Paylaşımlarınıza bakıyorum ve kendi otomobilime uygulama yapmış kadar seviniyorum. Fark edenler olmuştur, uzun süredir paylaşım yapmıyorum. Merak edenler varsa diye buraya yazayım istedim. Bir miktar sağlık problemim var maalesef. Aşağı yukarı her hafta hastaneye taşınıp kan tahlili, kontroller...vs yapılıyor. Halen net bir sonuca ya da sebebe varamadık. Biraz bezdim desem yeridir. Tabi bu durum sinirlerimi de germeye başladı.
Sebebini bulamadığımız bir ödem var, eğilip, kalkmak, oturmak...vs bazen işkenceye dönüyor. Romatoid artrit ya da romatizma ya da işte o familyadan bir sıfatsızdan şüpheleniliyor. Doktor iyi hoş, ilgileniyor ama sanırım onu da aşacak bir kıvama geldik. Dahiliye veya bu sıfatsız hastalıkla ilgilenen başka bir doktora yönlendirebilir. Bayram sonrası ak kara göreceğiz. Bu arada, düne kadar bastonla yürümek zorunda kaldım. Otomobille de bu nedenle uğraşamıyorum. Uğraşırsam aldığım ilaçlar boşa gidiyor tekrar başa saracak kıvama geliyorum.
Özetle, benim vaziyet belirsiz ve pek tadım yok. Belki vakit ayırırsam, stokladığım videoları düzenler, yutup efendiye yükler sonra da konuyu açarım. Herkese, sağlıklı, keyifli, huzurlu günler diliyorum.
Şimdiden iyi bayramlar dilerim.