp alıncaya kadar komşunun iri siyah köpeği var. Ayrıca gece mahalleye çakallar ( gerçek anlamında) iniyor. Garipler yiyecek aramaya geliyorlar :) . Zemine kaynak ile tutturduk, demir çakıp boruları demire geçirdik. Aralara akıllı vjda attık. Daha ne yapalım :)
Hırsıza kilit dayanmaz abi almak isteyen her türlü alır adamlar 1 dakikada bmwnin ön konsolu komple alıp götürüyorlar ama garajıda çalmazlar herhalde :)