Sohbet- Muhabbet Faslı

gky

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Urunleriniz hayirli olsun, gule gule kullaninz,

Nilfisk core i30 ailesine hos geldiniz :)
Çok sağolun hoşbulduk :sırıtan1: Aslında alma fikri aklımda yoktu fakat radarımda olan bir makineydi. Daha geçen hafta Marolex pompa ve 110-6 nozul aldım. Daha Marolexi kullanmadan bir anlık gaza gelip elbet bu makineyi bir gün alacağım bari şimdi alayımda kullanayım dedim. :smilex: Kısa tetik tabanca ve Dancingboar foam lance ile kullanacağım memnun kalırım umarım.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok sağolun hoşbulduk :sırıtan1: Aslında alma fikri aklımda yoktu fakat radarımda olan bir makineydi. Daha geçen hafta Marolex pompa ve 110-6 nozul aldım. Daha Marolexi kullanmadan bir anlık gaza gelip elbet bu makineyi bir gün alacağım bari şimdi alayımda kullanayım dedim. :smilex: Kısa tetik tabanca ve Dancingboar foam lance ile kullanacağım memnun kalırım umarım.
Amator kullanim icin ideal hocam , ben 1.5 senedir kullaniyorum, mjjc foam lance ve kisa tetik tabanca ile. Ozellikle kisa tetik tabanca ve dar acili nozullar ile performansi arttir resmen.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Dayanımı ne kadar olacak acaba verilen paraya degecek mi
Zaten fiyat olarak cok uygun cilakutusundan fiyat sorgulat abi uygun oldugunu görüceksin. Üç kat uygulanmaya müsait. 3 Kat atıldığında 5 yıl dayanım vaad ediyor ama ne şartlarda o tartışılır. 2-3 yıl Dayanır bence 2-3 kat uygulama ile.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
ilk çeyizimi toparladıktan sonra en sonunda bugün uygulama fırsatı bulabildim vaktim kısıtlı olmasına rağmen yine de 2 kişi yaklaşık 3 saatimizi aldı.ilk olarak araca evin önünde bahçe hortumu ile bir su tuttum sonra lastik ve jantlara K2 Roton pro demirtozu temizleyici ve Sefa46 hocamın verdiği Flowey R1 i iyice sıktım Carteiner lastik fırçası ile de fırçaladım ve su ile duruladım.ön yıkamayı da K2 Active foam 1:10 şeklinde Polham şarjlı köpük püskürtücü ile aracı köpükledim 2 defa da anca tüm aracı köpükleyebildim.ve aracı bahçe hortumu ile duruladım.temaslı yıkama için fra-ber bersolwax seramik içerikli şampuan ile 1:10 şeklinde şarjlı pompa ile aracı 1 seferde köpükledim.yıkama kovasına su doldurdum Klin softy wash pad ile her panelde kovada durulama yaparak temaslı yıkamayı bitirdim ve aracı tekrar duruladım. Adam's garage superior twist drying towel bez ile kurulama işlemini yaptım camlarıda K2 nuta pro cam temizleyici ile carbon window cloth bez ile sildim .kaportayı Gyeon quick detailer hızlı cilayı premium polish towel baldwipe bez ile sürme işlemi yaptım parlatma için premium buffing towel bez ile iyice parlattım.dış plastik aksamlar içinde meguiars 40 kullandım aracın içini de carteiner detay fırçası ve K2 oskar ve mikrofiber bir bez ile yaptım sonuç benim çok hoşuma gitti mutluyum :)))

Ömer bey merhaba, ilk detay hayırlı olsun. Elinize sağlık, çok güzel olmuş. Kullanılan malzemeler de ilk detay için baya iyi ürünler :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
merhaba Detail forum ailesi bende en sonunda bir çeyiz düzebildim yardımlarından dolayı Erkan Kocakaya hocama Sefa46 hocama ve Adam's Garage hocama çok teşekkür ederim ilk uygulama fırsatını da bugün buldum detayları bugün aracınızda ne değişiklik yaptınız başlığı altında paylaşacağım
Ömer bey , forumdan öğrendiklerimi söyledim :)

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yaklaşık 2 aydır temizlenmeyen aracın içini bu küçük canavar ile temizledim. Gtechnic wm2 yıkama eldiveninin üzerine bilerek koydum, çünkü boyutu bir yıkama eldiveni kadar alırken tereddütlerim vardı, gücü yeterli olur mu, halıya yapışan yada ince kum taneleri vs gibi şeyleri çekebilir mi diye ama tertemiz yaptı. ihtiyacı olan, almayı düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim. O kadar memnun kaldım.. Ayrıca ucuna takılan hortum aparatı da var ve bu hortuma evdeki klasik süpürgelerin uçları da takılabiliyor, en dar alanları bile sorunsuz süpürebiliyorsunuz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayırlı olsun. uzun zamandır arıyorum bu tarz pratik bir ürün. link gönderebilir misiniz?

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim hocam. Linki aşağıya bırakıyorum.

Genel Markalar İthalatçı Garantili Black Decker Pv1200av 12v Araç Süpürgesi 2 Yıl Fiyatı, Yorumları - Trendyol

teşekkür ederim, uzama aparatı vs geliyor değil mi?

Merhaba

Size bu ürünü tavsiye ederim. 7 senedir kullanıyorum. Araç içi kullanımda daha pratik ve hortum uzuyor. 2 uç var içinden.

Fiyata takılmayın başka yerden alırsınız.

Black Decker Gri/Kırmızı - Araba İçin Taşınabilir Araç Süpürgesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
çok güzelmiş valla. Ama bu paralara kablosuz dyson alınabilir sadece araç için. Evde v15 varda arabaya kullanmak istemiyorum

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
teşekkür ederim, uzama aparatı vs geliyor değil mi?

çok güzelmiş valla. Ama bu paralara kablosuz dyson alınabilir sadece araç için. Evde v15 varda arabaya kullanmak istemiyorum
Resimdeki aparatları ile beraber geliyor, özellikle de fırça aparatı ile çok güzel temizlik yapıyor. Evde klasik süpürge varsa onların uzatma uçları vs de bu cihaza takılabiliyor. Ben aynı markanın diğer ürününü de incelemiştim, YouTube videolarına da bakınca aldığım cihaza göre kıyaslama yaptığımda süpürme kabiliyetinin o kadar iyi olmadığını düşünüp buna karar verdim. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Takdir sizindir.