Sohbet- Muhabbet Faslı

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Depremi bgn birebir Bayraklı'da yaşadım elim ayağıma girdi 3 saat kendime gelemedim. Bayraklı'da PTT binasının 150 metre ötesinde koca bina yıkıldı. Deprem.aninda PTT binası zeminde olmasına rağmen artık yıkılan binanın da etkisi oldumu bilmiyorum ama ben hayatımda böyle sarsıntı yaşamadım. PTT binasından çalışanlar dahil dışarıya kendimizi nasıl attık bilmiyorum. Ne ambulanslar durdu nede itfaiye ve polis araçları bayraklı kilit oldu. Trafik felcti. Yıkılan binanın etkisiyle araçların üstü toz bulutuydu. Bayraklidan ikametime donesiye kadar kendimde değildim. Aracımla bayraklidan dönerken binalar baktım çoğu hasarliydi. Allah milletimize güç kuvvet versin.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Herkese cok gecmis olsun Rabbim beterinden korusun bir daha yasatmasin yaralilara acil sifalar geride kalanlara sabir versin :( 2020 cok kotu geciyo sonumuz hayr olsun...

İbrahimk34

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Uzun arayışlar içindeyken uzun zamandır hayalini kurup bir türlü denk getiremediğim bir modeli bulma fırsatım oldu ve bende kaçırmak istemedim ve aldım. Aracım 2014 Megane Sport Tourer GTline 110.000km Sedef Beyaz. Bu aracı uzun zamandır merak ediyor araştırıyorken bir türlü içime sinen bir tane bulamamıştım. Kısmet çok şükür bugündeymiş. Araç hakkında sorusu olan varsa sorabilir. Kendi açımdan aracı alır almaz hemen bakımlarını yapıp 1400km yol yaptım. İzlenim olarak çok Farklı araçlar kullanan bir olarak bu araçtan çok memnun kaldım. Özellikle Sw olmasına rağmen üzerinde ki RS şase sayesinde efsane bir viraj alışı ve yol tutuşu var. Bir de yurt dışı üretim olması ile de malzeme kalitesi tatmin edici seviyede. Yakıt da 1.5 dci motor ile inanılmaz az. Donanım olarak ise önce ki 2014 Audi A3 sedan aracımdan daha iyi açıkçası. Allah gönlümdekini nasip etsin inşAllah sizin de gönlünüzdekileri size nasip olur. Hepimize kazasız belasız sürüşler, yolculuklar. En kısa süre de uygulama yapıp resimlerini paylaşmak istiyorum bakalım.

bu arada Fluence’im de satılık :)

bir MaşAllah’ınızı alırım.
Araca siyah jant düşünüyorum sizin de tavsiyelerini duymak isterim..
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın araç çok güzel maşallah aracın her yerinde gri renk uyumu var bence siyah jant bozar arabayı bu arada bizdede 2011 sw Megane vardı çok güzel araçtı onda detalinge başlıycaktım bundan 6 sene önce o zaman küçüktüm babam arabayı vermiyodu o yüzden başlayamadım yaş oldu 18 halen içimde kaldı o araç.

Not aracı çalıştırmadan önce koltuk ayarını yapınız yoksa arıza ışığı yakıyo o dönemde ki renaultların kronik sorunu.

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar. N11.comdan, demirtaş otomotiv mağazasından nokian marka kışlık lastik alacaktım. 507 tl olan lastik bir anda 540 tl oldu. Bu arada trioto mağazası da zam yaptı. Aynı marka lastik 482 tl idi 530 tl oldu. Hem de 11 kasım indirimlerinden önce. Ne tesadüf ama!!!

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
@Pro adminim doğru başlıktan mı yazıyorum emin değilim ama. Ara ara bu siteye tıkladığımda yaklaşık 15-20sn, bazen de 2-3dk'yı bulan beklemeler yaşıyorum. Simultane olarak tapatalk üzerinde de aynı sorun oluyor. İnternet bağlantımla mı ilgilidir acaba diye düşündüm ama ofisten de bu sorunu yaşadığım oldu. Çok sorun değil ama bilgi vermek istedim, belki başkaları da yaşıyordur.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Pro adminim doğru başlıktan mı yazıyorum emin değilim ama. Ara ara bu siteye tıkladığımda yaklaşık 15-20sn, bazen de 2-3dk'yı bulan beklemeler yaşıyorum. Simultane olarak tapatalk üzerinde de aynı sorun oluyor. İnternet bağlantımla mı ilgilidir acaba diye düşündüm ama ofisten de bu sorunu yaşadığım oldu. Çok sorun değil ama bilgi vermek istedim, belki başkaları da yaşıyordur.
Sunucu kaynaklı olabilir , ilerleyen zamanlarda devam ederse bana mesaj atabilirsiniz. :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Selamlar. N11.comdan, demirtaş otomotiv mağazasından nokian marka kışlık lastik alacaktım. 507 tl olan lastik bir anda 540 tl oldu. Bu arada trioto mağazası da zam yaptı. Aynı marka lastik 482 tl idi 530 tl oldu. Hem de 11 kasım indirimlerinden önce. Ne tesadüf ama!!!
Bu her zaman olmuyor mu zaten. Önce bindirim sonra indirim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Depremi bgn birebir Bayraklı'da yaşadım elim ayağıma girdi 3 saat kendime gelemedim. Bayraklı'da PTT binasının 150 metre ötesinde koca bina yıkıldı. Deprem.aninda PTT binası zeminde olmasına rağmen artık yıkılan binanın da etkisi oldumu bilmiyorum ama ben hayatımda böyle sarsıntı yaşamadım. PTT binasından çalışanlar dahil dışarıya kendimizi nasıl attık bilmiyorum. Ne ambulanslar durdu nede itfaiye ve polis araçları bayraklı kilit oldu. Trafik felcti. Yıkılan binanın etkisiyle araçların üstü toz bulutuydu. Bayraklidan ikametime donesiye kadar kendimde değildim. Aracımla bayraklidan dönerken binalar baktım çoğu hasarliydi. Allah milletimize güç kuvvet versin.

