Sohbet- Muhabbet Faslı

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Öne çıkan konu #3,421
Herkes beğendiğini alabilsin diye farklı çeşit ürün yapmaya çalışmanız güzel ancak bende bir tüketici olarak ürünlerinizle ilgili sitenizde yada satış platformlarında satışa çıkardığınız ürünlerin açıklamalarını bize belirttiğiniz gibi detaylı yazmanız, ürünü almak isteyenlerin kafası karışmadan ve tereddüt etmeden doğru ürünü almasına yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Teşekkürler

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle haklısınız ilgili arkadaşa iletiyoruz düzenlemeler yapsınlar .

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ankaradaki bu toz durumu ne olacak boyle ? Bir haftadir afrikadan gelen tozlar hem saglik sorunlari yasatiyor hem de araclarin uzerine resmen camur yagiyor
İstanbulda da aynı sorun var, geçen hafta yağan yağmur hep çamurdu, 1-2 gündür de sabah araçların üstünde hep toz görüyorum.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Ankaradaki bu toz durumu ne olacak boyle ? Bir haftadir afrikadan gelen tozlar hem saglik sorunlari yasatiyor hem de araclarin uzerine resmen camur yagiyor
İzmir’de yaklaşık 45 gündür aynı şekilde, aracı yıkıyorum 1 gün sonra araç yeşilimsi tozlar içerisinde, tüm araçlar bu şekildeydi şükür biraz azaldı.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Selamlar Dostlar.

Hava Kapali olmasina ragmen Ankara ya baya Toz bulutu oldugu icin en ufak yagmurda camurlasiyor araçlarin üzeri arkadasimla beraber Ankara Etlik Shell benzinlikte yikama islemi yaptik gayet sakindi.

Hem de Arkadaşi da detaya alistirmak icin teknik bilgiler verdim.

Kullandigimiz malzemeler

Ön Yikama

Deturner Foam (Golf)
K2 Pro Aktive Foam (Astra)

Jant Temizliği

ADBL Vampire Liquid Light Demirtozu Temizleyici.
Meguiars Whell Brightener Jant Temizleyici.

Kova Yikamasi

Fireball Yikama Kovalari
ADBL Wash Mitt Caremitter
Deturner Shampoonyl Sampuan.

Kurulama Havlulari

Fireball 70/90 cm
Purestar 75/45 Cm

Koruma öncesi yüzey temizleyici

K2 Pro Klinet

Boya Koruma Uygulamasi

ADBL Ceramic Detailer
Klin Zero Finish Towel Bezler.

Lastik/Davlumbaz ve Plastik Aksam korumasi.

Chemical Guys Barabones.
Deturner Creamy Tire Dressing
Meguiars 40

Motor Temizleme ve Koruyucu

Meguiars Super Degreaser
Koch Chemie MP Motor Plast

Finallerimiz.

Eline emeğine sağlık, bizide detaya alıştırman lazım. :). Bence Ankara'da detay günü yapalım.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
@Erkan KOCAKAYA ellerinize sağlık çok keyifli bir terapi olmuş, İki kere ön yıkamanin sebebi nedir acaba magifoamdan sonra neden ev13 birazcık merak ettim
Bu hafta çamur tarzında toz yağdı. Birde ben wax sürmeden önce çift ön yıkama ile daha temiz bir yüzey olacağını düşünüyorum. Bu konuda bilenler daha net cevap verebilir. Benim araç daha yeni olduğundan yüzey temizleyici ve kil kullanmak istemediğim için de çift ön yıkama bana mantıklı geliyor. Aslında ev13'u rutin haftalık terapilerde ( özellikle yazın) kullanıyorum. Magifoam 'ı ise kışın kullanıyorum. Çünkü kışın haftalık yıkama olmuyor. Bazen iki yıkama arası 6-7 haftayı buluyor. Dediğim gibi çift ön yıkamanin benim bildiğim bir özel nedeni yok. :) .

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bu hafta çamur tarzında toz yağdı. Birde ben wax sürmeden önce çift ön yıkama ile daha temiz bir yüzey olacağını düşünüyorum. Bu konuda bilenler daha net cevap verebilir. Benim araç daha yeni olduğundan yüzey temizleyici ve kil kullanmak istemediğim için de çift ön yıkama bana mantıklı geliyor. Aslında ev13'u rutin haftalık terapilerde ( özellikle yazın) kullanıyorum. Magifoam 'ı ise kışın kullanıyorum. Çünkü kışın haftalık yıkama olmuyor. Bazen iki yıkama arası 6-7 haftayı buluyor. Dediğim gibi çift ön yıkamanin benim bildiğim bir özel nedeni yok. :) .
Anladimm daha çok kendinizi daha iyi hissettirdiği için diyebiliriz teşekkür ederim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çift ön yıkama ile bence de yüzeyden inebilecek kirler artacaktır. İlk ön yıkamadaki kadar olmasa da 2. ön yıkama da etkili olabilir. Özellikle kışın zor kirlerde ben de yapıyordum çok göze batan kir kalırsa. Ama tabi 10 ön yıkama da olsa bi temaslı yıkama gibi pırıl pırıl edemiyor. Hepsinin yeri apayrı :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Çift ön yıkama ile bence de yüzeyden inebilecek kirler artacaktır. İlk ön yıkamadaki kadar olmasa da 2. ön yıkama da etkili olabilir. Özellikle kışın zor kirlerde ben de yapıyordum çok göze batan kir kalırsa. Ama tabi 10 ön yıkama da olsa bi temaslı yıkama gibi pırıl pırıl edemiyor. Hepsinin yeri apayrı :)
Temaslı yıkamanın keyfide bir başka:)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Bej aracın gece gündüz farketmeksizin iç mekan ferahlığı muazzam oluyor hocam ama resimlere baktığınızda bile en ufak kir göze çarpıyor. Şimdi düşünüyorum birdaha bu tarz full bej alırmıyım, Zor :)

Bu aracın içinde bizim ufaklık ve kuzenlerini yazın denizden çıktıktan sonra düşünemiyorum:).