Sohbet- Muhabbet Faslı

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
:alkisss: Hayırlı olsun bro. Aklıma sticker geldi SRT Garaj diye. Arka kelebek canıma yapıştırabilirsin ama itici de gelebilir araç sahibine göre.
Aslında güzel olur bence de. Şöyle de özel üretim:sarki: @Shirb13 ?
Fikir güzel, bence böyle kabartmalı magnet tarzı olan stickerlar daha tarz duruyor normallere göre @Shirb13
Sağolun arkadaşlar :)

Kastınız sanırım şu damla etiket diye tabir edilen sticker tipi ?

Benimde aklımdaydı bu; polisaja girdikten sonra yapmayı düşünüyorum :) Öneriler için ayrıca teşekkürler kafalar bir çalışıyor bir kez daha görmüş olduk.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Orasını geçtik sayın hocam apartmanda herkes kabloyu bizim saate bağlamışlar çalışan tek saat bizimki diye faturada milyarlar havada ucusuyodu babam ufak çaplı bi kriz geçirmişliği vardır.
Abi ben çok iyi yerine denk gelmişim demekki. Benim saati komşu kullanıyormuş. Bende onunkini kullanıyormuşum onunki dar gelirli sınıfındaymış adam iki oda da klima + ufoyla ısınıyordu. Ben tek odada ufoyla ısınıyordum. Ona sabit yaz kış 52₺ gelirdi bana 170-320-450₺ Allah ne verdiyse. Sonradan helalleştik. Helal süt emmiş adam:D

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Abi ben çok iyi yerine denk gelmişim demekki. Benim saati komşu kullanıyormuş. Bende onunkini kullanıyormuşum onunki dar gelirli sınıfındaymış adam iki oda da klima + ufoyla ısınıyordu. Ben tek odada ufoyla ısınıyordum. Ona sabit yaz kış 52₺ gelirdi bana 170-320-450₺ Allah ne verdiyse. Sonradan helalleştik. Helal süt emmiş adam:D
Hocam her odada klima kapılar açık bi sekilde evin ısınmasi o şekilde yapılıyo. Elektrikli ocaklar ev resmen akıllı ev gibi insaa edilmis. Hersey elektrik

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hocam her odada klima kapılar açık bi sekilde evin ısınmasi o şekilde yapılıyo. Elektrikli ocaklar ev resmen akıllı ev gibi insaa edilmis. Hersey elektrik
Köyde şimdi saate bir numara yapıyorlar ya. Tedaştan elemanlar gelince köye hep birbirlerini arıyorlar. Hemen saatler çalışmaya başlıyor. 25.000 btu salon tipi klima olan kerpiçten eve 75₺ fatura geliyor. Bu ay çok geldi diyorlardı

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Köyde şimdi saate bir numara yapıyorlar ya. Tedaştan elemanlar gelince köye hep birbirlerini arıyorlar. Hemen saatler çalışmaya başlıyor. 25.000 btu salon tipi klima olan kerpiçten eve 75₺ fatura geliyor. Bu ay çok geldi diyorlardı
Mardin de de yaşadım oralar biraz daha iyi diyarbakır urfa şirnak tedaşcıyı köye mahalleye apartmana sokmuyo :)

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Şey var birde banyonun ısıtıcısı saate bağlı ama geri kalan kaçak:saskin:
Hocam malesef bu konularda yapılabilecek birsey yok. Onu bosverinde yemeklerini doya doya yeseydiniz kaburga dolması efsane ozellikle. Aslinda Kayserilisiniz sanırım cok aşina oldugunuz gastronomi mutfağının türevleri mevcut efsaneler yani

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hocam malesef bu konularda yapılabilecek birsey yok. Onu bosverinde yemeklerini doya doya yeseydiniz kaburga dolması efsane ozellikle. Aslinda Kayserilisiniz sanırım cok aşina oldugunuz gastronomi mutfağının türevleri mevcut efsaneler yani
:taraa: kaçak elektrikle pişen yemek gibisi yokturo_O