@Murat sağlık yönünden çok şükür bir sıkıntı yok üstat. ama malum kamu bankası personeli olunca ekonomiye destek kredi paketlerinin ardı arkası kesilmiyor.aracı bile bu süreçte yıkamacıya verdim temizlik için
Forumda emeğe geçenlerin, üyelerin, üstadların ellerine sağlık bu forumu seviyorum.
Bizi ağırlıyon @Muratcan abiye ve @onurçiko abime teşekkür ederim, Tayfun abimin arabasını mükemmel şekilde teslim etti.
Forumda emeğe geçenlerin, üyelerin, üstadların ellerine sağlık bu forumu seviyorum.
Bizi ağırlıyon @Muratcan abiye ve @onurçiko abime teşekkür ederim, Tayfun abimin arabasını mükemmel şekilde teslim etti.
Bizde teşekkür ederiz abi, pazar gününü bize ayırdın sonuçta. Biz uykusuz olduğunuzdan ve hep ayakta olduğumuz valla bizde yorulmuşuz ama her panelden tek sefer de geçip mükemmel sonucu yakalamak tam bir ustalık işiydi
Bu Onur abi ile is yapmak hem çok zevkli hem çok zevksiz. Arkadaslar bu adam gercek master orasini biliyoruz. Amma bir de iş yaparken görün. Bir konsantre bir konsantre allaaah. Kaportayla sevişiyor, jantlarla öpüşüyor yav arabalara fısıldayan adam bu. Babuşum diyorum bi otur su ic bi kendine gel daa. Yok diyo isim bitecek sonra vicdan yaptim vallaha billaha en son kattim bardaga yalvardim is suyu diye. Isin sakasini bi kenara birakirsak bu adam sanaatkar. Eline emegine saglik abicim güzel bir gündü
Bana uyuyor, acil bir durum olmadığı sürece. Bunu whatsapp grubu, yeni konu veya toplu özel mesaj yoluyla konuşsak daha sağlıklı olabilir. Bu konu altında bazı mesajlar arada kaynayabilir diye düşünüyorum.