Sohbet- Muhabbet Faslı

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Burada ,borcu bitinceye kadar çalmasalar iyi olur. Sitenin kamerası var, aracın kamerası var. Birde onu söküp alıncaya kadar komşunun iri siyah köpeği var. Ayrıca gece mahalleye çakallar ( gerçek anlamında) iniyor. Garipler yiyecek aramaya geliyorlar :) . Zemine kaynak ile tutturduk, demir çakıp boruları demire geçirdik. Aralara akıllı vjda attık. Daha ne yapalım :)
Güvenlik hat safada :smilex:

Eaglemre

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Deturner urunleri satilmaya baslamis fakat fiyat olarak ben daha uygun urunler olur diye dusunuyordum pek oyle olmamis gbi. Herhangi bir urununu alip kullanan var mi?

Cycl3s

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Deturner urunleri satilmaya baslamis fakat fiyat olarak ben daha uygun urunler olur diye dusunuyordum pek oyle olmamis gbi. Herhangi bir urununu alip kullanan var mi?
Geçtiğimiz günlerde birşeyler almıştım yanında tester olarak deturner creamy tire dressing göndermişler. Test edeceğim yorumlarımı yazıyor olurum, jel olarak 1 litre ve 500ml versiyonları satılıyor. Diğer bilindik markaların jelleri 500 Mlleri deturnerin 1 litre fiyatına satılıyor gördüğüm kadarıyla eğer performansı iyiyse bu ürün özelinde değerlendirilebilir ama dediğim gibi sonuca bağlı biraz hocam.

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Eaglemre
Bende bakındım şimdi ürünlerine.
İnterior cleaner ürünü litre olarak fiyat iyi gibi ama carpro inside, nanolex gibi rakipleride var.
Wetcoat 1 litrelik versiyonu gyeon ile nerdeyse aynı fiyat ama 5 litrelik versiyonu uygun alınıp bölünebilir baya uyguna gelir bu şekilde.
İnterior dressing adlı ürün oda biraz tuzlu duruyor. K2 satinaya nazaran tabi bu kıyaslamam.
water spot remower fiyatı uygun bunu kesinlikle alırım.
Ceramic detailer ürünü fiyat olarak rakibi çok. Tabi bunlar yüzeysel fiyat odaklı bakış açısı ürünleri denemek lazım ama bir kampanya yapılabilir belki forum üyelerine herkes için şimdiden hayırlı olsun çeşit ürünler gelmesi biz detayseverler açısından güzel bir gelişme.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Ben de sizin gibi düşünüyorum, genel olarak bilindik markaların benzer ürünleri ile fiyat karşılaştırması yapıldığında mantıklı gelmiyor, ama kampanya vs yapılırsa o zaman deneme amaçlı alabilirim..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Eaglemre marka polonyanin premium markasi belkide fiyatlar o yüzden böyledir,Ben Kiyaslarken Meguiars/Carpro/Chemical Guys/Tac System gibi markalari baz aliyorum bunlara göre uygun Tabikide K2 ile kiyaslanmaz bende denemek icin birkac ürünü siparis gectim test yapariz Mantikli ve hosumuza giden ürünleri aliriz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bende takip ediyordum fiyatları biraz daha uygun bekliyordum ama hiç öyle olmadı araştırdığım kadarıyla hybrid wax ürünü gayet güzel ama oda pahalı gibi geldi adbl sentetik wax bi tık önde ve fiyatıda daha uygun adblnin o yüzden adlnin stoğa girmesini bekliyorum

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Yeni stok degil belki ama uzun bir aradan sonra stokları kontrol edip biraz da düzenledikten sonra ki durumu…
Dolabımda olmayan 3-5 ürün daha aracımın bagajında
Fotodaki düzene ve ürünlere bakınca içim açıldı :D ürünleri stoklamak gibi böyle düzenli ve temiz saklayabilmek de meziyet bence

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bende takip ediyordum fiyatları biraz daha uygun bekliyordum ama hiç öyle olmadı araştırdığım kadarıyla hybrid wax ürünü gayet güzel ama oda pahalı gibi geldi adbl sentetik wax bi tık önde ve fiyatıda daha uygun adblnin o yüzden adlnin stoğa girmesini bekliyorum
Emirhan ADBL cok uyguna aldik ancak Yeni stoklar gelince 2 kati Fiyatlarla karsilasmak süpriz olmaz diye düsünüyorum umarim fiyatlar eskisi gibi olur :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Emirhan ADBL cok uyguna aldik ancak Yeni stoklar gelince 2 kati Fiyatlarla karsilasmak süpriz olmaz diye düsünüyorum umarim fiyatlar eskisi gibi olur :)
Evet abi herkes adblnin ürünlerini cok ucuza almış ben o sırada neredeydim hiç bilmiyorum :) Deturnerin hybrid waxını araştırırken adbl sentetik wax ürününü gördüm bide ona bakayım dedim adbl dayanım, parlaklık ve boyaya verdiği derinlik olarak daha iyi ve fiyat olarakta cok ucuza alınmış suanda malesef stok kalmamış. Mağazaya sordum ne zaman stok gelir diye geldiğinde bende alacağım inş. Şuanda sonax ceramic sprey kullanıyorum ondanda memnunum ama dayanım olarak bana iyi gelmedi sonax dayanım olarak deturnerin ve adblnin gerisinde kalıyor. İnş adbl ürünleri geldiğinde fiyatlar 2 katına cıkmaz.

ihsanayna

Amatör Detaycı
Üye
İl
kastamonu
sefa abi merhaba bende bi ara uzak kaldım forumdan adbl ürünlerini nereden aldınız. Link paylaşabilir misiniz? Stok yenilenince kaçırmayayım.