Sohbet- Muhabbet Faslı

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #1,701
TypeC kablosuyla bilgisayarinizin usb girisine takin. Kulaklik cikisindan da ses sisteminize yada kulakliginiza baglayin. Bilgisayarda yeni donanim bulacak. Ayrica son fotograftaki gibi spdif cikisini secmeniz gerrkiyor.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok teşekkürler bilgi için..

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar bugün Trakya Detailforum ekibini toplamaya çalıştık. Eksiklerin aramızda olmamasına rağmen :( zaman nasıl geçtiğini anlamadığımız keyifli, bol uygulamalı bir gündü :)

Zahmet edip gelen, kesesindekileri paylaşan, vaktini ayıran tüm arkadaşalara telrar teşekkür ediyorum.

Katılımcılar: @CemPektaş @emrecanoran22 @KaiZeN @omrslhmms @srknatmn @omrslhmms @ccibb @MoonDance

Fotoğrafları düzenleme fırsatım olmadı belirli bir sırada koymaya çalıştım.

Bu arada kokularımızda geldi :)

Ömer abi arabasına cam polisajı yaptı ve Serkan abinin arabasına demirtozu kil ve wax uyguladık :)

Son düzenleme:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Arkadaşlar bugün Trakya Detailforum ekibini toplamaya çalıştık. Eksiklerin aramızda olmamasına rağmen :( zaman nasıl geçtiğini anlamadığımız keyifli, bol uygulamalı bir gündü :)

Zahmet edip gelen, kesesindekileri paylaşan, vaktini ayıran tüm arkadaşalara telrar teşekkür ediyorum.

Katılımcılar: @emrecanoran22 @KaiZeN @omrslhmms @srknatmn @omrslhmms @ccibb @MoonDance

Ömer abi arabasına cam polisajı yaptı ve Serkan abinin arabasına demirtozu kil ve wax uyguladık :)

Ellerinize sağlık, çok keyifli bir gün olmuştur eminim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Katılımcılar: @emrecanoran22 @KaiZeN @omrslhmms @srknatmn @omrslhmms @ccibb @MoonDance

Maşallah şahanesiniz :) ne güzel görüntüler :)

srknatmn

Usta Detaycı
Üye

Öncelikle bu güzel organizasyonu sağlayan tüm arkadaşlara,ev sahibi İbrahim’e misafirperverliği için sonsuz teşekkürler.sohbetler eşliğinde kahvaltı ve öğlen yemeğimizide afiyetle yedikten sonra bir güzel semaverimizi de yaktık ,çaylarımızı keyifle yudumladık.Aracıma yapılan uygulama için ise herkezin ellerine sağlık arkadaşlar.İlk kez bu denli parlattım aracımı ,maşallah diyelim.Rafımda toz tutmuş fk 1000p waxı’da iyiki gün yüzüne çıkartmışısız arkadaşlar.ben parlaklık ve boncuklanmayı tuttum açıkçası.
Herkeze kazasız belasız günler diliyorum.yeni bir buluşmada görüşmek dileği ile,saygılar.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Sercan20 buradan devam edelim dedim. Liqui moly sitesine girip arabanın marka modelini yazınca uygun yağı gösteriyor
Aracınızın Yağını Seçin - Liqui Moly Motor Yağları, Katkılar ve Servis Ürünleri
Böyle bir seçenek olduğunu görmemiştim, abim sağolasın. Arabayı sıfır aldığımızdan beri 7 seferdir Selenia kullanıyorduk oda fabrika önerdiği için ama nasıl olsa 10bin kmyi hemen yapmadığımız için parayı kısmayıp kaliteli bir yağ almak istedim. :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Böyle bir seçenek olduğunu görmemiştim, abim sağolasın. Arabayı sıfır aldığımızdan beri 7 seferdir Selenia kullanıyorduk oda fabrika önerdiği için ama nasıl olsa 10bin kmyi hemen yapmadığımız için parayı kısmayıp kaliteli bir yağ almak istedim. :)
Ne demek dostum her zaman. Bi bak istersen hangisi uygunmuş merak ettim :)

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
2016 model ağabey 17 şubat çıkışlı
Dostum senin motor b14net kodlu. K kasalardaki benzinli motor b14xft. k larda dexos2 idi en başta, sonra dexos1gen2 ye döndüler segman kırma olayından dolayı. Senin kitapçıkta da dexos2 yazıyor ancak dexos1gen2 kullanmanın da bir sakıncası olmaz çünkü dexos1gen2 opelin benzinli motoruna özel üretilmiş bir yağ. Demem o ki bendeki toptec4600 5w-30 yağdan alabilirsin veya Special Tec DX1 Gen 2 5W-30 alabilirsin hangisini bulursan ikisi de uygun.