Sohbet- Muhabbet Faslı

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Forumda emeğe geçenlerin, üyelerin, üstadların ellerine sağlık bu forumu seviyorum. :)
Bizi ağırlıyon @Muratcan abiye ve @onurçiko abime teşekkür ederim, Tayfun abimin arabasını mükemmel şekilde teslim etti. :)

Uygulama Onur abi de. :)
Ellerinize sağlık.. yine güzel bir çalışma olmuş. @onurçiko üstad yine döktürmüştür:taraa:

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Forumda emeğe geçenlerin, üyelerin, üstadların ellerine sağlık bu forumu seviyorum. :)
Bizi ağırlıyon @Muratcan abiye ve @onurçiko abime teşekkür ederim, Tayfun abimin arabasını mükemmel şekilde teslim etti. :)

Uygulama Onur abi de. :)
Tanıştığıma, vakit geçirdiğime çok mutlu oldum gençler. Tekrar bekleriz :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
@Sercan20 @Ttfor1 kardeşlerim çok teşekkür ederim, yorucu ama çok güzel bir gün geçirdik, her zaman yine bekleriz,
Bir spoiler de benden gelsin o zaman :)

Ekli dosyayı görüntüle 19698
Bu Onur abi ile is yapmak hem çok zevkli hem çok zevksiz. Arkadaslar bu adam gercek master orasini biliyoruz. Amma bir de iş yaparken görün. Bir konsantre bir konsantre allaaah. Kaportayla sevişiyor, jantlarla öpüşüyor yav arabalara fısıldayan adam bu. Babuşum diyorum bi otur su ic bi kendine gel daa. Yok diyo isim bitecek sonra vicdan yaptim vallaha billaha en son kattim bardaga yalvardim is suyu diye. Isin sakasini bi kenara birakirsak bu adam sanaatkar. Eline emegine saglik abicim güzel bir gündü :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@ccibb @yysldg @KaiZeN @omrslhmms @CemPektaş @oğuzda @MoonDance @emrecanoran22 @paradigma @ccibb @srknatmn ve @BlaJKeagle

Arkadaşlar, 27'si için herkes tamam mı ? Gelen hafta sonu değil sonraki hafta sonu Cumartesi gününe denk geliyor. Ona göre organizasyonumuzu yapalım :)

Bende ekipman var, mangal yapmaktan @MoonDance anlıyormuş :D
Ben tamamım, genel müdürden izin de aldım (hanımdan) :D

@Sercan20 atla bir otobüse gel, alırız otogardan seni, geri de bırakırız.

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@ccibb @yysldg @KaiZeN @omrslhmms @CemPektaş @oğuzda @MoonDance @emrecanoran22 @paradigma @ccibb @srknatmn ve @BlaJKeagle

Arkadaşlar, 27'si için herkes tamam mı ? Gelen hafta sonu değil sonraki hafta sonu Cumartesi gününe denk geliyor. Ona göre organizasyonumuzu yapalım :)

Bende ekipman var, mangal yapmaktan @MoonDance anlıyormuş :D
Bana uyuyor, acil bir durum olmadığı sürece. Bunu whatsapp grubu, yeni konu veya toplu özel mesaj yoluyla konuşsak daha sağlıklı olabilir. Bu konu altında bazı mesajlar arada kaynayabilir diye düşünüyorum.