Sohbet- Muhabbet Faslı

SeYYaH

Acemi Detaycı
Üye
İl
Sakarya
Öne çıkan konu #3,361
Paylaşımlarınıza bakıyorum ve kendi otomobilime uygulama yapmış kadar seviniyorum. Fark edenler olmuştur, uzun süredir paylaşım yapmıyorum. Merak edenler varsa diye buraya yazayım istedim. Bir miktar sağlık problemim var maalesef. Aşağı yukarı her hafta hastaneye taşınıp kan tahlili, kontroller...vs yapılıyor. Halen net bir sonuca ya da sebebe varamadık. Biraz bezdim desem yeridir. Tabi bu durum sinirlerimi de germeye başladı.
Sebebini bulamadığımız bir ödem var, eğilip, kalkmak, oturmak...vs bazen işkenceye dönüyor. Romatoid artrit ya da romatizma ya da işte o familyadan bir sıfatsızdan şüpheleniliyor. Doktor iyi hoş, ilgileniyor ama sanırım onu da aşacak bir kıvama geldik. Dahiliye veya bu sıfatsız hastalıkla ilgilenen başka bir doktora yönlendirebilir. Bayram sonrası ak kara göreceğiz. Bu arada, düne kadar bastonla yürümek zorunda kaldım. Otomobille de bu nedenle uğraşamıyorum. Uğraşırsam aldığım ilaçlar boşa gidiyor tekrar başa saracak kıvama geliyorum.
Özetle, benim vaziyet belirsiz ve pek tadım yok. Belki vakit ayırırsam, stokladığım videoları düzenler, yutup efendiye yükler sonra da konuyu açarım. Herkese, sağlıklı, keyifli, huzurlu günler diliyorum.
Şimdiden iyi bayramlar dilerim.
Hakan bey büyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. Herşeyin başı sağlık.

ioniq5

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Ben, el basınçlı ilaç pompası ve çift kova ile kurulama ve hızlı cilayı 2,5-3 saat içinde bitiriyorum. İç detay derken 4-5 saati buluyor. Daha detay olursa; örneğin kapı döşemeleri, kalorifer ızgaraları, direksiyon, koltuk alt yan tarafları, kapı fitilleri, motor bölümü, ... derken bu süre uzayabiliyor... detayın sonu görünmüyor :)
Sonra vicdansız bir kuş geliyor.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
O anahtar elbet gecer yengenin eline

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi daha kıyamet kopmadı :). @Sefa46 beyin paylaştığı köpük atma pompası vardı, indirimde. Onu aldım. Adres olarak evin adresini yazmışım. Normalde okulun adresini yazıyorum. Dikkatimden kaçtı. Bakalım, o gelince ne olacak ,

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Şimdi daha kıyamet kopmadı :). @Sefa46 beyin paylaştığı köpük atma pompası vardı, indirimde. Onu aldım. Adres olarak evin adresini yazmışım. Normalde okulun adresini yazıyorum. Dikkatimden kaçtı. Bakalım, o gelince ne olacak ,
Ya haklilar aslinda ama bu urunlerin ureticileri psikolojimizi gayet iyi bildikleri icin janjanli siseler,renkli icerikler,artik şu kadar x daha parlak vs vs diye avliyorlar insani

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Ya haklilar aslinda ama bu urunlerin ureticileri psikolojimizi gayet iyi bildikleri icin janjanli siseler,renkli icerikler,artik şu kadar x daha parlak vs vs diye avliyorlar insani

Kesinlikle doğru. Çalışma hayatı dışında ki tek hobimiz , olduğu için şimdilik ses çıkarmıyorlar bence. Bu hobiyi devam ettirebilmek için okul dışı mesaiye devam. Çalışmaya devam ediyorum :). Sonuçta iş hayatı dışında bir uğraş olması gerekiyor diye düşünüyorum:).

