Sohbet- Muhabbet Faslı

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Herkeze Hayirli Olsun Yeni gorevleri Forum adina sevindim :)
Kendilerinin haberi yok ama :D
Hemde nasıl sürpriz oldu. Aklımdan dahi geçmiyordu :D Teşekkürler. :)
@ege @Sercan20 @SubaruOutback @Berkay
Hayırlı olsun cemaat
çiçeği burnunda bir mod olarak kutalayayım dedim:D
Sağolasın Hurşit abi. :)
Hayırlı olsun yeni görevler arkadaşlarımıza :) bende çiçeği burnunda olarak kutlayayım
teşekkürler .
YAŞASIN DETAY. !!!
Hayırlısı olsun İnşallah :) Yeni modları tek tek kutlarım. :)

@onurçiko Sağolasın abim.

Yönetim ekibine de çok teşekkürler. :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Teşekkürler Hurşit hocam, herkese hayırlı olsun :)

@Murat @Tonyukuk07 @onurçiko @can26 @Sefa46
Teşekkürler iyi dilekleriniz için <3
Türkiye' nin detay alanında en büyük, en donanımlı, en samimi forumuyuz, hep birlikte daha iyi yerlere geleceğiz. Bu yolda herkes elinden geleni yapacaktır eminim.
Abi dediklerine son derecede katılıyorum, son zamanlarda forumda çok aktif olmaya çalışıyordum artık daha da fazla aktif olmaya çalışacağım. :)

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yeni detay ürünleri konusunda BSD ile ilgili yorumlar gördüm çoğu kişiden duyduğum yorumlar fakat ben bsd hakkında tam tersi düşünüyorum çoğunlukla nedense:komik: bsd toz tutma konusunda 10 üzerinden 7 bana göre kayganlık hisside muazzam bence belkide kullandığım tek ürün olduğu için olabilir digerlerinide denemek lazım :)
Bu arada dayanımı bence çok iyi assagiya bıraktığım resim en az 6 hafta belkide daha fazla yıkanmamış arabanın resmi ve hiç bir koruma ürünü olmayan sadece bsd olan aracımın boncuklanmasi :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Yeni detay ürünleri konusunda BSD ile ilgili yorumlar gördüm çoğu kişiden duyduğum yorumlar fakat ben bsd hakkında tam tersi düşünüyorum çoğunlukla nedense:komik: bsd toz tutma konusunda 10 üzerinden 7 bana göre kayganlık hisside muazzam bence belkide kullandığım tek ürün olduğu için olabilir digerlerinide denemek lazım :)
Bu arada dayanımı bence çok iyi assagiya bıraktığım resim en az 6 hafta belkide daha fazla yıkanmamış arabanın resmi ve hiç bir koruma ürünü olmayan sadece bsd olan aracımın boncuklanmasi :)

Bsd zaten normalin üzerinde bir ürün kayganlıktan kasıt uygulamadan sonra yüzeye elimizi sürttüğümüzde hissettiğimiz kayganlık. Su iticilik olarak zaten efsane bir sık sil ürün.

DENİZLİ

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bsd zaten normalin üzerinde bir ürün kayganlıktan kasıt uygulamadan sonra yüzeye elimizi sürttüğümüzde hissettiğimiz kayganlık. Su iticilik olarak zaten efsane bir sık sil ürün.

DENİZLİ
Biliyorum hocam fakat ben elimi sürtüğümde çok güzel bı hissiyat alıyorum onu demek istedim :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
ilk arabam 2008 yılında oldu, alınca boya koruma yaptırıp 2 hafta sonra benzinlikte kostik ile yıkadım :) Biraz iş-güç nedeniyle de sadece araç olarak kullandım; ilgilenemedim. Geçen ay yeni bir araba sahibi oldum, Covid nedeniyle oto-yıkama merkezlerine de gitmek istemedim, bu kez ilgi göstereyim dedim ve bu forumu keşfettim. Zaman-mekan uygunluğu da olunca detay işine meyil ettim. Tabi ki bunda forumdaki arkadaşlarımızın çok etkisi var, deneysel tecrübe çok kıymetli olsa da tecrübesi olanları dinleyerek daha hızlı yol alınır. Buradaki sıcak ortam, sizlerin koşulsuz bilgi desteği olmasaydı muhtemelen tarih tekerrür edecekti. Sözü çok uzattım ancak gerçekten en çok istifade ettiğimiz, çok hızlı ulaştığımız arkadaşlarsınız, yeni görevleriniz hayırlı olsun :melekx:
Muhabbetimize burdan devam edelim, zira orası yönetim kadrosu ile ilgili bilgi paylaşımı için açılan bir başlık.

Hepimiz dediğin nedenlerden dolayı başladık ve bu forumu bulduk, iyiki bulmuşuz/sunuz. :) Her zaman sorularınızı cevaplamaya çalışıcaz.:)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
ilk arabam 2008 yılında oldu, alınca boya koruma yaptırıp 2 hafta sonra benzinlikte kostik ile yıkadım :) Biraz iş-güç nedeniyle de sadece araç olarak kullandım; ilgilenemedim. Geçen ay yeni bir araba sahibi oldum, Covid nedeniyle oto-yıkama merkezlerine de gitmek istemedim, bu kez ilgi göstereyim dedim ve bu forumu keşfettim. Zaman-mekan uygunluğu da olunca detay işine meyil ettim. Tabi ki bunda forumdaki arkadaşlarımızın çok etkisi var, deneysel tecrübe çok kıymetli olsa da tecrübesi olanları dinleyerek daha hızlı yol alınır. Buradaki sıcak ortam, sizlerin koşulsuz bilgi desteği olmasaydı muhtemelen tarih tekerrür edecekti. Sözü çok uzattım ancak gerçekten en çok istifade ettiğimiz, çok hızlı ulaştığımız arkadaşlarsınız, yeni görevleriniz hayırlı olsun :melekx:
Esas biz teşekkür ederiz. Eminim hepimiz sizinkine benzer hikayelerle buraya üye olmuşuzdur.
Bu forumda sizin gibi, benim gibi gerçekten bilgiye ihtiyacı olan, bilginin yüceliğine önem veren, işimizin kaliteli bir şekilde görülmesine öncelik veren forumdaşlarımız oldukça sırtımız yere gelmez. Sıcaklık ve samimiyyet kişinin kendinden olur. Ayna misali, o sizin güzelliğiniz;)