Sohbet- Muhabbet Faslı

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #3,821
teşekkür ederim, uzama aparatı vs geliyor değil mi?

çok güzelmiş valla. Ama bu paralara kablosuz dyson alınabilir sadece araç için. Evde v15 varda arabaya kullanmak istemiyorum
Aslinda fiyat uygun :) 1900₺ ilk linkte 15 bin gozukuyordu duzeltilmiş

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Resimdeki aparatları ile beraber geliyor, özellikle de fırça aparatı ile çok güzel temizlik yapıyor. Evde klasik süpürge varsa onların uzatma uçları vs de bu cihaza takılabiliyor. Ben aynı markanın diğer ürününü de incelemiştim, YouTube videolarına da bakınca aldığım cihaza göre kıyaslama yaptığımda süpürme kabiliyetinin o kadar iyi olmadığını düşünüp buna karar verdim. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Takdir sizindir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilan fotoğraflarında gözükmüyor da o yüzden teyit almak istedim.
Taban halısını v.s. güzelce çekebiliyorsa, 2.700 TL gerçekten uygun bir fiyat.
Teşekkür ederim

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Resimdeki aparatları ile beraber geliyor, özellikle de fırça aparatı ile çok güzel temizlik yapıyor. Evde klasik süpürge varsa onların uzatma uçları vs de bu cihaza takılabiliyor. Ben aynı markanın diğer ürününü de incelemiştim, YouTube videolarına da bakınca aldığım cihaza göre kıyaslama yaptığımda süpürme kabiliyetinin o kadar iyi olmadığını düşünüp buna karar verdim. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Takdir sizindir.

Bu tarz çakmaklıl girişli süpürgelerde sürekli kopma yaşanmıyormu? Evden süpürge indirim cıkartması cok zor oluyor kablo uzat süpürgeui indir cıkar derken baya vakit kaybettiriyor.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Bu tarz çakmaklıl girişli süpürgelerde sürekli kopma yaşanmıyormu? Evden süpürge indirim cıkartması cok zor oluyor kablo uzat süpürgeui indir cıkar derken baya vakit kaybettiriyor.
Sürekli kopma yaşanması derken anlamadım ne demek istediğini?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
ilan fotoğraflarında gözükmüyor da o yüzden teyit almak istedim.
Taban halısını v.s. güzelce çekebiliyorsa, 2.700 TL gerçekten uygun bir fiyat.
Teşekkür ederim

Fiyat artmis :terlisırıtan: 3315₺ olmuş dün 1/2 kisi aldiysa fiyat hemen artirmistir satici

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Çakmaklığa bu türk havadır süpürgedir takınca temassızlık oluyor bu yüzden sürekli kopmalar yaşanıyor
Bu zamana kadar çakmaklıktan çalıştırıp kullandığım ürünlerde bahsettiğin tarzda kopma, temassızlık yaşamadım. o tür durum kablo içinde kırık veya çakmaklıkta bağlantısında temassızlık durumundan kaynaklı olabilir, bakmak laızm.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bu zamana kadar çakmaklıktan çalıştırıp kullandığım ürünlerde bahsettiğin tarzda kopma, temassızlık yaşamadım. o tür durum kablo içinde kırık veya çakmaklıkta bağlantısında temassızlık durumundan kaynaklı olabilir, bakmak laızm.
Öyle bişey yoksa kullanışlı olabilir. Araç çalışırken takıyorsunuz dimi?

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Öyle bişey yoksa kullanışlı olabilir. Araç çalışırken takıyorsunuz dimi?
araç çalışmadan da kullanılıyor ama araç çalışırken kullanılırsa çekiş gücü artıyor. Bir de 10-15 dakikadan fazla çalışma durumu olursa araç çalışmadan kullanılınca aküyü zayıflatabilir.

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Son zamanlarda izlediğim en güzel testlerden. 7 yıllık, 3 yıllık ve bir de çinli noname seramik test ediliyor. ilginç bir şekilde çinli seramik 7 yıllıktan daha iyi dayanıyor.
Ürünün linkini koyabilir misin? Üründen alım olursa bende alabilirim. Kartım troy olduğu için yurt dışı alışverişe kapalı da

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bir süre bu arkadaşla birlikteyiz kirli fotoğrafı fazla belli olmasada uzun yolun tuz çamuru baya vardı bugün fırsat bulunca yıkamasını yaptım fakat hareleri çok fazla belli oluyomuş yakın zamanda bi pasta işlemide yaparsam içime sinen bi görüntü olacak gibi

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde inşallah

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun Adem abi. Sana full elektriklide çok yakışırdı. Garaj velinimet elektrikli için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim İhsan :gulumsemex: Garaj gerçekten velinimet Allah hepimize nasip etsin :gulumsemex: Ama full elektrikli için biraz daha zamana ihtiyacım var benim :gulumsemex: Şimdilik elektrikliye ilk adımı bu şekilde attım bir ucundan tuttum ilerde inşallah full elektrikliyide deneriz.