sağ olun hocam, b12, d vitamini eksikliğim var, iğneler var, ilaçlar var da akdeniz'in en güneşli yerinde yaşayıp nasıl d vitaminimi düşürüyorum aklım almıyor

demirde bi anormallik olmaması lazım. sizde de halsizlik, isteksizlik vs vardır o zaman.
tansiyonum çok düşünce pilim biter gibi yavaş yavaş enerjim kesildi, sonra yine yavaş yavaş yerine geldi bayılıp ayıldıktan sonra bikaç dakikada. tatlı vs yedirdiler ikisinde de, ilginç bir durum aslında: 2 ton kepçenin bir paleti attı iki gün üst üste. kepçe havadayken bile eğilerek yapılıyor boy 188 olunca. şansıma palet de tam çıkmadı, tam çıksa sorun yok, böyleyken eğilerek büyük kuvvet uygulamak gerekiyor takılı kalan ön dişliden kurtulsun diye. dizleri tam kırıp eğilerek, vücudun üst kısmıyla -tam sıcak günlerde- büyük kuvvet uygulayınca tansiyon felaket düşüyormuş, bunu da denemiş olduk. su da içmemiştim pek o günlerde. sonrasında bi daha zorladım özellikle dizlerimi kırmadan, hafif kulaklarım uğuldayıp hafifledim ama bayılmadım. o pozisyonda kan dolaşımı mı yeterli olmuyor artık bilemiyorum.
ne demişler; cüneyt arkın film çevirir, bsd toz tutmadığını iddia eder ve ben...
(a)n.ş.a. bayılırım
stoğu da sattım gitti dermişim ama o azaltacağım illaki, ortak bi satış konusu patlatalım olmazsa hocam