Sohbet- Muhabbet Faslı

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #3,441
İlk 11 dizilmiş, yedekler kareye sığmamış :D

Maşallah, kareye sığmış şimdilik bi kısmı ama ilerde aynı kadraja sokmak bile zor oluyor :D her üründen az az ama çeşit çeşit alıp denemek güzel yöntem. Galon olarak malzeme alıp uzunca bir süre ona mahkum kalmamak lazım eğer alternatiflerinden daha iyi olduğu tecrübe edilip kesin karar kılınmadıysa

Daha önce hiç açıp kullanmadığım belanın kapağı üstten çatlamış allahtan biten şişelerin kapaklarını atmıyorum yedeğe saklıyorum :)
Bendeki şampuanlarda da bunu yaşamıştım, agresif şampuanlar durdukça yapıyor sanıyordum da geçen gyeon bathe kapağını da böyle görünce bi şaşırdım, benzinlikte kapatırken kapağa tur bindirdim heralde :D

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
İlk 11 dizilmiş, yedekler kareye sığmamış :D

Maşallah, kareye sığmış şimdilik bi kısmı ama ilerde aynı kadraja sokmak bile zor oluyor :D her üründen az az ama çeşit çeşit alıp denemek güzel yöntem. Galon olarak malzeme alıp uzunca bir süre ona mahkum kalmamak lazım eğer alternatiflerinden daha iyi olduğu tecrübe edilip kesin karar kılınmadıysa

Bendeki şampuanlarda da bunu yaşamıştım, agresif şampuanlar durdukça yapıyor sanıyordum da geçen gyeon bathe kapağını da böyle görünce bi şaşırdım, benzinlikte kapatırken kapağa tur bindirdim heralde :D
Dediğin gibi abi galonla ürün alınca bi ürüne mahkum kalıyoruz zaten bi ürün ortalama 1-2 yılda bitiyor ben genelde değişik şeylee denemeyi seviyorum. Ama bazı ürünleride galonluk almak lazım hem sarfiyatı cok olup hem fiyatı ucuza gelenleri galonluk almak istiyorum. Aklımda, olsa galonluk alırdım dediğim birkaç kemik ürün var onlar dışında pek galonluk şişe tercih etmiyorum değişiklik iyidir :)
Daha önce agır kimyasallarda vs basıma gelmişti kapak bozulması kırılması ama bunun gibi soft bi şampuanın üstten kapağının kırılmasına cok sasırdım bende fazladan tur çevirme diş kaptırma gibi bişeyde yok sıfır açılmamış üründü neyseki sakladığım kapaklardan hallettim :)

emretfn

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Çekimleri işçilikleri vs çok iyi keyifle izliyorum attıkları her videoları
Bu adamlar isim değişikliğine gitti. Niye öyle yaptılar anlamadım(!) . Bende iki yıldır takip ediyorum. Genelde wurt ürünleri kullanıyorlar, en azından görebildiğim kadarıyla. Hatta yorum yapıp sordum " hangi ürün kullanıldı" diye tenezzül edip yanıt vermediler:)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bu adamlar isim değişikliğine gitti. Niye öyle yaptılar anlamadım(!) . Bende iki yıldır takip ediyorum. Genelde wurt ürünleri kullanıyorlar, en azından görebildiğim kadarıyla. Hatta yorum yapıp sordum " hangi ürün kullanıldı" diye tenezzül edip yanıt vermediler:)
Bende genelde sorduğum sorulara yanıt alamıyorum binde bir cevap verirler sanırım yogunluktan kaynaklı :) Evet isim değişikliğine gittiler eski isimleri editcarwax kc gibi bişeydi ismini değiştirdiler niye hiç bilmiyorum.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Bende genelde sorduğum sorulara yanıt alamıyorum binde bir cevap verirler sanırım yogunluktan kaynaklı :) Evet isim değişikliğine gittiler eski isimleri editcarwax kc gibi bişeydi ismini değiştirdiler niye hiç bilmiyorum.
Sarı renk bir logoları vardı. Bilgi paylaştıkça çoğalır, paylaşılmayan bilgi kiymetsizdir. Dolayısıyla, burası hakkındaki ilk izlenim olumsuz bende

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Sarı renk bir logoları vardı. Bilgi paylaştıkça çoğalır, paylaşılmayan bilgi kiymetsizdir. Dolayısıyla, burası hakkındaki ilk izlenim olumsuz bende
Kapılardaki krom parçalara maskeleme yapmadılar, bu yüzden o bölgede kısmen de olsa çizik, hare kalır yada kalmasın derken pad lerin temasından dolayı krom parça da iz kalır. İnce detaylar amatör olsa neyse derim ama bir işletme böyle yapmamalı. Bende bu yüzden takip etmem

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Kapılardaki krom parçalara maskeleme yapmadılar, bu yüzden o bölgede kısmen de olsa çizik, hare kalır yada kalmasın derken pad lerin temasından dolayı krom parça da iz kalır. İnce detaylar amatör olsa neyse derim ama bir işletme böyle yapmamalı. Bende bu yüzden takip etmem

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bireysel bir detaycı bunu düşünebiliyor fakat bu işi ekmek parası kazanmak için yapan işletmenin düşünememesi manidar..

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İç aksamda güvenli ürün olarak K2 Purio kullanıyorum, bitmek üzere olduğunu görünce Adbl İnterior Qd Unlimited’i denemek istedim.

Not: Yanında gelen sprey başlığı takıp şişeyi sıktığımda başlıktan sızdırma yapıyor. Adbl Sentetik Wax’ta denedim böyle bir şey olmuyor. Herhalde başlıkta sorun var dedim, bu haliyle yan durmaya devrilmeye gelmez…
Hocam ADBL.nin genelinde var baslik.sorunu bir sonraki partide yani yeni gelecek olan urunler Canyon siyah baslikli.olacak dedi bakalim Distributor