Çok geçmiş olsun :(
İzmir'in bu şiddette bir deprem ile bu hale gelebileceği aklımın ucundan geçmezdi :(
Can kaybı da her geçen saat artıyor :(
TV'de gördüğüm ve kucağında oyuncak bebek ile çocuklarından iyi haber bekleyen anne beni perişan etti. Umarım iyi haberi olur, umarım çocuklarına kavuşur.

buraldinyo

Amatör Detaycı
Üye
TV den izledikçe gözlerimiz puslanıyor, Allah hepsinin yardımcısı olsun, sabırlar ihsan eylesin. Maalesef çabuk unutan, gündem değiştirilirken koyun gibi peşine takılan bir milletiz. 99 da ben de çok şükür sadece evimi kaybettim, o günden bu yana ne yapıldı?? İstanbul depremi diyorlar da... Allah muhafaza.
Sonuçların neler olacabileceğini hepimiz öngörebiliyoruz.

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Güncelleme: Aynı lastikler 540Tl olan 604Tl, 530Tl olan 674Tl olmuş. Yurdum insanı durmuyor. Zamlara devam. 31 ekimden bugüne kadar olan zamlar bunlar.
507Tl-540Tl-604Tl
482Tl-530Tl-674Tl
Yani indirimlerden önce bir miktar zamlara alışmıştık :) ama bunlar da nedir ya!!! Yazıklar olsun.

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya

Güncelleme: Aynı lastikler 540Tl olan 604Tl, 530Tl olan 674Tl olmuş. Yurdum insanı durmuyor. Zamlara devam. 31 ekimden bugüne kadar olan zamlar bunlar.
507Tl-540Tl-604Tl
482Tl-530Tl-674Tl
Yani indirimlerden önce bir miktar zamlara alışmıştık :) ama bunlar da nedir ya!!! Yazıklar olsun.
tam aksine biz duruyoruz da -bir yerlerinde yaprakla gezenler dahil- diğerleri yola devam ediyor maalesef :uykucuxx:

parfüm aldım 655 tl'ye, 820'ye çıkardılar benim siparişten sonra. unutmuşlar herhalde :D öncesinde de arayıp bir şeyler sormuştum halbuki.
n11'de ben de birkaç şey takip ediyorum, şimdilik vurulmadık bakalım, hayırlısı :) zarardan kar yazabilirsek ne mutlu.

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Nokian powerprof aldım 3 hafta önce gittigidiyorda 2100 e geldi 4ü indirimli olarak. Ölçüler 225/45/17 ve almak isteyenlere tavsiye ederim çok çok memnunum

yusufasinmaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bolu
Merhaba,
Ağabeyler halen seramik ve korumalı araçlar için Auto Glym Polar Blast kullanıyoruz ancak maliyet vs derken koruması olmayan ve uygulama öncesi foam lance uyumlu hangi şampuanı önerirsiniz ?
Forumda okuduğum kadarı ile Flowey B33 uygun geldi. Fikir verirseniz sevinirim.

esselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,
Ağabeyler halen seramik ve korumalı araçlar için Auto Glym Polar Blast kullanıyoruz ancak maliyet vs derken koruması olmayan ve uygulama öncesi foam lance uyumlu hangi şampuanı önerirsiniz ?
Flowey B33 seramiği ve korumayı zayıflatır. Onun yerine Flowey istiyorsanız EV13 ürünü var o korumaya zarar vermiyormuş.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya

Geçmiş olsun. Beyinde kitleniyor o anda sonra yavaş yavaş çalışmaya başlıyor , sonra yavaş yavaş kendine geliyor insan uzun süre o şoku atamıyor üstünden.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Merhaba,
Flowey b33 korumayı zayıflatır/zarar verir., VP Foamula 1 veya Flowey EV13 daha uygun olur.