Bu Onur abi ile is yapmak hem çok zevkli hem çok zevksiz. Arkadaslar bu adam gercek master orasini biliyoruz. Amma bir de iş yaparken görün. Bir konsantre bir konsantre allaaah. Kaportayla sevişiyor, jantlarla öpüşüyor yav arabalara fısıldayan adam bu. Babuşum diyorum bi otur su ic bi kendine gel daa. Yok diyo isim bitecek sonra vicdan yaptim vallaha billaha en son kattim bardaga yalvardim is suyu diye. Isin sakasini bi kenara birakirsak bu adam sanaatkar. Eline emegine saglik abicim güzel bir gündü
Eyvallah abim Bugünler de işler yoğun pek foruma giremiyorum, zaten arabamı da yıkayamadığımdan konu falan da açamadım. Artık sizden detay ruhumu alıyorum
İnşallah her zaman böyle yoğun olur dicem de olmaz herhalde, karantinadan çıkan müşteri oldu herhalde. Doğalgaz, kalorifer işlerinde çalışıyorum herkes kışa hazırlık yapıyor.
İnşallah her zaman böyle yoğun olur dicem de olmaz herhalde, karantinadan çıkan müşteri oldu herhalde. Doğalgaz, kalorifer işlerinde çalışıyorum herkes kışa hazırlık yapıyor.
Şişe performanslarını çok beğeniyorum ama köpük pompası dediğin gibi beklentilerimi karşılamadı. Altafoam2000 bulsakta değiştirsek. Modifiye için xiaomi pompa aldım onu bile yapmadım
Şişe performanslarını çok beğeniyorum ama köpük pompası dediğin gibi beklentilerimi karşılamadı. Altafoam2000 bulsakta değiştirsek. Modifiye için xiaomi pompa aldım onu bile yapmadım
Yani tabi ki de zevk ve tercih meselesi ama o paraya daha başarılı sprey çeşitlerini kullanmaya çalışıyorum çünkü şişeler yerine ürüne para vermek daha mantıklı geliyor. Aynen ya Altafoam'ı sırf jant için almak istiyorum.
Yani tabi ki de zevk ve tercih meselesi ama o paraya daha başarılı sprey çeşitlerini kullanmaya çalışıyorum çünkü şişeler yerine ürüne para vermek daha mantıklı geliyor. Aynen ya Altafoam'ı sırf jant için almak istiyorum.