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Kesinlikle doğru. Çalışma hayatı dışında ki tek hobimiz , olduğu için şimdilik ses çıkarmıyorlar bence. Bu hobiyi devam ettirebilmek için okul dışı mesaiye devam. Çalışmaya devam ediyorum :). Sonuçta iş hayatı dışında bir uğraş olması gerekiyor diye düşünüyorum:).
Aynen ben de ayni fikirdeyim :) yaptigimiz masraf kimseye zarari olmayan,kapi onunde arac yikamasi icin :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Abi yenge yine 50/50 mantıklı bişi söylemiş, bizim gibi detaycılar harici çok da kullanmıyor insanlar, parlasa ne olur parlamasa ne olur diyor.
Bizim evdekiler purestar duplex kurulama havlusunun fiyatını görünce "kurulamaya ne gerek var" diyorlar :) Zaten sıcak havada kendiliğinden kururmuş :)
Aynen. Diğer aldıklarımi arabayı yıkarken görüyor :) . Bu kadar uğraşmaya gerek yok, "ver yıkamaciya" yıkasın diyor. Yıllık bazda o daha maliyetli oluyor, diyorum. :) sonra yine "peki" deyip , detaya devam ediyorum :)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Kadınların gardrobu doluyken giyecek hiçbir şeyim yok demesiyle, bizim gibi detaycıların çeyizinde onlarca ürün varken yeni bir ürün görünce elinde malzeme yokmuş gibi dayanamayıp almak istemesi ile aynı şey, bu açıdan bakarsan bana hak verirsin diyerek ikna ettim eşimi, artık kargolar rahat rahat eve geliyor siz de deneyin belki işe yarar..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Kadınların gardrobu doluyken giyecek hiçbir şeyim yok demesiyle, bizim gibi detaycıların çeyizinde onlarca ürün varken yeni bir ürün görünce elinde malzeme yokmuş gibi dayanamayıp almak istemesi ile aynı şey, bu açıdan bakarsan bana hak verirsin diyerek ikna ettim eşimi, artık kargolar rahat rahat eve geliyor siz de deneyin belki işe yarar..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/

Güzel bir bakış açısı:)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Çok geçmiş olsun abi, allah şifa versin.
Öncelikle geçmiş olsun abi , ödem ve baston deyince bi öneri sunayım dedim. Koronanın sonlarına doğru bizim pederde de kemik ödemi ve kemik ucu ödemi görüldü hatta ilk solbacak sonra geçti derken sağ tarafında aynı durum vardı. Değneklerle bile zor yürüyordu genelde , oksijen tedavisi ile ödemi attı. Çoğu doktor bilmese de illa bilenler olacaktır. 3 aylık kürlerle toplam 2 dönem oksijen tedavisi aldı ve şuanlık şükür hiç kalıntı da yokmuş vücutta.
Başta ödem denir pek önemsenez ama yaşayabileceğin durumu az çok tahmin edebiliyorum, tekrardan geçmiş olsun
Abi Geçmiş olsun uzun zaman yoktum bende şimdi haberi alınca üzüldüm inşallah sağlığına kavuşursun
Hakan bey büyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. Herşeyin başı sağlık.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Üstadım çok geçmiş olsun. Sağlık her şeyden önemli. Sen iyi ol gerisi gelir zaten. Özellikle mendil testlerini dört gözle bekliyor olacağız :)
Hakan hocam çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşAllah.
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim hocam.
Hakan hocam forumda yokluğun çok hissediliyor, çok geçmiş olsun, insanın en çok da o belirsizlik adı konulmamışlık canını sıkar, umarım kötü birşey çıkmaz ve en kısa süre de hayırlısıyla sağlığına kavuşursun.
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda aramızda görürüz seni inşallah
Beyler, cümleten çok teşekkür ederim. Sağ olun, var olun. Umarım, ilaçlar ve tedavi netice verir ve bende tekrar en sevdiğim hobime ve buraya geri dönerim. :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
@emirhaneness kardesim bu yikama pedi eldiven degilki Eldiven daha kalindi bu biraz Lucullan Pedlerine benziyor
Ağız alışkanlığı abi yanlış söylemişim yıkama pedi ama yapısı bi acayip pek sevemedim iadeyle uğraşmaya vaktim olursa iade edicem olmazsa mecbur kullanıcaz. Stoklara gelirse senin tavsiye ettiğin cartainerin eldiveninide alacağım inşallah.